GIORGARAS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν παιδιά έχω δίσκο 2.5" σε εξωτερικό κουτάκι αλλά μου κάηκε ο δίσκος. Εσείς τι λέτε να κάνω? Να δώσω 100 ευρώ και κάτι ψιλά και να πάρω 20GB δίσκο 2.5" για το κουτάκι που έχω ή να πάρω με 200 ευρώ κουτάκι για δίσκο 3.5" και δίσκο 3.5" 120GB? Υπόψιν ότι το κουτάκι που έχω δεν χρειάζεται ρεύμα είναι πολύ μικρό, είναι 185 γραμμάρια, είναι δηλαδή η έννοια του φορητού δίσκου. Απλώς σκέφτομαι ότι ο 3.5αρης δίσκος είναι μεγάλος και θα χωρέσουν πολλά πράγματα και άμα γεμίσει πάω και παίρνω άλλον να έχω δηλαδή σαν αποθήκη προγραμμάτων τους δίσκους, απλώς ο 2.5άρης δίσκος είναι άλλη φάση όταν οι φίλοι μου ψάχνουν και ζορίζονται να βάλουν τον δίσκο στην μπρίζα εγώ τον έχω ήδη συνδέσει στον υπολογιστή. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας.
kostas_crete Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Egw 8a elega na koitakseis prwta an exei provlima to koutaki sou,mhn skaseis fraga gia disko kai ginei barbecue ki aftos..... Me ta 100 euridia pairneis 30gb maxtor kai usb2.0 eksoteriko kouti (vlepe eshop). Den exei nohma na ta dwseis gia pio argo 2.5 " disko (estw ki an einai mourh!!!! :wink: )
GIORGARAS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Euxaristo file exeis dikio, eixa skopo na to koitakso to koutaki alla den nomizo na ftaiei auto, tha to do. mallon tha paro 3.5" disko kai koutaki.euxaristo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.