Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει για την αγορά εστιών αερίου ?

Έχω μπερδευτεί, ενδιαφέρομαι για 70 cm και δεν ξέρω ποιο brand  να εμπιστευτώ ?

Πραγματικά αξίζει σε σχέση με τίς άλλες επιλογές ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εμείς έχουμε smeg (υγραερίου) από το 2008 που μπήκαμε στο σπίτι.

Άλλη φάση το μαγείρεμα σε εστία με αέριο-υγραέριο.

Από τότε έχουν μπει πολλές εταιρίες στο χώρο.

Όταν το 2008 ψάχναμε εμείς, ήταν 3-4 μάρκες διαθέσιμες σε μαγαζιά και ελάχιστα μοντέλα να τα δεις live.

Το μόνο πρόβλημα με τη smeg, είναι ότι ρωτήσαμε τον πωλητή αν τα εξαρτήματα μπαίνουν πλυντήριο πιάτων μας είχε απαντήσει θετικά και μόλις διάβασα το manual έλεγε πως δεν επιτρέπεται.

Άλλη ποιότητα στο μαγείρεμα και νομίζω πως και από θέμα οικονομίας είναι καλύτερα από τις ηλεκτρικές.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά..... δεν το διευκρίνησα αλλά ψάχνω για εστίες είναι φυσικού αέριου και βλέπω μεγάλες διαφορές στις τιμές του skroutz. 

Συμφέρει να πας για κάτι ακριβότερο?

Για τισ TEKA έχω ακούσει καλά λόγια.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά στις εστίες αερίου με υγραερίου είναι τα μπεκ.

Όταν πήρα την εστία, είχε και τα 2 μπεκ και έβαζες το κατάλληλο.

Οπότε δεν υπάρχει διαφορά σε αυτό που ψάχνεις, εκτός κι αν ο κατασκευαστής το αναφέρει.Η Τ

Η ΤΕΚΑ που λες, έχει όνομα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω.

Επίσης, δεν ξέρω αν σε υποχρεώνουν, αλλά καλό είναι να βάλεις και έναν ανιχνευτή διαρροής για καλό και για κακό.Και

τώρα που το γράφω, σκέφτομαι πως πρέπει να αλλάξω τον δικό μου.

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα και γω ειμαι σε φαση που ψαχνω για εστια. εγω απο την αλλη εβλεπα για whirlpool. αλλα και για της teka εχω ακουσει καλα λογια. καλα μαγειρευματα να κανουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω πως οι φθηνότερες έχουν διπλάσια τιμή από τις φθηνότερες ρεύματος.

Αξίζει η διαφορά στην τιμή?

Επίσης μαγειρεύουν γρηγορότερα ή πιο αργά?

Και το σημαντικότερο: Είναι 100% ασφαλής?

Δημοσ.

Μαγειρεύουν πολύ πιο γρήγορα.

Όταν μαγειρεύω σε φίλους και έχουν εστία κεραμική, υποφέρω.

Είναι ασφαλής, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Όσο αφορά την τιμή, θεωρώ πως αν η ρεύματος σου βγάλει μια βλάβη, συνήθως την πετάς.
Του αερίου/υγραερίου έχουν μηδαμινές βλάβες και το μόνο που θες (τουλάχιστον στο υγραέριο) να αλλάζεις τον ανιχνευτή διαρροής με κόστος χοντρικά 50€ κάθε 5 χρόνια αν πας by the book.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει τύχη να δω κάποιο με ενσωματωμένη.

Αφού ούτως ή άλλως κάθε 5 χρόνια θέλει αλλαγή ή τόσο όσο ορίζει ο κατασκευαστής.

Δημοσ.

ωραια. εχεις να προτεινεις καποιον? για την κουζινα τλκ ψαχνω σε καποιο να εχει 3 υγραεριο και ενα ηλεκτρικο σε περιπτωσει που τελειωσει η μπουκαλα.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα. έχοντας εστίες αερίου μου αρέσει να ψήνω μελιτζάνες. μετά από λίγη ώρα που αρχίζουν και μαλακώνουν είναι δύσκολο να τις διαχειριστείς πάνω στο μάτι. δεν στέκονται εύκολα και γίνεται ο τόπος χάλια. έκανα μια πατέντα με σχάρα ψησταριάς πάνω στις εστίες για να κάθονται σταθερά πάνω οι μελιτζάνες αλλά λύγισε η σχάρα στην απευθείας επαφή με τη φλόγα. ξέρετε αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για διευκόλυνση. δε θέλω στο φούρνο είναι άλλο το αποτέλεσμα.

IMG-20200502-143628.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...