in2dark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα και ελπίζω να μην έχω γράψει σε λάθος ενότητα... Για open source crm-erp που θα ηθελα να hostαρω σε subdomain μου ή και σε ανεξάρτητο αλλά να μου δίνει δυνατότητα να παρακολουθώ τις μηνιαίες πληρωμές των πελατών μου και την καρτέλα με τα στοιχεία τους, έχετε να προτεινετε κάτι; Οι πελάτες μου πληρώνουν μηνιαία συνδρομή. Οπότε θέλω να βλέπω οφειλές... Δεν θα με πείραζε και host σε virtual machine ή localhost.... Ευχαριστώ!
sundance_kid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Vtiger, το χρησιμοποιώ εδω και 1μιση χρονο και είναι άψογο.
leonidas_fs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ωραίο το VTiger και εγω το χρησιμοποιούσα παλιότερα. Τώρα χρησιμοποιώ το Insightly το οποίο είναι και αυτό free και εχει και Mobile application. Με βόλεψε αρκετά. Και επειδή το χρησιμοποιώ και εγω για να ελέγχω συνδρομές πελατών, να σου πω οτι μπορείς να ορίσεις και υπενθύμιση για ενα γεγονός (σου ερχεται ειδοποίηση με email). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα