tsiro7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Παίρνεις μια μαντεμένια πλάκα και είσαι άρχοντας. Φαντάζομαι τους κάνεις τρύπες...
gsisr Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 το βαζα και σε τηγάνι αν ήταν. αυτό είναι το νόημα να έχει την άμεση επαφή με τη φωτιά
tsiro7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί να έχει αμέση επαφή με φωτιά πρώτον και δεύτερον αυτό που θες είναι η χαρακτηριστική καπνιστή γεύση που βγάζουν, που μπορείς να την πετύχεις και με το grill του φούρνου. Επίσης το να ψήνεις το τρόφιμο σου απευθείας πάνω στη φωτιά και μάλιστα υγραερίου είναι επιβλαβές για την υγεία σου. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από tsiro7
koutisa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα Έχω προμηθευτεί φιάλη 5g CoralGas με το δικό της ρυθμιστή πίεσης, τα έχω προμηθευτεί από πρατήριο καυσίμων shell έχω συνδέσει με σωλήνα 5m ALFAGOMA l-088 high pressure LPG μια εστία εξωτερικού χώρου 2 θέσεων Thermogas Pitsos θέλω η φιάλη να είναι μακριά από την εστία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου πίεση και μικρή φωτιά και στα 2 μάτια, τι μπορεί να φταίει????? Έχει να κάνει με το μήκος του σωλήνα ?? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα