Προς το περιεχόμενο

Doctor Strange (2016)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ειδα χθες.. Γενικα ειχε σωστη δομη η αφηγηση και δεν με εκανε να βαρεθω σε καποιο σημειο αλλα, πολλα ανουσια αστεια τοσο που δεν ενιωθα οτι εβλεπα μια περιπετεια αλλα μια κωμωδια, δεν ειχα καμια αγωνια για την τυχη των πρωταγωνιστων, δεν μου εδωσε ποτε να νιωσω οτι υπαρχει ο μεγαλος κακος , ο σατανικος που θα τα κανει ολα μπουρδελο... Μου αρεσε ο Καμπερμπατς που ηταν πολυ καλος και η εισαγωγη στο χωρο της μαγειας αλλα και παλι θα ηθελα να δω περισσοτερο κατι σαν ξορκια ή κατι τετοιο παρα κτιρια να αναδιπλωνουν συνεχως. Γενικα πολυ επιπεδη ταινια που νιωθω οτι ηταν και η πιο οικογενειακη της Marvel... 6,5/10

YΓ: 

Συμφωνα με την πρωτη σκηνη μετα τους τιτλους ο Δοκτωρας θα παιξει και στο Thor 3?

Επεξ/σία από _linuslost_
Δημοσ.

Δεν μου άρεσε :(

Οκ, πολύ ωραία εφέ, αλλά ήταν τόσο βαρετή. Επαναλάμβανε συνέχεια τα ίδια πράγματα, μας μιλούσε για τον χαρακτήρα ξανά και ξανά, λες και δεν καταλάβαμε στα πρώτα 3 λεπτά της ταινίας ότι είναι αλαζονικός και εγωιστής. Δεν σχολιάζω το πως και πόσο γρήγορα έγινε Master of Everything. Και ήταν 100% ανακύκλωση tropes.

Εντομεταξύ τον έχουν στανταράκι για το Infinity War. Εξωγήινοι, Θεοί, Avengers, androids και sorcerers σε 1 υπερταινία. Οκ, είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά. Not.

υ.γ. σπατάλησαν τον Μads Mikkelsen. Και είχα χαρεί τόσο πολύ όταν είδα το όνομά του στο καστ.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν σχολιάζω το πως και πόσο γρήγορα έγινε Master of Everything.

Όχι δεν έγινε...

Δημοσ.

Την ειδα και εγω με τον κολλητο, μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και μακαρι να υπαρξει με το καλο μια εξισου καλη συνεχεια.

Αναφορικα τωρα καποια πραγματακια.

+ Ο ρολος οχι απλα ειναι γαντι για τον Cumberbatch, σε ενα εναλλακτικο συμπαν περιμενανε να γυριστει η ταινια με αυτον. Δαμασε και κατεκτησε τον Doctor Strange, ελαχιστα πιο πισω απο τον Batman του Bale, ισως ελαχιστα καλυτερος απο τον Iron Man του Downey Jr.

+ Επιτελους ο Mikkelsen σε ταινια της Marvel/Disney/Lucas/ποιος στο καλο εχει ποιον πλεον. Μεν οχι παρουσια και για διακριση, αλλα αξιοπρεπεστατος και επιβλητικος.

+ Swinton απο το πουθενα να σε κερδιζει.

+ Πραγματικα εντυπωσιακα ειδικα εφφε, επεσε πολυ δουλεια πανω στη ταινια και φαινεται και με το παραπανω.

Απο εκει και περα τωρα, λενε αρκετοι πως ειναι παιδικη ταινια. Δεν τους καταλαβαινω. Επειδη δεν εχει αντερα και διαμελισμους απο ποτε την καθιστα παιδικη ταινια; Εστω και οτι ειναι; Ποια ταινια στο καλο της Marvel με εξαιρεση το Blade ειναι πχ για ενηλικες; Το Θωρ;

Διαφωνω επισης με τα επιπεδα δυναμης του Doctor Strange. Ταινια με την δημιουργια του ειναι, οχι οι σπουδαιοτερες επιτυχιες τους. Θεωρω πως εκαναν αριστα αυτο που επρεπε. Στην τελικη, δεν ειναι και ο Doctor Fate να θεριζει τα παντα εξαρχης. :)

Το λιγοτερο δυνατο σημειο της παντως, νομιζω πως ειναι η μουσικη. Οχι κακη, αλλα οχι αρκετα δυνατη και ατμοσφαιρικη για της αναγκες της.

Μακαρι να υπαρξει και καποια μεγαλυτερη εκδοση, θα ξεκαθαριζε καλυτερα καποια πραγματα.

Για τελος, πρεπει να αναφερθω στην απαραδεκτη πολιτικη που υπαρχει στα Village Cinemas. Ειναι η τριτη φορα, σε τριτο διαφορετικο Village, και σε τριτη διαφορετικη ταινια, οπου το προσωπικο οχι απλα δεν ενημερωσε το κοινο να παραμεινουν στις θεσεις τους για τις δυο πολυ καλες επιπλεον σκηνες στο τελος της ταινιας, αλλα μας παροτρυναν να φυγουμε!

Δεν ξερω τι αποτερο σκοπο εχει η κινηση τους, αλλα μου δωσανε για τα καλα πλεον εναυσμα να μην τους ξαναπροτιμησω.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν έγινε...

Εννοείς σε σχέση με το τι κάνει/μπορεί να κάνει στα κόμιξ ή στον κόσμο της marvel γενικότερα? Συμφωνώ, αλλά παρά έγινε τούρμπο με τα δεδομένα της ταινίας και με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το σύμπαν του. From zero to hero κανονίζω συνάντηση με μια ανώτερη ύπαρξη ενώ 2 μέρες πριν δεν μπορούσαν ούτε μέχρι το Έβερεστ να πάω :P

Σημειώνω πως η ταινία προσπάθησε (δεν τα κατάφερε) να δικαιολογήσει την ταχύτατη εξέλιξή του με μια έμφυτη έφεση του χαρακτήρα σε ό,τι σχετικό με τη μαγεία. Πρωτοποριακό.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εννοείς σε σχέση με το τι κάνει/μπορεί να κάνει στα κόμιξ ή στον κόσμο της marvel γενικότερα? Συμφωνώ, αλλά παρά έγινε τούρμπο με τα δεδομένα της ταινίας και με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το σύμπαν του. From zero to hero κανονίζω συνάντηση με μια ανώτερη ύπαρξη ενώ 2 μέρες πριν δεν μπορούσαν ούτε μέχρι το Έβερεστ να πάω :P

Και για τις 2 περιπτώσεις δεν έγινε, ούτε γι' αστείο...

Δημοσ.

Για τελος, πρεπει να αναφερθω στην απαραδεκτη πολιτικη που υπαρχει στα Village Cinemas. Ειναι η τριτη φορα, σε τριτο διαφορετικο Village, και σε τριτη διαφορετικη ταινια, οπου το προσωπικο οχι απλα δεν ενημερωσε το κοινο να παραμεινουν στις θεσεις τους για τις δυο πολυ καλες επιπλεον σκηνες στο τελος της ταινιας, αλλα μας παροτρυναν να φυγουμε!

Δεν ξερω τι αποτερο σκοπο εχει η κινηση τους, αλλα μου δωσανε για τα καλα πλεον εναυσμα να μην τους ξαναπροτιμησω.

Καλά να μη σου πουν να καθήσεις για τις σκηνές οκ αλλά να σε "σπρώχνουν" να φύγεις δεν το έχω δει ποτέ

Δημοσ.

Καλά να μη σου πουν να καθήσεις για τις σκηνές οκ αλλά να σε "σπρώχνουν" να φύγεις δεν το έχω δει ποτέ

Village Park στου Ρεντη, ελεγα σε οσους ηταν γυρω να καθησουν γιατι εχει αλλες δυο σκηνες, και οι υπαλληλοι δειχνανε την εξοδο παραλληλα....

Δημοσ.

Το λιγοτερο δυνατο σημειο της παντως, νομιζω πως ειναι η μουσικη. Οχι κακη, αλλα οχι αρκετα δυνατη και ατμοσφαιρικη για της αναγκες της.

Ειδικά η μουσική, είναι από τις σπανιότατες περιπτώσεις για μένα που αναγνωρίζω αμέσως πού αλλού την έχω ακούσει. Είναι ο ίδιος που έγραψε τη μουσική και για το Star Trek: Beyond, και πράγματικά τέτοια τεμπελιά σε ταινία πρώτης γραμμής δεν έχω ξαναδεί: το βασικό θέμα ήταν ουσιαστικά ολόιδιο με του Star Trek.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχω πετύχει ταινία με end credit scene που να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...