skiabox Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Παίζει κανένας υπότιτλος που να μην ειναι 10 δευτερόλεπτα πίσω στο συγχρονισμό;
michael92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Παίζει κανένας υπότιτλος που να μην ειναι 10 δευτερόλεπτα πίσω στο συγχρονισμό; Έχει ρυθμίσεις το vlc για τους υπότιτλους.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Την είδα και εγώ, συμφωνώ, κάπως αδιάφορη αλλά δεν είναι άσχημη. Προσωπικά την βάζω στην ίδια κατηγορία με το Ant man.
Kostasspil Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 To Ant Man παίζει να ήταν και περιττό. Δεν μπορω να θυμηθώ τι πρόσφερε στο timeline του MCU πλην ενός ακόμα ήρωα για τη μάχη του CW.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Έκανε introduce το Microverse...
W0zzAp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μου αρεσε σε γενικες γραμμες ωραια τα εφε αλα inception κτλ ,αλλα υπερβολικα βιαστικο και κλασικα το φιναλε για αλλη μια φορα σε υπερηρωικη ταινια κατω του μετριου. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ffc6y_yzOU8 2
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Χαχα, το σημείο με την μπέρτα του ναι είναι το καλύτερο!
Alastor192 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Το τρέιλερ μου άρεσε περισσότερο από την ταινία, την βρήκα τρομερά κοινότοπη και με την αισθηση ξαναζεσταμένου φαγητού. Τα ίδια και τα ίδια, φάνηκε σα να θέλανε να ξεπετάξουνε στα γρήγορα όλη την "υπόθεση" χρησιμοποιώντας ακριβώς το ίδιο στυλ πλοκής και θεματολογίας που βλέπουμε τα τελευταία 14 (;) χρόνια που μας συστήθηκε το MCU. ;Eχεις να κάνεις με sorcery, parallel universes, gods and demigods και σερβίρεις την ίδια συνταγή και χτίσιμο ταινίας όπως σε όλες τις άλλες. Οι MCU ταινίες μου θυμίζουν πλέον μενού στα Mc Donalds, όποιο μπέργκερ και να πάρεις το ίδιο μπιφτέκι θα φας στο τέλος. Αν δεν είχε το -ανούσιο σε πολλά σημεία- οπτικό στυλ, θα λέγαμε για βατόμουρο χειρότερο από τα Suicide Squad κ σία. Συνολικά και χαριστικά 6/10 Θα συμφωνησω ακριβως σε αυτο που λες.Θεωρω πως η ταινια επρεπε να ταν 3ωρη και να αναπτυξουν οπως ειπες λιγο περισσοτερο το universe και το backround αντι να σερβιρουν την fast food πλοκη που εχουν σε καθε superhero movie πλεον.Ηταν η μονη,αλλα μεγαλη ξενερα που ειχα με την ταινια. Παντως μπορω να πω πως η ωρα περασε ευχαριστα βλεπωντας το. Δεν ξετρελαθηκα για τους λογους που αναφερω πιο πανω,ωστοσο ειχε μερικα πραγματα τα οποια μου αρεσαν πολυ. Πρωτον,η επιλογη του Sherlock..εε Cumberbatch ηταν πολυ πετυχημενη και μ'αρεσε επισης ο χαρακτηρας της Old One,creepy και μυστηριωδης. Δευτερον,το απιστευτο CGI της ταινιας,το οποιο ηταν και αρκετα ευφανταστο.Με συνεπηρε σε μερικα σημεια,νομιζω το αποκορυφωμα ειναι εκει που η Old One δειχνει στον Strange για τα multiverses.Φοβερο sequence πραγματικα Γενικα η ταινια εκανε τα μισα σωστα και στα αλλα μισα διαλεξε την πεπατημενη(και κλισεδιαρικη) οδο. Αν βαθμολογουσα την ταινια θα μουν μεταξυ 6 και 7,αλλα θεωρω πως ειναι απτις πιο ενδιαφερουσες ταινιες υπερ-ηρωων της Marvel 2
Nomedor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Όσοι λέτε ότι το doctor strange είναι κλισέ μην ξεχνάτε ότι ο ήρωας εμφανίστηκε το 1963, το κλισέ κοσεπτ που έχει αυτός το έφερε.
Techno_Knight Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ως φαν του Strange μια δεκαετία και βάλε τώρα... ήταν "καλή" η ταινία, αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Πάντα υπάρχει διαφωνία μεταξύ Fate & Strange, αλλά η βασική διαφορά είναι ότι ο Strange λερώνει τα χέρια του πολύ συχνά, ενώ ο Fate είναι τύπου "God works in mysterious ways" και πολύ των κανόνων. Οπότε εδώ που είχαν τον Stephen να είναι πολύ moral, δεν μου πολυάρεσε. Μιλάμε για τύπο που στο Strange Tales θυσίασε ένα παιδί, και στο Oath έσωσε τον Wong αντί του να λύσει το θέμα του καρκίνου. Μη μπω στην όλη ιστορία με Black Priests και Doctor Doom. Ο Strange δεν έχει καν ψυχή να φανταστείτε. Ούτε να την πουλήσει στους δαίμονες δεν μπορεί. Τέλος πάντων, φορμουλαρική, αλλά καλή. Δεν θα σχολιάσω καν το πως ο Mordo πήγε από αριστοκράτης Βαλκάνιος σε blackwashing...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα