Προς το περιεχόμενο

Custom ROM σε Meizu M2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχει ένα φίλος το M2, και του παρουσιάζε πολλά προβλήματα όπως διαγράφονται επαφές στο άκυρο, δημιουργεί αντίγραφα από τραγούδια και διάφορα τέτοια. Το gps δεν μπορεί να υπολογίσει απόσταση και όταν έχει μουσική να παίζει μουσική μετά από 2-3 τραγούδια σταματάει. Με λίγο ψάξιμο δεν μπόρεσα να βρω κάποια ROM που να έχει βγεί για M2. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνει; 

Edit: Είδα μετά την σημείωση όχι θέματα software εδώ. Δεν μπορώ να το μετακινήσω αν μπορεί  κάποιος ας το κάνει. Συγνώμη για το λάθος.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχει ένα φίλος το M2, και του παρουσιάζε πολλά προβλήματα όπως διαγράφονται επαφές στο άκυρο, δημιουργεί αντίγραφα από τραγούδια και διάφορα τέτοια. Το gps δεν μπορεί να υπολογίσει απόσταση και όταν έχει μουσική να παίζει μουσική μετά από 2-3 τραγούδια σταματάει. Με λίγο ψάξιμο δεν μπόρεσα να βρω κάποια ROM που να έχει βγεί για M2. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνει; 

Edit: Είδα μετά την σημείωση όχι θέματα software εδώ. Δεν μπορώ να το μετακινήσω αν μπορεί  κάποιος ας το κάνει. Συγνώμη για το λάθος.

Tο εκανα αναφορα να μετακεινιθει!

Και οχι δν υπαρχει η Meizu δν εχει δωσει οδηγιες για να ξεκλειδωθει ο bootloader οποτε δν μπορει και να υπαρξει custom rom!

ποια εκδοση φοραει?

Ας κανει ενα clean install απο την αρχη την τελευταια εκδοση και ενα hard reset και θα στρωσει αμα ειναι θεμα software!

Δημοσ.

Εγώ παιδιά σκέφτομαι να πάρω κι εγώ το M2 αλλά από Ελλάδα διότι δεν θέλω από εξωτερικό (θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του στο σκρουτζ) Είναι καλή επιλογή από Ελλάδα? (πιθανόν να πάρω με τηλέφωνο Ιανουάριο-Φεβρουάριο)

Δημοσ.

Σε τιμη 170 ευρο?
Δν θα το ελεγα με τοσα παιρνεις τον big brother και αλλα πολυ αξιολογα κινητα απο κινα!
Μεχρι τα 130 αξιζει παραπανω οχι πιστευω!
Δες απο Ευρωπαικες αποθηκες αμα υπαρχει πουθενα που θα σ ερθει σε 3-4 μερες!

• Like 2
Δημοσ.

Σε τιμη 170 ευρο?

Δν θα το ελεγα με τοσα παιρνεις τον big brother και αλλα πολυ αξιολογα κινητα απο κινα!

Μεχρι τα 130 αξιζει παραπανω οχι πιστευω!

Δες απο Ευρωπαικες αποθηκες αμα υπαρχει πουθενα που θα σ ερθει σε 3-4 μερες!

Δεν νομίζω τότε να βρω κάτι καλύτερο από Ελλάδα. Θα είναι το ποιο ποιοτικό από Ελλάδα. Και από εξωτερικό δεν θέλω πολύ.
Δημοσ.

Δεν νομίζω τότε να βρω κάτι καλύτερο από Ελλάδα. Θα είναι το ποιο ποιοτικό από Ελλάδα. Και από εξωτερικό δεν θέλω πολύ.

Vodafone smart ultra 6!

Και γτ φοβάσαι από εξωτερικό?

Το minideal έχει αποθήκη στην Ξάνθη στην ουσία σαν να κάνεις παραγγελία από εδώ είναι αμα πάρεις από ευρωπαϊκή αποθήκη!

Δημοσ.

Δεν θέλω να δώσω πιστωτική, ούτε PayPal, ούτε προπληρωμένη. Μόνο παραγγελία τηλεφωνικός και παραλαβή-πληρωμή στο κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...