g8anos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 α καλα εισαι τι περιμενες?δεν μου κανει καθολου εντυπωση αυτό που γραφεις ειδικα αμα κάποιος έχει βρεθει σε θέση που ξερει κατά βαθος ότι δεν την αξιζει και ότι είναι βυσμα είναι ακομα χειρότερος και κομπλεξικος λογω της ανασφάλειας που νιώθει. Από ότι καταλαβα από αυτά που μου περιγραφεις ουτε που παιζει να κατεβει από την επιχειρηση αυριο βραδυ να δει πως δουλευει το προσωπικο του ε? χαρτογιακάδες και μετα σου παριστανουν κ τους κάποιους. Χώνουν ατομα από δικες τους μλκιες και παριστανουν και τους ζόρικους.Και μετα θα πάρει και τη δουλεια σου και θα την παρουσιασει και σαν δικια του ότι και καλα αυτος τα οργάνωσε όλα χεχεχ Λογικά θα μείνει εδώ μαζί μου μέχρι τις 21 η ωρα, να με τσεκάρει αν όλα πάνε καλά ... αλλά μας είπε οτι θα μας πάει αυριο να μας κεράσει πίτσα στο ιταλικό απεναντι, με δικά του έξοδα ... ετσι παει, πρώτα π**τσα μετά πίτσα ... χαχαχαχαχαχα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Λίγο άκυρο σχετικα με το θέμα το ξέρω, αλλά jsp/jsf θεωρούνται παρωχημένες πλέον; Η JSP ναι σαφώς είναι αρχαιολογία, καλύτερα να μου βγάζουν τα νύχια με πένσα χωρίς αναισθησία παρά να μου πουν δούλεψε JSP Είναι deprecated ακόμα και απο την Java EE, όπου JSF είναι πλέον το official Front-End framework του...αλλά είναι αρκετά δύσχρηστο, ειδικά σε σχέση με τις απίστευτες Front-End τεχνολογίες που έχουν βγεί. Γενικότερα αν ήμουν αναγκασμένος να κάνω server side rendering θα χρησιμοποιούσα μια Templating τεχνολογία όπως Thymeleaf με κανα Spring MVC. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα