Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι υπεραρκετή η 980? Η 970 ή η 390 μια χαρά είναι νομίζω.

Επίσης σε τέτοια σύστημα πρέπει να μπει ένας Μ.2 κατά τη γνώμη μου. Π.χ. ο 950 pro NVMe

Το θέμα είναι ότι δεν θα ευνοηθεί από έναν πολύ γρήγορο δίσκο στο editing. Εν αντιθέσει αν έχει έναν για read έναν για write θα είναι τέλεια. Επίσης περιμένουμε να δούμε αν ο 950 pro έχει θέματα thermal throttling.

Δημοσ.

Αυτό με τη χρήση δύο δίσκων, ενός για read και ενός για write δεν το κατάλαβα... Αν είναι εύκολο, μου το εξηγείς;

Όσο αφορά την κάρτα γραφικών. Υπάρχει λόγος να διαλέξω τη μία ή την άλλη, εφ όσον έχουν το ίδιο chipset; Οπτικές διαφορές μόνο στο σύστημα ψύξης βλέπω. Θα με ενδιέφερε να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο.

Δημοσ.

Διαχωρίζεις την τοποθεσία που έχεις τα αρχεία (read) με την τοποθεσία που κανεις output (write) από το πρόγραμμα σου.

Το θέμα είναι τι αναλύσεις θα δουλεύεις γιατί μπορεί να φτάνει από μια 970 ως να χρειάζεται 980ti.

Δημοσ.

Οσο καλυτερη, τοσο πιο καλα για εμενα μιας και με ενδιαφερουν οι cuda cores για το render.

Η απορια μου ειναι τι διαφορα εχει πχ μια 980ti X μαρκας, απο μια 980ti Y μαρκας.

Δημοσ.

Εγγύηση, σύστημα ψύξης και αξιοπιστία. Θέλεις να πας όμως σε τόσα λεφτά για 10% διαφορά σε cuda cores; Καλύτερα βάλε δύο 970

Δημοσ.

Η 980 εχει 800 cores λιγοτερα απο την ti.

Αν βαλω τωρα δυο. Για 150 ευρω διαφορα στα 2000+ νομιζω πως αξιζει.

Ποια εταιριανα κοιταξω για να εχω οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο;

Δημοσ.

Επανέρχομαι, μιας και το θέμα προχωράει. Η αγορά θα γίνει, αναγκαστικά, από το Πλαίσιο.

Σύμφωνα με τις συμβουλές σας και κάποια αναθεώρηση των αναγκών μου, έφτιαξα μια σλυνθεση ως εξής:

Corsair Obsidian 750D Full Tower
Corsair PSU RM Series 750 W 80+ Gold RM750 Modular
Intel CPU Core i7 5820K
Gigabyte Motherboard X99-UD4 (Χ99/2011-3/DDR4)
Corsair Desktop RAM Vengeance LPX 32GB Kit 2400MHz DDR4
Palit VGA GTX 980Ti Super Jetstream 6GB
SanDisk SSD Extreme Pro 480GB

Θα ήθελα τη γνώμη σας, ιδίως όσο αφορά την αξιοπιστία του τροφοδοτικού και της RAM.
Δημοσ.

Επανέρχομαι, μιας και το θέμα προχωράει. Η αγορά θα γίνει, αναγκαστικά, από το Πλαίσιο.

Σύμφωνα με τις συμβουλές σας και κάποια αναθεώρηση των αναγκών μου, έφτιαξα μια σλυνθεση ως εξής:

Corsair Obsidian 750D Full Tower
Corsair PSU RM Series 750 W 80+ Gold RM750 Modular
Intel CPU Core i7 5820K

Θα ήθελα τη γνώμη σας, ιδίως όσο αφορά την αξιοπιστία του τροφοδοτικού και της RAM.

Αφού αγοράζεις από το πλαίσιο και έχει μόνο corsair, παίρνεις το καλύτερο από αυτή την εταιρία. Έχει βγει βέβαια η νέα σειρά RM της corsair, αλλά το πλάισιο σαν πρωτοποριακό κατάστημα δεν τα έχει φέρει ακόμα. Αν θες πήγαινε στο 750άρι να γλιτώσεις και κανά 30άρι. Θα σε υπερκαλύψει.

Νταξ και οι μνήμες.

Πρέπει σόνι και καλά να τα πάρεις όλα από το πλαίσιο?

Δημοσ.

Αν εχει καποιο εξαρτημα θεμα, θα το παρω απο αλλου. Δεν θα φορτωθω ο,τι μαπα εχει το Πλαισιο σε μηχαμημα 3000+... Αν κατι δεν αξιζει, δεν θα θα το φορτωθω :)

Δημοσ.

Η τελική, ελπίζω, σύνθεση, έχει ως εξής:

Corsair Carbide Air 540 Midi Tower

Corsair PSU HX Series 750 W 80+ Platinum HX750i Modular

Intel CPU Core i7 5820K

Νoctua d15

Και μόνιτορ Dell U3415W

Άλλαξα κουτί, τροφοδοτικό και πρόσθεσα το monitor.

Καμία παρατήρηση;

Δημοσ.

Το κουτί καλό είναι να το δεις από κοντά. Πάρε ένα τηλ. στο πλαίσιο και ρώτα που υπάρχει. Δεν έχει καμμία σχέση με το 750D. Δεν ξέρω πως το σκέφτεσαι. Αν είναι π.χ. θέμα χώρου. Δες το από οντά μην απογοητευτείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...