Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρηκα το ιδιο και στο Amazon (ευχαριστω τους συμφορουμητες που το βρηκαν φθηνοτερα στο ebay) και εχει αρκετά reviews

http://www.amazon.com/Wsken-Premium-Magnetic-Charging-Motorola/dp/B00YH0CCQE#Ask

πχ για φορτιση αναφερει οτι δεν εχει σημασια η φορά που θα το βαλεις, αλλα για μεταφορα δεδομενων θελει συγκεκριμενο προσανατολισμο microUSB και καλωδιου

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο αντιαισθητικό είναι για μην εχουν βαλει καμία αληθινη φωτογραφια απο κινητο με αυτο επανω?

Δημοσ.

Βρηκα το ιδιο και στο Amazon (ευχαριστω τους συμφορουμητες που το βρηκαν φθηνοτερα στο ebay) και εχει αρκετά reviews

http://www.amazon.com/Wsken-Premium-Magnetic-Charging-Motorola/dp/B00YH0CCQE#Ask

πχ για φορτιση αναφερει οτι δεν εχει σημασια η φορά που θα το βαλεις, αλλα για μεταφορα δεδομενων θελει συγκεκριμενο προσανατολισμο microUSB και καλωδιου

λογικο...αφου data δινεις και παιρνεις απο συγκεκριμενα pins

Δημοσ.

Βεβαια, αν εχεις καποια θηκη στο κινητο...

Η αν έχεις την τρύπα του  μικρόφωνου ακριβώς δίπλα από την τρύπα φόρτισης όπως το δικό μου...

Δημοσ.

Στην αρχή μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα, στο OnePlus είναι αρκετά σκληρή η θύρα USB και κάθε φορά φοβάμαι ότι θα την σπάσω, μετά από σκέψη όμως 2 πράγματα μπήκαν στο μυαλό μου.

α. έχω θήκη, οπότε το ξεχνάω ή θα πέσει ψαλίδι.

β. πως ξέρω ότι θα μπαίνει αρκετά μέσα και δεν θα κάνει δόντι;  Σε μερικά τηλέφωνα η USB είναι αρκετά βαθιά, σε άλλο ρηχή.

Το ποσό δεν είναι τραγικό για μια δοκιμή, αλλά με το capital control το paypal μου είναι είδος προς εξαφάνιση.

Δημοσ.

Να κάνω μια υπόθεση, μια φορά ξέχασα το org στο τηλέφωνο και με έφαγε την μπαταρία όλη νύχτα,αραγες αυτό δεν θα τραβά ρεύμα; έστω και ελάχιστο; Δεν ξέρω τι συνδεσμολογία των pin που έχει

Δημοσ.

Στην αρχή μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα, στο OnePlus είναι αρκετά σκληρή η θύρα USB και κάθε φορά φοβάμαι ότι θα την σπάσω, μετά από σκέψη όμως 2 πράγματα μπήκαν στο μυαλό μου.

α. έχω θήκη, οπότε το ξεχνάω ή θα πέσει ψαλίδι.

β. πως ξέρω ότι θα μπαίνει αρκετά μέσα και δεν θα κάνει δόντι;  Σε μερικά τηλέφωνα η USB είναι αρκετά βαθιά, σε άλλο ρηχή.

Το ποσό δεν είναι τραγικό για μια δοκιμή, αλλά με το capital control το paypal μου είναι είδος προς εξαφάνιση.

Δοκίμασε να αφαιρέσεις και να ξαναπροσθέσεις την κάρτα σου, εμένα δουλεύει από αρχές Σεπτέμβρη απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Εχει τις διαστασεις στο tinydeal

16mm ανοιγμα θελει για να περασει, δηλαδη αν εχει κανεις θηκη πρεπει να εχει τεραστιο κενο στο micro usb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...