Προς το περιεχόμενο

[Earphones] νέα Xiaomi Hybrid Earphones : 20,19$ @ geekbuying / 20,20$ @ GearBest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PRESALE έως 13/11:

Στ' άλλα γνωστά κινεζομάγαζα (παντού presale) τα βρήκα από 23$ έως 26$.

Επειδή όμως μόλις ανέβηκαν στα site τους κι ο ένας βλέπει τις τιμές του άλλου, είναι πολύ πιθανό να τις ρίξουν. Χαρακτηριστικά, μέχρι να γράψω-postάρω το θέμα, το geekbuying έριξε την τιμή στα 20,19$ από τα 24,89$ (!), ενώ το tinydeal στα 23$ από 24$.

Εικόνες στο spoiler:

1446691824984-P-3384273.jpg

201511051646002277.jpg

Είναι τα νέα -& ποιοτικά πολλά υποσχόμενα- ακουστικά ( Piston 4 ? ) της Xiaomi.

Από σχετικό θέμα στο en.miui.com & στο xiaomitoday.com διάβασα -πέρα από καλά λόγια- ότι παράγονται σε συνεργασία με την 1MORE, κι ότι τα ίδια ακουστικά με το logo της 1MORE πωλούνται στα 31$.

Το official site τα ονομάζει "ring iron", τα παρουσιάζει σαν "annual flagship", λέει ότι ξεκινούν να πωλούνται από 11/11 (-τυχαίο; -δεν νομίζω!  :P ) & σαν αρχική τιμή τα έχει στα 99 yuan, όσο & τα καλά Piston 3 (για να ξέρουμε πού αναμένεται να κυμανθούν μελλοντικά οι τιμές).

Είναι λογικό με την πάροδο του χρόνου να πέσουν οι τιμές τους, αλλά τώρα αυτή είναι η καλύτερη που βρήκα.

• Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ μας τώρα, το gearbest θα τα στείλει μετά τις 25 Νοεμβρίου :)

Όσα presale Πήρα από εκεί στάλθηκαν στην καλύτερη 15 μέρες μετά από την λήξη του χρόνου.

Ontopic: Καλύτερα ας περιμένει κάποιος να πέσει η τιμή... Κάτι που μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνει σίγουρα..

• Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ μας τώρα, το gearbest θα τα στείλει μετά τις 25 Νοεμβρίου :)
Όσα presale Πήρα από εκεί στάλθηκαν στην καλύτερη 15 μέρες μετά από την λήξη του χρόνου.

Ίσως. Εμένα μου έστειλαν κινητό 2-3 μέρες μετά τη λήξη του presale.

...
Διαβάζω διάφορα για το Gearbest & καταλαβαίνω την αγανάχτηση όποιου έχει μπλέξει, προσωπικά όμως παρέλαβα κανονικά το κινητό που είχα παραγγείλει πριν περ. 1 μήνα. Ήταν preorder & το πήρα σε ~3 βδομάδες (απλό registered) από τη στιγμή που το παρήγγειλα (πράγμα που σημαίνει ότι από τη στιγμή που μου έστειλαν το tracking nr ήρθε σε ~2 βδομάδες).
...

Δημοσ.

Ίσως. Εμένα μου έστειλαν κινητό 2-3 μέρες μετά τη λήξη του presale.

Πότε έγινε αυτό; :P
Εγώ σου το λέω γιατί έχω ακόμα  5 παραγγελίες μου εκκρεμούν ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Πότε έγινε αυτό; :P

Εγώ σου το λέω γιατί έχω ακόμα  5 παραγγελίες μου εκκρεμούν ;)

Όπως  το γράφω. Πριν περ. 1 μήνα.

Δημοσ.

Όπως το γράφω. Πριν περ. 1 μήνα.

whatever ότι κ να λέμε αν κάποιος δει το νήμα του καταστήματος σε διπλανό φόρουμ μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο κανόνας κ πια η εξαίρεση :P
Δημοσ.

Τι παραπάνω έχουν τα hybrid earphones; Ήμουν έτοιμος να παραγγειλουμε ξανά τα πΊστον γιατί τα χαλασα αλλά εάν αξίζουν το ψηνω να πάρω αυτα

Δημοσ.

Τι παραπάνω έχουν τα hybrid earphones; Ήμουν έτοιμος να παραγγειλουμε ξανά τα πΊστον γιατί τα χαλασα αλλά εάν αξίζουν το ψηνω να πάρω αυτα

Λένε ότι έχουν ακόμη καλύτερη ακουστική ποιότητα.

Δημοσ.

Εγώ απλά να σημειώσω ότι 2/3 ακουστικά xiaomi που έχω αγοράσει μετά από 1 τριμηνο χρήσης σταμάτησαν να αναπαράγουν σωστά στα καλά καθούμενα.

Το λέω αυτό γιατί όλοι τα εκθειάζουν.Ναι μεν εχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου για τα λεφτά τους αλλά....

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απλά να σημειώσω ότι 2/3 ακουστικά xiaomi που έχω αγοράσει μετά από 1 τριμηνο χρήσης σταμάτησαν να αναπαράγουν σωστά στα καλά καθούμενα.

Το λέω αυτό γιατί όλοι τα εκθειάζουν.Ναι μεν εχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου για τα λεφτά τους αλλά....

τι χρηση τους εκανες ? Ρωταω γιατι εχω τα πιστονς 2 και τα 3 τα οποια δουλευω περιστασιακα (4/5 φορες το μηνα σαν handsfree και λιγη μουσικη)  και δεν εχουν βγαλει κιχ.

Δημοσ.

Φίλε pittas 4-5 φορές το μήνα, δεν αποτελεί κριτήριο αντοχής στο χρόνο των ακουστικών.

Ιδιαίτερα όταν μιλάμε σε σύγκριση με καθημερινή χρήση κάποιων ωρών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα pistons 2 άντεξαν σε καθημερινή χρήση για ένα χρόνο πριν αρχίσει να κάνει νερά το ένα ακουστικό (έχανε επαφή). Τα pistons 3 με την ίδια καθημερινή χρήση τα έχω πάνω από 6 μήνες και είναι μια χαρά.

Ευχαριστημένος δηλαδή.

Επεξ/σία από panagiotisr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...