manic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά να αναφέρω οτι ο όλοι συμφώνησαν στην ομάδα οτι ο κώδικας που δουλεύουμε και έχει γραφτεί απο 3ους είναι χάλια απλα δεν υπάρχει ο χρόνος για αλλαγές γι αυτο και απορρίφθηκε η προτασή μου. Βέβαια εγώ διαφωνώ με αυτή την λογική γιατι εάν είχαμε κάτσει 2 βδομάδες να φτίαξουμε unit tests δεν θα τρέχαμε τώρα αλλα οκ προφανώς δεν είναι η θέση μου να κρίνω. Όσο αφορά το άλλο που αναφέρθηκε για το οτι θα πρέπει να λέω και ευχαριστώ που έχω δουλειά διαφωνώ δεν μου κάνουν χάρη αμοιβαία σχέση έχουμε όσο πρέπει να λέω ευχαριστώ εγώ άλλο τόσο πρέπει να λέει και ο εργοδότης μου. 2
DDevil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά να αναφέρω οτι ο όλοι συμφώνησαν στην ομάδα οτι ο κώδικας που δουλεύουμε και έχει γραφτεί απο 3ους είναι χάλια απλα δεν υπάρχει ο χρόνος για αλλαγές γι αυτο και απορρίφθηκε η προτασή μου. Βέβαια εγώ διαφωνώ με αυτή την λογική γιατι εάν είχαμε κάτσει 2 βδομάδες να φτίαξουμε unit tests δεν θα τρέχαμε τώρα αλλα οκ προφανώς δεν είναι η θέση μου να κρίνω. Όσο αφορά το άλλο που αναφέρθηκε για το οτι θα πρέπει να λέω και ευχαριστώ που έχω δουλειά διαφωνώ δεν μου κάνουν χάρη αμοιβαία σχέση έχουμε όσο πρέπει να λέω ευχαριστώ εγώ άλλο τόσο πρέπει να λέει και ο εργοδότης μου. Για το 1ο σκέλος ακουσε με αν θελεις και μη το σκαλισεις άλλο αμα ηταν δικια σου η εταιρεια τοτε οκ.Εσυ το ειπες ηδη μια φορά απο εκει και πέρα τέλος. Μη νομισουν οτι τους κανεις και τον έξυπνο. Το δεν υπάρχει χρονος μπορει να ειναι και δικαιολογια για να αποφυγουν τις αλλαγές.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά να αναφέρω οτι ο όλοι συμφώνησαν στην ομάδα οτι ο κώδικας που δουλεύουμε και έχει γραφτεί απο 3ους είναι χάλια απλα δεν υπάρχει ο χρόνος για αλλαγές γι αυτο και απορρίφθηκε η προτασή μου. Βέβαια εγώ διαφωνώ με αυτή την λογική γιατι εάν είχαμε κάτσει 2 βδομάδες να φτίαξουμε unit tests δεν θα τρέχαμε τώρα αλλα οκ προφανώς δεν είναι η θέση μου να κρίνω. Όσο αφορά το άλλο που αναφέρθηκε για το οτι θα πρέπει να λέω και ευχαριστώ που έχω δουλειά διαφωνώ δεν μου κάνουν χάρη αμοιβαία σχέση έχουμε όσο πρέπει να λέω ευχαριστώ εγώ άλλο τόσο πρέπει να λέει και ο εργοδότης μου. Όλοι θα συμφωνήσουν με τον PM. Εγώ σου λέω να αφήσεις τις "εξυπνάδες" (γιατί έτσι θα δουν την προθυμία αυτοί) γιατί θα σε φάνε. Επίσης, μιλάς για τα άθλια Projects και θες εσύ ο "σουπερ" να τα κάνεις καλύτερα. Καταρχάς μας είπες ότι είσαι Junior... δες λίγο μήπως είσαι λίγο ψώνιο ξέρω γω και νομίζεις ότι, ότι βλέπεις αλλουνού είναι μλκια. Φιλικά.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πράγματι η επιβίωση στο επιχειρηματικό κόσμο απαιτεί και αρκετή πολιτική πέρα απο ικανότητες. Μπες στη θέση του PM ή του Lead Developer και κάποια στιγμή σου εύχομαι να μπείς, να δεις πως είναι να έχεις 4 devs να σου λένε ότι είσαι απαρχαιωμένος επειδή ήδη πέρασαν 5 μήνες που βγήκε η τεχνολογία, και άλλους 5 ότι πρέπει να επιστρέψεις το Project σε .jsp και servlets. 1
DDevil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πράγματι η επιβίωση στο επιχειρηματικό κόσμο απαιτεί και αρκετή πολιτική πέρα απο ικανότητες. Μπες στη θέση του PM ή του Lead Developer και κάποια στιγμή σου εύχομαι να μπείς, να δεις πως είναι να έχεις 4 devs να σου λένε ότι είσαι απαρχαιωμένος επειδή ήδη πέρασαν 5 μήνες που βγήκε η τεχνολογία, και άλλους 5 ότι πρέπει να επιστρέψεις το Project σε .jsp και servlets. Σιγουρα θα το έπαιρναν προσωπικά αυτό.Τεσπα εμενα η τακτικη μου με τις δουλειες είναι πας κανεις αυτό που σου εχουν πει και δεν ασχολείσαι με τιποτα άλλο.Και δεν μπορει να σου πει και κανεις τιποτα ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περιπτωση μπορει να σου ζητησουν και τα ρεστα γιατι εμπλέκεσαι .... οσο για τις παρέες από τη δουλεια και τους προισταμενους λεγε καλημέρα σε ολους καλη διαθεση κτλπ κανε και χιουμορακι οπου σε παιρνει να πηγαινει καλα η μέρα και ως εκει για μενα η αποσταση ειναι το καλυτερο τα πολλα κολλητηλικια μπορει να δημιουργησουν παρεξηγήσεις.Και μην τρελαθούμε δε γινεται να γινεις κολλητος ή φιλος με καποιον τους πρωτους μηνες αυτά είναι θέατρο.Μπορει να είμαι και λαθος αλλα ως τωρα αυτό εμενα προσωπικα με εχει βγαλει σε καλο.
hestia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ερωτηση μιας και ποτε δεν δουλεψα για καμια εταιρεία.τι Μισθους σας δινουν για να κανετε οτι σας λενε και να βαριεστε? απλη περιεργεια δεν χρειαζετε να μοθυ πειτε ακριβως. ποσα περνει δηλαδη ενας μικρος μεχρι ενας Guru σε καποια εταιρεία?
Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 για έναν μικρό, σε μια εταιρεία που δεν θα λέγαμε ότι πληρώνει, τα 800 ευρώ είναι λίγο. (Οπότε σίγουρα δεν είναι 500 ευρώ που μας έχει πρήξει η τηλεόραση "πτυχιούχοι των 500") Γενικά με 1-2 χρόνια εμπειρία (ή καθόλου αλλά όντως έχεις να δείξεις κάτι), σε Wed Dev, ξέρω ότι είναι από 900-1200.
hestia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 τα θεωρω ελαχιστα. απιστευτο. και εισαι 8 ωρες σε ενα γραφειο και αλλι 1 ωρα στον δρομο και και και και. μαλιστα απλα unbeleived
g8anos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν και δεν είμαι developer, καταλαβαίνω την όλη φάση σου πολυ καλα. Δουλευω σαν senior verification, με αρκετα certificates και επίκτητες γνώσεις που μενουν στο συρταρι. (android development, java, sql) Δυστυχως το μανατζμεντ δεν ακουει τις συμβουλες μου σε φαση test-automation με σκριπτακια, και γενικότερα πολλες ιδεες που θα μπορουσαν να ωφελήσουν την εταιρία. (είχα παρουσιάσει και pilot project και αγνοήθηκε στην συνέχεια, παρα την αποδοτικότητα του) Κάθομαι και βαριέμαι τον περισσότερο καιρό κάνοντας δουλειές που θα μπορουσε να κανει οποιοσδήποτε junior φρεσκο-απόφοιτος. Δεν θέλω να το παίξω κάπως, αλλα γνώμη μου ειναι μετα απο αρκετες εμπειρίες στην Ελλαδα κ στο εξωτερικο, οτι το αφεντικό αποφασίζει (ο μάνατζερ σου δηλαδη). Μπορεις να κανεις μια προταση, αλλα αν δεν εισακουσθεί, την αφηνεις να πεσει στο κενο κ εργαζεσαι κανονικα οπως σου λενε. Δεν πιεζεις. Αν τα πραγματα πανε στραβα παροτι το ξερεις και εχεις προειδοποιήσει εξ αρχης, κρατας ψυχραιμία κ καθαρό μυαλο κ εχεις ηδη σκεφθει εκ των προτέρων πως θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση. ΥΣ... Μόλις πριν απο λίγα λεπτά δηλώθηκα εθελοντικά να δουλέψω αυριο νυχτα σε γραφείο που κανονικά δουλευει 09:00-17:00, εξ αιτίας του κακου χειρισμού του μανατζερ, για να προλαβουμε το deadline.
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι το κακο με κάποιους φιλε .... ανεβαινουν σε μια θέση και μετά παριστάνουν τους κάποιους. Ο μανατζερ που θα είναι? σπιτι? κανονικα σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτος μπροστά μπαινει ο μάνατζερ και από πισω οι άλλοι.
g8anos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι το κακο με κάποιους φιλε .... ανεβαινουν σε μια θέση και μετά παριστάνουν τους κάποιους. Ο μανατζερ που θα είναι? σπιτι? κανονικα σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτος μπροστά μπαινει ο μάνατζερ και από πισω οι άλλοι. Καλά, ο δικός μου μανατζερ ειναι 1ος ξάδερφος του μεγάλου αφεντικού ... για να μην νομιζετε οτι τα βυσματα παιζουν μονο στην Ελλαδα .. Γενικα τα εχει κανει σκατα παρα πολλες φορες σε διαφορα προτζεκτ. Παντως ενας συναδελφος που ειχε στειλει ενα εμαιλ , λιγο θρασύ ομολογουμένος, αλλα με χιλια δικια μεσα, πήρε πόδι άμεσα την επομενη μερα κ ολας ... Οπως κ να χει, το θεμα ειναι οτι ο μανατζερ δεν εχει τις τεχνικες γνωσεις για να κανει τις αυριανες δουλειες που απαιτούνται, αρα πρεπει να κανουν οι εργαζόμενοι τις νυχτερινες 1
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλά, ο δικός μου μανατζερ ειναι 1ος ξάδερφος του μεγάλου αφεντικού ... για να μην νομιζετε οτι τα βυσματα παιζουν μονο στην Ελλαδα .. Γενικα τα εχει κανει σκατα παρα πολλες φορες σε διαφορα προτζεκτ. Παντως ενας συναδελφος που ειχε στειλει ενα εμαιλ , λιγο θρασύ ομολογουμένος, αλλα με χιλια δικια μεσα, πήρε πόδι άμεσα την επομενη μερα κ ολας ... Οπως κ να χει, το θεμα ειναι οτι ο μανατζερ δεν εχει τις τεχνικες γνωσεις για να κανει τις αυριανες δουλειες που απαιτούνται, αρα πρεπει να κανουν οι εργαζόμενοι τις νυχτερινες α καλα εισαι τι περιμενες?δεν μου κανει καθολου εντυπωση αυτό που γραφεις ειδικα αμα κάποιος έχει βρεθει σε θέση που ξερει κατά βαθος ότι δεν την αξιζει και ότι είναι βυσμα είναι ακομα χειρότερος και κομπλεξικος λογω της ανασφάλειας που νιώθει. Από ότι καταλαβα από αυτά που μου περιγραφεις ουτε που παιζει να κατεβει από την επιχειρηση αυριο βραδυ να δει πως δουλευει το προσωπικο του ε? χαρτογιακάδες και μετα σου παριστανουν κ τους κάποιους. Χώνουν ατομα από δικες τους μλκιες και παριστανουν και τους ζόρικους.Και μετα θα πάρει και τη δουλεια σου και θα την παρουσιασει και σαν δικια του ότι και καλα αυτος τα οργάνωσε όλα χεχεχ
Aztec Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 τα θεωρω ελαχιστα. απιστευτο. και εισαι 8 ωρες σε ενα γραφειο και αλλι 1 ωρα στον δρομο και και και και. μαλιστα απλα unbeleived Αυτό που περιγράφεις είναι ζωάρα στον χώρο του ΙΤ
the other one Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πράγματι η επιβίωση στο επιχειρηματικό κόσμο απαιτεί και αρκετή πολιτική πέρα απο ικανότητες. Μπες στη θέση του PM ή του Lead Developer και κάποια στιγμή σου εύχομαι να μπείς, να δεις πως είναι να έχεις 4 devs να σου λένε ότι είσαι απαρχαιωμένος επειδή ήδη πέρασαν 5 μήνες που βγήκε η τεχνολογία, και άλλους 5 ότι πρέπει να επιστρέψεις το Project σε .jsp και servlets. Λίγο άκυρο σχετικα με το θέμα το ξέρω, αλλά jsp/jsf θεωρούνται παρωχημένες πλέον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα