michael92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και εγώ παλιότερα δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το Stephen προφέρεται Στήβεν. Γενικά οι κανόνες ορθογραφίας/ προφοράς στα Αγγλικά είναι αχταρμάς οπότε τι το ψάχνουμε 4
gavros10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Φαινεται καλο και κυκλοφορει μεσα στους οσκαρικους μηνες...
thermo-sifounas Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το ερωτημα ειναι θα ειναι ο Doctor Strange η καλυτερη ταινια Marvel που εχει βγει ως τωρα? Πιστευω ακραδαντα οτι θα ειναι και απο αποψη ενδιαφεροντος (ο Dr. Strange δεν ειναι ο κλασσικος υπερ-ηρωας που πολεμαει ανθρωπους σαυρες και ρομποτ) και κυριως απο αποψη καστινγκ (Cumberbatch, Swinton και Mikkelsen ειναι μακραν το καλυτερο καστινγκ σε οποια ταινια Marvel 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Inception much? 6
Tigran Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Φαίνεται σούπερ, εκτός από μερικούς ηθοποιούς που δείχνουν λίγο off.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ωραίος ο Cumberbatch αλλά too much reality warping.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 too much reality warping. Yeah, που είναι τα pew pew spells? 2
Haris San Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Παντως κατι φιλαρακια μου που ριχνουν hate στην μαρβελ οτι και καλα δεν εχουν και τα καλυτερα εφε, απ'οτι φαινεται θα χουμε cgi fest (δν το λεω για κακο)
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ο θεός το φυλαχτό του αϊ γαμότο βοηθός να βγει καλή η ταινία,πολύ inception τα εφε αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν είναι απαραίτητα κακό αρκεί να μην περιοριστούν σε αυτό... 1
Helionar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/3xoxeCWpZyU Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2016 από Helionar
blanka Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω, όπως πολλοι άλλοι πιστευώ ότι θα είναι ίσως η καλύτερη MARVEL ταινία. Πιο τεριαστός ηθοποιός για τον ρόλο, απο τον Cumberbatch, δεν υπάρχει! Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι θα πετύχει η ταινία. Στο μόνο που πρέπει να προσέξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MAVREL σε ταινία της, είναι η Μουσική! έχω να ακούσω καλή μουσική σε MARVEL ταινια απο τα πρώτα spiderman του sam raimi με την μουσική του Danny Elfman φυσικά. Danny Elfman και βαρετό , δεν πάνε μαζι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αρκεί να μην περιορίσουν τις δυνάμεις του Strange σε inception wannabe... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα