Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εχω ένα pc 7ετιας αλλα είναι πολύ καλο με 4πυρηνο επεξεργαστη Q6600 αν θυμαμαι καλα στα 2,3 Εχω μητρικη asus p5kc Ειχα επανω δυο sata δισκους 500 και 320 GB έναν ssd και δυο dvd rom (ένα sata και ένα ide) Χτυπησε για δευτερη φορα σε 4 χρονια ο ssd Το ερωτημα είναι να ξαναβαλω ssd ή καποιον καλο sata και ποιον μπορω στην μητρικη αυτή ? Δεν ξερω αν τα ειπα καλα αλλα από hardware ...πασχω. Ευχαριστω. 1
dreaming123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Κ Γιάννη αναλόγως για τι χρήση το έχετε. Πάντως για εμένα το καλύτερο είναι να βάλετε ssd το ποιο φτηνό που θα βρείτε αφου η μητρική σας υποστηρίζει sata 2. Πείτε μου ποιο μαγαζί σας βολέυει να σας προτείνω! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Κ Γιάννη αναλόγως για τι χρήση το έχετε. Πάντως για εμένα το καλύτερο είναι να βάλετε ssd το ποιο φτηνό που θα βρείτε αφου η μητρική σας υποστηρίζει sata 2. Πείτε μου ποιο μαγαζί σας βολέυει να σας προτείνω! Ευχαριστω .Θα πω να μου τον φερει αυτος που μας προμηθευει hardware στη δουλεια που παντα μου κανει πιο καλες τιμες και από skroutz. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα