Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πάντως όσο και να μου αρέσει περισσότερο η DC οφείλω να παραδεχτώ την Marvel που βρίσκει ηθοποιούς γεννημένους για τον αντίστοιχο ρόλο. (π.χ Iron Man) Για την ώρα στον Dr. Strange από εμφάνιση καλά το πάνε, σαν χαρακτήρα θα το δούμε αργότερα αλλά πιστεύω θα είναι μια χαρά.
Wayward Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ωραίο είναι το trailer και η Tilda Swinton πολύ μου αρέσει στο λίγο που την είδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 On LSD θες να πεις 1
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) μαμησε το τραιλερ. Batman Begins + Inception + Matrix = Doctor Strange love it νεο ποστερ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από KilliK 1
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι ηθοποιάρα είναι ο πστης;!!! Ό,τι του δίνεις το απογειώνει.
Grim Ripper Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παίζει αυτή η ταινία και το Suicide Squad να κατουρήσουν ότι άλλο βγει βασισμένο σε comics φέτος.
Wayward Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το Suicide Squad δε νομίζω να κατουρήσει τίποτα Μακάρι να βγω λάθος βέβαια και να είναι καλό.
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 γιατι τον αναφερουν Στηβεν στο τραιλερ; Στεφεν δεν ειναι κανονικα; η ετσι προφερεται το Stephen στην αμερικανικη αγγλικη;
D4rkshadow Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εννοεις το Suicide Squad που τρεχαν να ξεναγυρισουν απο την αρχη το μισο εργο,για να το κανουν αλα deadpole; Stephen Strange και τα μυαλα στα καγκελα
Grim Ripper Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ναι, αυτό. Μάλλον όμως κάνω λάθος, ντάξει δεν ξέρω βέβαια αν θα μου αρέσει πολύ αλλά καλύτερα να το συζητήσουμε στο θέμα του. Τον Dr. Strange προσωπικά τον έχω δει νομίζω μόνο στα Ultimate Spider-Man αλλά φαίνεται ωραίος χαρακτήρας καιι τουλάχιστον από τα λίγα που έχω δει φαίνεται πως η ταινία θα είναι αρκετά καλή.
Kasrith Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 γιατι τον αναφερουν Στηβεν στο τραιλερ; Στεφεν δεν ειναι κανονικα; η ετσι προφερεται το Stephen στην αμερικανικη αγγλικη; Στήβεν προφέρεται το Stephen σε Αμέρικα/Καναδά 1
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 και στην Αγγλια απο οτι διαβαζω τωρα. το στεφεν εχει εκλειψει ως προφορα εδω και χρονια. steven king kai steven strange. meh. προτιμω το στεφεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα