funbreaker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Είναι παρόμοιο με αυτο άρα μούφα η προσφορά? edit: ειπώθηκε ήδη sorry.
nonameno12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βρηκα το ιδιο και στο Amazon (ευχαριστω τους συμφορουμητες που το βρηκαν φθηνοτερα στο ebay) και εχει αρκετά reviews http://www.amazon.com/Wsken-Premium-Magnetic-Charging-Motorola/dp/B00YH0CCQE#Ask πχ για φορτιση αναφερει οτι δεν εχει σημασια η φορά που θα το βαλεις, αλλα για μεταφορα δεδομενων θελει συγκεκριμενο προσανατολισμο microUSB και καλωδιου 1
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πόσο αντιαισθητικό είναι για μην εχουν βαλει καμία αληθινη φωτογραφια απο κινητο με αυτο επανω?
dimigar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πόσο αντιαισθητικό είναι για μην εχουν βαλει καμία αληθινη φωτογραφια απο κινητο με αυτο επανω? 2
andreapaog328 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βρηκα το ιδιο και στο Amazon (ευχαριστω τους συμφορουμητες που το βρηκαν φθηνοτερα στο ebay) και εχει αρκετά reviews http://www.amazon.com/Wsken-Premium-Magnetic-Charging-Motorola/dp/B00YH0CCQE#Ask πχ για φορτιση αναφερει οτι δεν εχει σημασια η φορά που θα το βαλεις, αλλα για μεταφορα δεδομενων θελει συγκεκριμενο προσανατολισμο microUSB και καλωδιου λογικο...αφου data δινεις και παιρνεις απο συγκεκριμενα pins
eddie1996 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αξίζει τελικά να πάρει κανείς κάτι τέτοιο η πεταμένα λεφτά θα είναι?
Avatar_GR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Βεβαια, αν εχεις καποια θηκη στο κινητο... Η αν έχεις την τρύπα του μικρόφωνου ακριβώς δίπλα από την τρύπα φόρτισης όπως το δικό μου...
papars Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Στην αρχή μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα, στο OnePlus είναι αρκετά σκληρή η θύρα USB και κάθε φορά φοβάμαι ότι θα την σπάσω, μετά από σκέψη όμως 2 πράγματα μπήκαν στο μυαλό μου. α. έχω θήκη, οπότε το ξεχνάω ή θα πέσει ψαλίδι. β. πως ξέρω ότι θα μπαίνει αρκετά μέσα και δεν θα κάνει δόντι; Σε μερικά τηλέφωνα η USB είναι αρκετά βαθιά, σε άλλο ρηχή. Το ποσό δεν είναι τραγικό για μια δοκιμή, αλλά με το capital control το paypal μου είναι είδος προς εξαφάνιση.
vrwmiaris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Να κάνω μια υπόθεση, μια φορά ξέχασα το org στο τηλέφωνο και με έφαγε την μπαταρία όλη νύχτα,αραγες αυτό δεν θα τραβά ρεύμα; έστω και ελάχιστο; Δεν ξέρω τι συνδεσμολογία των pin που έχει
Atakas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Στην αρχή μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα, στο OnePlus είναι αρκετά σκληρή η θύρα USB και κάθε φορά φοβάμαι ότι θα την σπάσω, μετά από σκέψη όμως 2 πράγματα μπήκαν στο μυαλό μου. α. έχω θήκη, οπότε το ξεχνάω ή θα πέσει ψαλίδι. β. πως ξέρω ότι θα μπαίνει αρκετά μέσα και δεν θα κάνει δόντι; Σε μερικά τηλέφωνα η USB είναι αρκετά βαθιά, σε άλλο ρηχή. Το ποσό δεν είναι τραγικό για μια δοκιμή, αλλά με το capital control το paypal μου είναι είδος προς εξαφάνιση. Δοκίμασε να αφαιρέσεις και να ξαναπροσθέσεις την κάρτα σου, εμένα δουλεύει από αρχές Σεπτέμβρη απροβλημάτιστα.
Xander Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το έχει και το tinydeal στα 4.97 http://www.tinydeal.com/magnetic-1m-micro-usb-cable-synccharge-cable-for-samsung-xiaomi-p-156704.html?dp=N0101
pittas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εχει τις διαστασεις στο tinydeal 16mm ανοιγμα θελει για να περασει, δηλαδη αν εχει κανεις θηκη πρεπει να εχει τεραστιο κενο στο micro usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα