Προς το περιεχόμενο

H110i GT

Theo1903

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ,κατα την εγκατασταση της παραπανω ψυκτρας μου εσπασε μια απο τις βιδες που κρατανε το backplate ενω την εσφιγγα με την μεγαλη που κραταει το CPU block.Αναφερομαι στις βιδες που χρησιμοποιουντε σε z97 μητρικη.Οι ιδιες βιδες χρησιμοποιουντε και σε h80i,h100i και μερικες ακομα .

Εκανα ticket στην corsair και μου εστειλαν αλλες αλλα τελικα αυτες που στειλανε ειναι λαθος.

Θελω λοιπον να μαθω αν μπορω να βρω καπου τις εν λογω βιδες η να τις αγορασω απο καποιον που χρησιμοποιει τις amd/ 2011 και δεν τις χρειαζεται ,γιατι δεν θελω να περιμενω αλλες 2.5 εβδομαδες για τις σωστες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγορασε τον πιο φθηνο noiseblocker blacksilend pro ανεμηστηρα

οταν μου εσπασε εμενα η βιδα εψαχνα για καμια πατεντα,ειχα εναν ανεμηστηρα noiseblocker κ δοκιμασα την βιδα που εχει κ εκανε,εχουν ιδιαιτερες βιδες ,μπαινουν απο την μια μερια κ σφιγγουν με ροδελα απο την αλλη

http://prices.kitguru.net/productinfo/162403/noiseblocker-nb-eloop-120mm-800rpm/photos

• Like 1

πλάκα πλάκα ,όπως τα κόβω πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς ,αλλα θα περιμένω μπας και βρεθεί η πρέπουσα λύση πριν πάω σε "πατέντες" .Σε ευχαριστώ πάντως

Θελω λοιπον να μαθω αν μπορω να βρω καπου τις εν λογω βιδες η να τις αγορασω απο καποιον που χρησιμοποιει τις amd/ 2011 και δεν τις χρειαζεται ,γιατι δεν θελω να περιμενω αλλες 2.5 εβδομαδες για τις σωστες

Γιατί τόσο ?. Αν έχουν απόθεμα στέλνουν άμεσα. Εγώ άνοιξα προχθές ticket και με το που έστειλα φωτό-απόδειξη άμεσα ενημέρωσαν ότι στέλνουν με DHL. Δευτέρα μάλλον θα τα λάβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...