coffeex Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Περαν αυτου καλο θα ειναι ο Γουγλης να κοιταξει να εχει κλεισει τα τεράστια κενα που δημιούργησε με το lollipop κ μετα βλεπουμε. Μάρκετινγκ βλακειουλες για να τσιμπαει ο κοσμος.. Η Google τα κλείνει αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές όχι. οι κατασκευαστές εισάγουν επιπλέον, και πιθανότατα ευάλωτο, κώδικα στις Android συσκευές σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη, οι κατασκευαστές είναι εκείνοι που αποφασίζουν αποκλειστικά για τη συχνότητα των αναβαθμίσεων ασφαλείας που παρέχουν στις συσκευές.
tulipas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εμενα με ενδιαφερει να κανω τη δουλεια μου.Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κανεις την δουλεια σου με edge μόνο, όμως. Είναι άπειρες οι επιλογές πλέον
Nikolas7_7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Όταν λέω κρίμα σε όσους το αγόρασαν το εννοώ. Ναυαρχίδα σου λέει ο άλλος με μπαταρία που δεν βγαζει μισή μέρα και 11 κενά ασφαλείας και τη τιμή στον θεό. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγω εκτος απο τη σονυ πες μια αλλη που βγαζει μπαταριες τις προκοπης? ΠΑρολα αυτα μετα την τελευταια αναβαθμιση η αυτονομια του edge ανεβηκε τρομερα. Κατα τα αλλα, αν πιστευεις εσυ οτι μονο το edge εχει κενα ασφαλειας, πες το να γελασουμε ολοι μαζι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κανεις την δουλεια σου με edge μόνο, όμως. Είναι άπειρες οι επιλογές πλέον δε διαφωνω, εγω απλα προτιμησα αυτο για φετος, αν δεις την υπογραφη μου, με οσα ειχα εκανα μια χαρα τη δουλεια μου, απλα αυτο μαρεσε φετος πολυ. ΚΑτα τα αλλα, πιο ανετα την κανω με τα σονυ που εχουν 2 ημερες αυτονομια, αλλα και το edge εφοσον μου βγαζει τη μερα και μου αρεσει πιο πολυ, ειναι κορυφαια επιλογη.
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η Google τα κλείνει αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές όχι.Ε σαφως κ κλεινεις πρωτος αυτα που ο ιδιος εχεις δημιουργήσει. Τα μισα απο αυτα που διαβαζω ειναι δικα της. Τα υπολοιπα τα αφηνω στη διακριτικη ευχερεια κ κρίση του καθενος δεν είμαι εδω να ξεκινήσω απο θεμα ασφαλειας κουβεντα για το ποιος την εχει ποιο μεγαλη κ που πιανουν τοπο τα λεφτα του την σήμερον ημέρα σε smartphone
tulipas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 εκτος απο τη σονυ πες μια αλλη που βγαζει μπαταριες τις προκοπης? ΠΑρολα αυτα μετα την τελευταια αναβαθμιση η αυτονομια του edge ανεβηκε τρομερα. Κατα τα αλλα, αν πιστευεις εσυ οτι μονο το edge εχει κενα ασφαλειας, πες το να γελασουμε ολοι μαζι. δε διαφωνω, εγω απλα προτιμησα αυτο για φετος, αν δεις την υπογραφη μου, με οσα ειχα εκανα μια χαρα τη δουλεια μου, απλα αυτο μαρεσε φετος πολυ. ΚΑτα τα αλλα, πιο ανετα την κανω με τα σονυ που εχουν 2 ημερες αυτονομια, αλλα και το edge εφοσον μου βγαζει τη μερα και μου αρεσει πιο πολυ, ειναι κορυφαια επιλογη. Εκτός από τη Sony σχεδόν όλα (αν όχι όλα) τα Lumia έχουν εκπληκτική μπαταρία.Lumia 640 XL, βγάζω 2 μέρες άνετα. Τώρα απο την μεριά του αντροιντ δεν γνωρίζω.
Nikolas7_7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εκτός από τη Sony σχεδόν όλα (αν όχι όλα) τα Lumia έχουν εκπληκτική μπαταρία. Lumia 640 XL, βγάζω 2 μέρες άνετα. Τώρα απο την μεριά του αντροιντ δεν γνωρίζω. Καταρχην μιλαμε για κινητα, το 5.7" δεν ειναι κινητο..εκτος αν στο δρομο εξω οταν κυκλοφορεις βλεπεις τους πολλους να κρατανε παντοφλες. 2ον αυτο το λεω διοτι ολα τα κινητα με μεγεθος πανω απο 5,5" μπορουν και χωρανε μεγαλες μπαταριες που βγαζουν καλες αναμονες και χρονους χρησης, το ιδιο ισχυει και στο ανδροιδ.Αρα το να συγκρινεις ενα "κινητο" 5,1" με ενα 5,7" ειναι αστειο καθως η μεγαλυτερη οθονη δεν τρωει τοσο περισσοτερη μπαταρια.δεν πανε αναλογικα τα μεγεθη. 3ον στις λογικες ιντσες, απο 4,5-5,2 που ειναι το Ζ5 πχ, μονο η σονυ δινει μεγαλες μπαταριες και πολυ καλο συστημα εξοικονομησης με αρκετη παραμετροποιηση. Τελος, το edge εχει 2κ οθονη και παρολα αυτα τη μερα τη βγαζει. 4ον τα windows δεν ειναι πολυ ενεργοβορα αλλα και παλι δεν δινει τοσο καλες μπαταριες σε κανονικες ιντσες. Εκτος απο το 950 που εδωσε 3000Mha, στις 5,2", ολα τα αλλα εχουν πιο μικρες, οπως το 550,640, 532 κτλ που ειναι σε κανονικες διαστασεις παντα!
gasantony Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 H γοητεία της υπρβολής !!! "μετα την τελευταια αναβάθμιση η αυτονομία αυξήθηκε τρομερά" ....πόσο ρε φίλε ?? από 10 σε 28 θα ήταν τρομερό από 10 σε 10,2 θα ήταν απλά ελάχιστα... Τα νούμερα που λέω είναι τυχαία ....
stefanos_79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 χαλαρωστε ολοι που μου γινατε ευαισθητοι σε ζητηματα ασφαλειας και ιδιωτικοτητας και κραζετε. Λες και ολοι σας είστε vip και θα σας κλεψουν τις selfie. Αν ειστε τοσο παρτε κανενα feature phone και κλειστε οτι social media account εχετε. Οι ερευνες αυτες γινονται σε εργαστηριακο επιπεδο και απο ατομα που ξερουν που να ψαξουν και τι. Και βγαινει ο καθε αδαης και κραζει samsung , google . το ποσο σχετικοι ειστε και το κατα ποσο διαβασατε το αρθρο φαινεται απο το γεγονος οτι το γυρισατε να μιλατε για ομορφια και διαρκεια μπαταριας. Αν δεν εχετε να πειτε κατι σχετικο που να βοηθαει την κοινοτητα μη πετατε μια μπαρουφα ετσι για να ποσταρετε 2
suffocater Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 χαλαρωστε ολοι που μου γινατε ευαισθητοι σε ζητηματα ασφαλειας και ιδιωτικοτητας και κραζετε. Λες και ολοι σας είστε vip και θα σας κλεψουν τις selfie. Αν ειστε τοσο παρτε κανενα feature phone και κλειστε οτι social media account εχετε. Οι ερευνες αυτες γινονται σε εργαστηριακο επιπεδο και απο ατομα που ξερουν που να ψαξουν και τι. Και βγαινει ο καθε αδαης και κραζει samsung , google . το ποσο σχετικοι ειστε και το κατα ποσο διαβασατε το αρθρο φαινεται απο το γεγονος οτι το γυρισατε να μιλατε για ομορφια και διαρκεια μπαταριας. Αν δεν εχετε να πειτε κατι σχετικο που να βοηθαει την κοινοτητα μη πετατε μια μπαρουφα ετσι για να ποσταρετε Πες τα. Αλλα ναι,οι σελφι και τα σμς που ανταλλασεις με την γκόμενα ειναι φουλ απορρητα και αγχωθηκε ο μεσος χρήστης. Αναγκη για Ψευδαισθήσεις ασφάλειας για δεδομένα της πλάκας. Πριν λιγους μήνες για πλάκα μπαιναμε μεσω android με mitm σε καφετεριες και σπαγαμε πλακα ποσταροντας ο,τι να ναι στο fb τους ή κανοντας συνομιλίες απο το προφιλ τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πες τα. Αλλα ναι,οι σελφι και τα σμς που ανταλλασεις με την γκόμενα ειναι φουλ απορρητα και αγχωθηκε ο μεσος χρήστης. Αναγκη για Ψευδαισθήσεις ασφάλειας για δεδομένα της πλάκας. Πριν λιγους μήνες για πλάκα μπαιναμε μεσω android με mitm σε καφετεριες και σπαγαμε πλακα ποσταροντας ο,τι να ναι στο fb τους ή κανοντας συνομιλίες απο το προφιλ τους. Προσπαθώ να φανταστώ τι θα έγραφες αν αυτό αφορούσε το ios... Σοβαρά τώρα: τα προβλήματα υπάρχουν και καλό είναι να περιγράφονται ώστε να γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις. Καλώς ή κακώς, πλέον σε ένα smartphone έχουμε άπειρες προσωπικές πληροφορίες μεταξύ αυτών και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, καρτών κλπ κλπ. Άρα μια βασική ασφάλεια τη χρειάζεσαι!
exor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 http://www.zdnet.com/article/apple-patches-dozens-of-security-flaws-in-ios-8-4-os-x-10-10-4/ DOZENS ...11 τρυπουλες ειναι λιγες ..τα λειτουργικα αγαπητα μελη εχουν πολλες τρυπες ..
fotis menidi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 πρεπει η google να σταματησει να δινει το android δεξια και αριστερα και να δινει pure android σε ολες τις συσκευες οπως στα nexus.δεν.προκειται καμια samsung,sony,lg να γραψει καλυτερη rom απο την μαμα google.ειναι σαν να εισαι συγγραφεας γραφει το 90% του βιβλιου και μετα το αφηνεις σε κανεναν ασχετο να γραψει τον επιλογο λογικα σκ@τα@ θα τα κανει οσο καλο και εαν ειναι το βιβλιο δεν σωζετε. 1
efstratios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Και δεν είναι το πρώτο πρόβλημα ασφαλείας, ούτε το τελευταίο θα είναι, όσο οι καταναλωτές σφυρίζουν αδιάφορα: http://appleinsider.com/articles/15/11/04/aclu-google-is-embarrassed-by-android-not-protecting-vulnerable-users-like-apples-ios Για να μην αναφέρουμε τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, που στα αντρόιντ είναι τελείως απροστάτευτο, κλπ, κλπ....
tulipas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καταρχην μιλαμε για κινητα, το 5.7" δεν ειναι κινητο..εκτος αν στο δρομο εξω οταν κυκλοφορεις βλεπεις τους πολλους να κρατανε παντοφλες. 2ον αυτο το λεω διοτι ολα τα κινητα με μεγεθος πανω απο 5,5" μπορουν και χωρανε μεγαλες μπαταριες που βγαζουν καλες αναμονες και χρονους χρησης, το ιδιο ισχυει και στο ανδροιδ.Αρα το να συγκρινεις ενα "κινητο" 5,1" με ενα 5,7" ειναι αστειο καθως η μεγαλυτερη οθονη δεν τρωει τοσο περισσοτερη μπαταρια.δεν πανε αναλογικα τα μεγεθη. 3ον στις λογικες ιντσες, απο 4,5-5,2 που ειναι το Ζ5 πχ, μονο η σονυ δινει μεγαλες μπαταριες και πολυ καλο συστημα εξοικονομησης με αρκετη παραμετροποιηση. Τελος, το edge εχει 2κ οθονη και παρολα αυτα τη μερα τη βγαζει. 4ον τα windows δεν ειναι πολυ ενεργοβορα αλλα και παλι δεν δινει τοσο καλες μπαταριες σε κανονικες ιντσες. Εκτος απο το 950 που εδωσε 3000Mha, στις 5,2", ολα τα αλλα εχουν πιο μικρες, οπως το 550,640, 532 κτλ που ειναι σε κανονικες διαστασεις παντα! 5,7 είναι κινητόΝαι βλέπω πολλούς έξω με τέτοιο μέγεθος και με 6 ίντσες ίσως. Τα WP δεν χρειάζονται καλύτερη μπαταρία, γτ με καλύτερες τα φθηνά κινητά δεν θα ήταν καθόλου budget friendly. Ενω τώρα είναι στο budget που πρέπει και σου βγάζουν 2 μέρες στο νερό. Στο αντροιντ και καλύτερη μπαταρία απο όσο πρεπει αν του βάλεις αν έχεις ναυαρχίδα τα αντέξει με το ζόρι 2 μέρες, αν δεν είναι ναυαρχίδα με το ζόρι 1 (πλην λίγων εξαιρέσεων) Τέλος το οφτοπικ
suffocater Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Προσπαθώ να φανταστώ τι θα έγραφες αν αυτό αφορούσε το ios... Σοβαρά τώρα: τα προβλήματα υπάρχουν και καλό είναι να περιγράφονται ώστε να γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις. Καλώς ή κακώς, πλέον σε ένα smartphone έχουμε άπειρες προσωπικές πληροφορίες μεταξύ αυτών και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, καρτών κλπ κλπ. Άρα μια βασική ασφάλεια τη χρειάζεσαι! Το ίδιο ακριβως,οσο αφορα το πόσο σημαντικα νομιζει ο μεσος χρηστης οτι ειναι τα δεδομένα του(οπου δεδομένα θεωρει τις φωτο του,κανα sms και τιποτα αλλο τετοιο,αναλογου σημασιας). Οσο αφορα την δυνατοτητα για καθε ειδους "χακαρισμα" που κανεις μέσω android,το Ios ειναι ανυπαρκτο,ενω το linux(ουσιαστικα) σου δίνει απειρες δυνατοτητες για pen testing κ οχι μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα