Theo1903 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα ,κατα την εγκατασταση της παραπανω ψυκτρας μου εσπασε μια απο τις βιδες που κρατανε το backplate ενω την εσφιγγα με την μεγαλη που κραταει το CPU block.Αναφερομαι στις βιδες που χρησιμοποιουντε σε z97 μητρικη.Οι ιδιες βιδες χρησιμοποιουντε και σε h80i,h100i και μερικες ακομα . Εκανα ticket στην corsair και μου εστειλαν αλλες αλλα τελικα αυτες που στειλανε ειναι λαθος. Θελω λοιπον να μαθω αν μπορω να βρω καπου τις εν λογω βιδες η να τις αγορασω απο καποιον που χρησιμοποιει τις amd/ 2011 και δεν τις χρειαζεται ,γιατι δεν θελω να περιμενω αλλες 2.5 εβδομαδες για τις σωστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μπορεις να δειξεις μια φωτο με τις βιδες που χρειαζεσαι ακριβως? Αν και πανε πολλα χρονια,ισως βρω κατι απο την παλια H100i. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αυτές εδώ οι αναθεματισμένες είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 αγορασε τον πιο φθηνο noiseblocker blacksilend pro ανεμηστηρα οταν μου εσπασε εμενα η βιδα εψαχνα για καμια πατεντα,ειχα εναν ανεμηστηρα noiseblocker κ δοκιμασα την βιδα που εχει κ εκανε,εχουν ιδιαιτερες βιδες ,μπαινουν απο την μια μερια κ σφιγγουν με ροδελα απο την αλλη http://prices.kitguru.net/productinfo/162403/noiseblocker-nb-eloop-120mm-800rpm/photos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 πλάκα πλάκα ,όπως τα κόβω πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς ,αλλα θα περιμένω μπας και βρεθεί η πρέπουσα λύση πριν πάω σε "πατέντες" .Σε ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ταιριαζουν ,το ειχα κανα 2 μηνες ετσι χωρις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 γ@μ@τη ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Θελω λοιπον να μαθω αν μπορω να βρω καπου τις εν λογω βιδες η να τις αγορασω απο καποιον που χρησιμοποιει τις amd/ 2011 και δεν τις χρειαζεται ,γιατι δεν θελω να περιμενω αλλες 2.5 εβδομαδες για τις σωστες Γιατί τόσο ?. Αν έχουν απόθεμα στέλνουν άμεσα. Εγώ άνοιξα προχθές ticket και με το που έστειλα φωτό-απόδειξη άμεσα ενημέρωσαν ότι στέλνουν με DHL. Δευτέρα μάλλον θα τα λάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο ,υπερέβαλλα .Το ticket το έκανα 27/10 ,στείλανε 28/10 και 5/11 το είχα στα χέρια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Παιζει να εχω εγω απο h100 αν δεν τις εχω χρησιμοποιησει αλλου ,θα κοιταξω αυριο που θα παω σπιτι και αν ειναι θα σου στείλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου καλησπερα εχω δυο ,αλλα ειναι σε μαυρο χρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisXXX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ διαφορετικό backplate από αυτό της υδρόψυξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα