Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τσέκαρε: Μαχαιροβγάλτης Ψυχή στο στόμα Άλπεις Κυνόδοντας Αστακός (ξενόγλωσσο) Στρέλλα Πολίτικη κουζίνα Ελ γκρέκο (ξενόγλωσσο) Νύφες Ψυχή βαθιά Straight story Aπ' τα κόκαλα βγαλμένα 5 λεπτά ακόμα Δε θα σου αρέσουν όλες, αλλά να έχεις να διαλέξεις 1
stavi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις... τώρα όσον αφορά τον κυνόδοντα, αρέσει σε πολύ κόσμο, εγώ λίγο που το χάζεψα μια φορά.... μάλλον κάτι δεν έπιασα γιατί δε μου ειπε τίποτα απολύτως ίσως κάτι δεν καταλαβαίνω, ίσως δεν ημουν σε mood, ή ίσως απλά δεν είναι το στυλ μου γενικά όμως δεν μ'αρέσουν οι αργές ταινίες, έχει καθιερωθεί ότι αργή ταινία=ποιότητα και κουλτούρα θυμάμαι πήγα μια φορά σ'ενα σινεμά στα ιλισσια που έπαιζε κάτι τέτοιες ταινίες γαλλικού κινηματογράφου δεκαετιας 60. Ε είτε το πιστεύετεείτε όχι, μας έδειχνε για κανά δεκαπεντάλεπτο, μπορεί και παραπάνω, το μποτιλιάρισμα... το πλανό έδειχνε το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο, επί δεκαπέντε λεπτά... και αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο κομμάτι της ταινίας θεώρησα διότι κάπως σου μετέφερε τη δυσανασχέτηση και τη βαρεμάρα που όντως νιώθεις όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση.
GreekMonkey Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Και αν είναι να ποστάρετε ελληνικές, πείτε και σε ποιό λεπτό πέφτει το φυστίκι. Μισές δουλειές κάνετε λέμε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Με την ψυχη στο στομα ωραια ταινια πολυ τσιτα ομως Ο κυνοδοντας δεν ειναι τιποτα παραπαναω απο μια σαπιοκουλτουριαρικη ταινια χωρις νοημα και κλεμμενη! 1
4saken Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 H καλυτερη ελληνικη ειναι ο Ηλιας του 16ου... 1
gavros10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Οσοι ειναι φαν του κινηματογραφου του οικονομιδη μπορουν να αυτο-μπλοκαριστουν ελευθερα απο την λιστα φιλων μου. 'Φχαριστω γ@μω τα ντουι μου Τον κυνοδοντα αν και δεν ηθελα να τον δω στην αρχη, μετα το αγαπησα. Το lobster ειναι παρα πολυ καλη ταινια. Η Στρελλα ειναι σχεδον μια κανονικη ταινια, σχεδον. Φτηνα τσιγαρα. Η μονη νεο-ελληνικη ταινια που αντεχω και απολαμβανω να ξαναβλεπω. Αυτα απο ελληνικο κινηματογραφο. Ολα τα υπολοιπα ειναι.... @Stavi, Tο Week End του godard λες.
bluesattack Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Με την πολιτικη κουζινα εκλεισα σαν θεατης (απο τις λιγες ελληνικες ταινιες που μου αρεσαν πραγματικα.Μετα θα πρεπει να παμε αρκετα πισω ,Θιασος, Ρεμπετικο κλπ ) Ευχαριστη εκπληξη θα ελεγα οτι ηταν αυτη Tungsten http://www.tungsten.gr/ Aπο τις διαφορες ταινιες που εχουν βγει και δειχνουν την καφριλα, την σαπιλα , τα αδιεξοδα και τα σχετικα μαλλον θα προτιμουσα το hardcore
lepaterious Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει και ελληνική ζομπολογία! 2 ταινίες είναι δεν θυμάμαι καν πως λέγονται.
SoFiA11 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 1.Θηλυκή εταιρεία - μ'άρεσε 2.Φτηνά τσιγάρα - να την δεις, πολύ καλή 3.Λιούμπη - νταξ, καλή 4.Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα - η αγαπημένη μου 5.Γλυκειά συμμορία - λίγο την βαρέθηκα, ίσως γιατί είχα δει τα κουρέλια πρώτα και είχα συγκλονιστεί 6.45m2 - καλή, τπτ το συγκλονιστικό 7.Άγγελος - να την δεις οπωσδήποτε 8.Ριζότο - Καλούτσικη 9.Μην περνάς, ανάβει κόκκινο - καλούτσικη, μιλάει για τα ναρκωτικά στα σχολεία 10.Πανικός στα σχολεία - όταν την είχα δει ήμουν μικρή και μου είχε μείνει, ίδια θεματολογία με την παραπάνω 11.Αυτή η νύχτα μένει - Καλή 12.Κρυστάλλινες νύχτες - Στην αρχή είναι ωραία, μετά γίνεται λίγο κουραστική 13.Το κλάμα βγήκε απ'τον παράδεισο - Νομίζω η καλύτερη κωμωδία του νέου ελληνικού κινηματογράφου, πολύ καλύτερη απ'το Safe sex Κατα τη γνώμη μου πρέπει να δεις οπωσδήποτε το 4, το 7, το 2 και το 13 το τυχερό!! Πάντως η αλήθεια είναι ότι εάν δεν είσαι προετοιμασμένος να έρθεις αντιμέτωπος με μια low budget ταινία που έχει ως θέμα της την ελληνική πραγματικότητα και περιμένεις να δεις μια ταινία αμερικάνικων προδιαγραφών τότε θα απογοητευτείς στα σίγουρα απ'τον ελληνικό κινηματογράφο (νέο και μη). Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από SoFiA11
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Στρέλλα Επιτέλους. Στρέλλα, το "Όλα είναι δρόμος", η "Πολίτικη κουζίνα" ίσως και τo "Λούφα και παραλλαγή" (84 κυρίως γιατί αφού πήγαμε φαντάροι κάνουμε relate εύκολα ). Πέρα από αυτά δύσκολα τα πράγματα αν και δεν είδα ακόμα τον κυνόδοντα (ξέρω ότι θα μου αρέσει πάντως). Αυτά ως καλές ταινίες αντικειμενικά. Υποκειμενικά σαν Έλληνες δεν νομίζω κανέναν τον χαλάνε οι παλιές κλασσικές κωμωδίες (60ς) και τα trash του 80 (Γαρδέλης, Ψάλτης κτλ). Εγώ είχα περάσει μια εποχή που έβλεπα συνέχεια άκυρες ταινίες του 80 (που είχαν βγει μόνο video φυσικά) και προσκυνούσα από την cult-ίλα ειδικά με τα "drama" Πάρτε να χετε https://www.youtube.com/playlist?list=PLC2E2ECAFE4052DBE https://www.youtube.com/watch?v=crG_Z_k22CU Θα κάτσω να δω πάντως κάποιες που προτάθηκαν εδώ όπως τα "Φτηνά Τσιγάρα"
stavi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Επιτέλους. Στρέλλα, το "Όλα είναι δρόμος", η "Πολίτικη κουζίνα" ίσως και τo "Λούφα και παραλλαγή" (84 κυρίως γιατί αφού πήγαμε φαντάροι κάνουμε relate εύκολα ). Πέρα από αυτά δύσκολα τα πράγματα αν και δεν είδα ακόμα τον κυνόδοντα (ξέρω ότι θα μου αρέσει πάντως). Αυτά ως καλές ταινίες αντικειμενικά. Υποκειμενικά σαν Έλληνες δεν νομίζω κανέναν τον χαλάνε οι παλιές κλασσικές κωμωδίες (60ς) και τα trash του 80 (Γαρδέλης, Ψάλτης κτλ). Εγώ είχα περάσει μια εποχή που έβλεπα συνέχεια άκυρες ταινίες του 80 (που είχαν βγει μόνο video φυσικά) και προσκυνούσα από την cult-ίλα ειδικά με τα "drama" Πάρτε να χετε https://www.youtube.com/playlist?list=PLC2E2ECAFE4052DBE https://www.youtube.com/watch?v=crG_Z_k22CU Θα κάτσω να δω πάντως κάποιες που προτάθηκαν εδώ όπως τα "Φτηνά Τσιγάρα" Δεν περίμενα να σ'αρέσουν οι βιντεοκασέτες.. πολύ περίεργο. Ο μουστάκας και ο τσακωνας είναι θεοί Ο ψάλτης, δεν ξέρω όμως (κατά τη γνώμη μου πάντα, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι οτιδήποτε μας αρέσει εμάς είναι καλό και οτιδήποτε δεν μας αρέσει είναι σκουπίδι. Για παράδειγμα σιχαίνομαι τον Σεφερλή, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι αφού κάνει μια μερίδα ανθρώπων να γελάει πρέπει να του το αναγνωρίσω... συνεχίζω ωστόσο να τον βρίσκω αισχρό. Απλά κάνω αξιόλογες προσπάθειες να μην σνομπάρω αυτά που αρέσουν στους άλλους παρόλο που εγώ τα βρίσκω χάλια, αν και δε νομίζω να τα καταφέρνω, συνεχίζω να τα βρίσκω το ίδιο σκατά).
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν περίμενα να σ'αρέσουν οι βιντεοκασέτες.. πολύ περίεργο. Είναι ο συνδυασμός του cult στοιχείου με την επιστροφή σε παλιότερες εποχές.. Μου αρέσουν τα δράματα γιατί είναι πραγματικά πιο αστεία από κωμωδίες και οι κωμωδίες με το κλασσικό theme (Γαρδέλης, 1000ρες μηχανές αλητεία). Μερικές ταινίες είναι καλές επειδή είναι τόσο. κακές.. έτσι παίρνουν το cult status .. O Σεφερλής δεν έχει καμία σχέση ας μην υποβιβάζουμε την συζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα