TheVeteranApe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας,Νέα στην php 2 βδομάδες, για τυχόν κράξιμο. Για να μην τα πολυλογώ, το πρόβλημα μου είναι ότι θέτω ώς όνομα το id στο filename, η μετακίνηση γίνετε στον server κανονικά αλλά το αρχείο είναι λες και δημιουργήθηκε και δεν έγινε upload το αρχείο που ήθελα. <?php if (isset($_POST['submit'])) { $path_dir = "uploads/"; $img_name_info = pathinfo($_FILES["img"]["name"]); $img_ext = $img_name_info["extension"]; $img_filename = $img_name_info["filename"]; $img_output_query = $conn->prepare("select id from post order by id desc limit 1"); $img_output_query->execute(); $results_img_query = $img_output_query->fetch(); $id_plus_one = $results_img_query["id"] + 1; $img_new_name = $id_plus_one.$img_ext; $full_path = $path_dir.$img_new_name; if (move_uploaded_file($_FILES["img"]["tmp_name"], $full_path)) { echo "Image uploaded succesful."; //$img_input_query = $conn->prepare("insert into post (img_path) value (:img_path)"); } else { echo "Unable to post."; } } ?> <form method="post" enctype="multipart/form-data"> <input type="file" name="img"><br> <input type="submit" name="submit" value="ok"> </form> Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2015 από TheVeteranApe
TheVeteranApe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ε βρε παιδιά, η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μου. $full_path = $path_dir.".".$img_new_name; 1
rafinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Επειδή εγώ μπερδεύτηκα.... Αν το $img_new_name περιέχει τη λέξη "10jpg" (γιατί δεν του δίνεις πουθενά την τελεία που χρειάζεται) και από όσο μας λες το $path_dir είναι το "uploads/" ... τότε το $full_path θα είναι αυτό "uploads/10jpg". Άρα από αυτό που λες: $full_path = $path_dir.".".$img_new_name; το $full_path γίνεται "uploads/.10jpg". Απλά δεν μου φαίνεται σωστό για αυτό το λέω. Μήπως η αλλαγή πρέπει να γίνει στην αμέσως προηγούμενη σειρά και να κάνεις ακριβώς το ίδιο; Δηλαδή: $img_new_name = $id_plus_one.".".$img_ext; //ώστε να πάρει την κατάληξη με τελεία (10.jpg) $full_path = $path_dir.$img_new_name; *Δεν ξέρω αν είμαι σωστός απλά για κάποιο λόγο δεν μου φαίνεται σωστό αυτό που έκανες. Ας μας πει τη γνώμη του και κάποιος πιο έμπειρος καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα