Προς το περιεχόμενο

Doctor Strange (2016)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ παλιότερα δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το Stephen προφέρεται Στήβεν. Γενικά οι κανόνες ορθογραφίας/ προφοράς στα Αγγλικά είναι αχταρμάς οπότε τι το ψάχνουμε :P

• Like 4
  • Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι θα ειναι ο Doctor Strange η καλυτερη ταινια Marvel που εχει βγει ως τωρα? Πιστευω ακραδαντα οτι θα ειναι και απο αποψη ενδιαφεροντος (ο Dr. Strange δεν ειναι ο κλασσικος υπερ-ηρωας που πολεμαει ανθρωπους σαυρες και ρομποτ) και κυριως απο αποψη καστινγκ (Cumberbatch, Swinton και Mikkelsen ειναι μακραν το καλυτερο καστινγκ σε οποια ταινια Marvel

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παντως κατι φιλαρακια μου που ριχνουν hate στην μαρβελ οτι και καλα δεν εχουν και τα καλυτερα εφε, απ'οτι φαινεται θα χουμε cgi fest :D (δν το λεω για κακο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο θεός το φυλαχτό του αϊ γαμότο βοηθός να βγει καλή η ταινία,πολύ inception τα εφε αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.   

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κι εγω, όπως πολλοι άλλοι πιστευώ ότι θα είναι ίσως η καλύτερη MARVEL ταινία.

Πιο τεριαστός ηθοποιός για τον ρόλο, απο τον Cumberbatch, δεν υπάρχει!

Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι θα πετύχει η ταινία. Στο μόνο που πρέπει να προσέξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MAVREL σε ταινία της, είναι η Μουσική! έχω να ακούσω καλή μουσική σε MARVEL ταινια απο τα πρώτα spiderman του sam raimi με την μουσική του Danny Elfman φυσικά. Danny Elfman και βαρετό , δεν πάνε μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...