Προς το περιεχόμενο

Doctor Strange (2016)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως όσο και να μου αρέσει περισσότερο η DC οφείλω να παραδεχτώ την Marvel που βρίσκει

ηθοποιούς γεννημένους για τον αντίστοιχο ρόλο. (π.χ Iron Man)

Για την ώρα στον Dr. Strange από εμφάνιση καλά το πάνε, σαν χαρακτήρα θα το δούμε αργότερα αλλά πιστεύω θα είναι μια χαρά.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαμησε το τραιλερ.

Batman Begins + Inception + Matrix = Doctor Strange

love it

νεο ποστερ

ds_teaser_1-sheet_portrait_v2b_lg-768x11

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

γιατι τον αναφερουν Στηβεν στο τραιλερ; Στεφεν δεν ειναι κανονικα; η ετσι προφερεται το Stephen στην αμερικανικη αγγλικη;

Δημοσ.

Εννοεις το Suicide Squad  που τρεχαν να ξεναγυρισουν απο την αρχη το μισο εργο,για να το κανουν αλα  deadpole;

Stephen Strange  και τα μυαλα στα καγκελα :-D

Δημοσ.

Ναι, αυτό. :P

Μάλλον όμως κάνω λάθος, ντάξει δεν ξέρω βέβαια αν θα μου αρέσει πολύ αλλά καλύτερα να το συζητήσουμε στο θέμα του. :P

Τον Dr. Strange προσωπικά τον έχω δει νομίζω μόνο στα Ultimate Spider-Man αλλά φαίνεται ωραίος χαρακτήρας καιι τουλάχιστον από τα λίγα που έχω δει φαίνεται πως η ταινία θα είναι αρκετά καλή.

Δημοσ.

γιατι τον αναφερουν Στηβεν στο τραιλερ; Στεφεν δεν ειναι κανονικα; η ετσι προφερεται το Stephen στην αμερικανικη αγγλικη;

Στήβεν προφέρεται το Stephen σε Αμέρικα/Καναδά

• Like 1
Δημοσ.

και στην Αγγλια απο οτι διαβαζω τωρα. το στεφεν εχει εκλειψει ως προφορα εδω και χρονια. steven king kai steven strange. meh. προτιμω το στεφεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...