snake_plissken2112 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το ντεντπουλ ηταν κουλ, το σιβιλ γουωρ descent χωρις να ειναι ομως winter soldier, μαλλον αυτα μονο τα δυο φετος...Γενικα φετος δε νομιζω οτι ηταν και η καλυτερη χρονια για μπλοκμπαστερς (bvs, ss, warcraft, ghostbusters, x men apocalypse, μπορν κτλ)... Αλλα comic movie να μου αρεσει οντως, παιζει να ηταν το winter soldier τελευταιο, που αν δεν ηταν μερος του franchise και επρεπε να εχει φιναλε με μπαμ μπουμ, ελεγχομενη βια, χαζα αστεια εδω και κει (ολα ευτυχως σε μικρο βαθμο), θα μπορουσε να ηταν μια πραγματικα σπουδαια αυτονομη περιπετειαρα... Αλλα τα παραπανω ηηταν ευτυχως πταισματα, ηταν πολυ καλη ταινια γνκ...
najinblue3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 @Fulgore, κανεις λαθος, οχι μονο ταινιες, αλλα και οτι τοπικ εχω μπει, ο φιλος μονο αρνητικα αραδιαζει, δε διαβασα πουθενα να αναφερεται θετικα σε τιποτα, στα της ταινιας, παω σημερα imax 3d, εντυπωσεις το βραδυ 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το ντεντπουλ ηταν κουλ, το σιβιλ γουωρ descent decent Sorry, απλά με πιάνει το ορθογραφοναζιστικό μου. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 @Fulgore, κανεις λαθος, οχι μονο ταινιες, αλλα και οτι τοπικ εχω μπει, ο φιλος μονο αρνητικα αραδιαζει, δε διαβασα πουθενα να αναφερεται θετικα σε τιποτα, στα της ταινιας, παω σημερα imax 3d, εντυπωσεις το βραδυΝαι ισχυει, μαρεσει να θαβω ταινιες και δη χωρις επιχειρηματα (y) ειναι κατι σα φετιχ, στο ινσομνια το εχω τελειοποιησει νομιζω, κλαπ κλαπ Anyway sorry αν εθιξα το μαρβελ σινεματικ γιουνιβερς μερικων, ειμαι 32 και κυριως φαν περιπετειων τετοιας φασης μεχρι οριακα το 2000, μετα λιγο το ολο κομπο εφε-generic plot-random χαρακτηρας ταινιας-box office buzz-εταιρια σκηνοθετης και σκηνοθετης διεκπαιρωτης δε με αγγιζει πολυ (που το μεσο σημερινο μπλοκμπαστερ ταχει ολα και στο μαξιμουμ σημερα) + λιγες ταινιες με ικανοποιησαν τα τελευταια 15χρονια, σε αυτη τη κατηγορια (και αν μιλαμε για comic book movies, σιγουρα ολες απο 2000-2008 που ο σκηνοθετης ηταν και αφεντικο σχετικα ακομα της ταινιας του και εδινε προσωπικοτητα σε αυτην βλ. Πχ spiderman 2 ´η batman begins, ακομα και hellboy δλδ, οχι hired gun για να "φτιαξει ενα ενιαιο συμπαν να χαρουν οι nerds που δεν διαβασαν ποτε μια σελιδα κομικ αλλα εβλεπαν πχ τα καρτουν ´η επαιζαν τα videogames" ) Βεβαια υπαρχει κοσμος που παει να δει απλα το cosplay με εφε στο μαξιμουμ και ικανοποιειται απο αυτο, οποτε φευ...
najinblue3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειπα οτι θαβεις, ειπα οτι κυριως αναφερεις τα αρνητικα, εισαι 32 ειμαι 30 και τι να λεει αυτο με οτι ειπα εγω
devil-ji Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ωραια ταινια για το ειδος της. Οχι τοσο καλη οσο deadpool αλλα ανωτερη απο τις υπολοιπς της marvel.
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μόλις την είδα , πολύ καλή κ δεν το κατάλαβα ποτέ τελείωσε
Rockavlon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δεν ηταν κακη, σιγουρα καλυτερη απο τα δυο Thor, το iron man 2 και 3 ,το C.A και το C.A civil war και το age of ultron, ο κακος ψιλοανυπαρκτος θα ελεγα.Η εικονα μου φανηκε πολυ αθλια στο village 7-/10 ΥΓ.1 Οχι αλλο PG 13 ΥΓ.2 Ποσο καθυστερημενος πρεπει να εισαι για να πας σινεμα και 2 ωρες να παιζεις pokemon go.?,Ολο και καποιος μ@λ$@!ς θα βρεθει να σπαει @ρχ#@#α με οτι του μαλ@#ια σκεφτει,βλεπω να κοβω σιγα σιγα το σινεμα.
star12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Που τα ειδες τα spoilers και προεκυψε το παραπανω? ωραια αν και περασαν 2 σελιδες ηδη απλα το πα γιατι μερικοι μπορει να αναφερουν κατι σημαντικο ιδιως σε αυτους που δεν εχουν δε i κατι το τρειλερ γιατι το περιμεναν πως και πως ολο το καλοκαιρακι. αυτο δε το συνεχιζω αλλο μια απορια στο ατμος αξιζει να δωσεις ευρω να το δεις εκει; η δε λεει τοσα πολα οσο το 3ντι
darklordvader77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Την είδα σήμερα, πολύ καλή! Ενα 8/10 αξίζει κατ' εμέ λόγω: -Αρκετό Χιούμορ σε στιγμές που δε το περιμένεις -Καλό CGI χωρις πολλές υπερβολές -Δεν γίνεται πολύ Technical οσον αφορά Multiverse και δυνάμεις μάγων -Cumberbatch+Mikkelsen αγαπάμε! Πολύ καλοί στο ρόλο τους και με καλή χημεία -Το Climax ήταν μπορώ να πω..(όμορφα) διαφορετικό! Και όχι απογοήτευση σα του Suicide Squad.. -Καλό pacing, ούτε πολύ αργό αλλά ούτε και γρήγορο Το μόνο κατά που βρήκα είναι το εφέ του Inception που ζαλίζει σε φάσεις. Α, και μην βάλετε με Dolby Atmos, δε κατάλαβα διαφορά να πω την αλήθεια. 1
hellojim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ο cumberbatch ανταποκρινεται στον ρολο?? Γενικα στο trailer εχει χοντραδες απο εφε (για καλο το λεω) το συνεχιζει στην ταινια ή οσα εχει μεσα ειναι απο τα trailer οπως στο superman vs batman?
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Hellojim είναι τρομερός, του ταιριάζει γάντι
kirileman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 2d την είδα, καλή ήταν. Εκείνη η φοβερή, σούπερ επική σκηνή στο τέλος με την καταπληκτική μουσική που την απογείωσε... δεν υπήρχε, στην κυριολεξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα