Προς το περιεχόμενο

Νέα ultrabooks ATIV Book 9 Pro και ATIV Book 9 Spin από την Samsung με Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα ακομα ασχημο και πανακριβο Laptop απο την samsung 

η εννοια ασχημο ειναι σχετικη στα ματια του κα8ενος το ομορφο και το ασχημο ειναι υποκειμενικο.εσυ αρεσεις σε ολους γυρω σου?

• Like 1
Δημοσ.

Μα καλά τόσο δύσκολο να βγάλει μια pure 2 σε 1 με αποσπομενη οθονη οπως η σειρά Ativ Book προ 2ετιας.

Φαινεται καλο κ ομορφο αλλα στα ιδια λεφτα πως γινεται να το προτιμησει καποιος απτο Surface book? :S

Κανεις δεν θα το προτιμήσει.

Έβγαλε μια καλή σειρά προ 2 ετων με Wacom digitizer με αποσπομενη οθονη και αντί να την εξελίξει βγάζει ημίμετρα που ελάχιστη ανταπόκριση θα βρει.

Και αυτονομια μετριότατη.

Δημοσ.

Δηλαδή να μην αρέσει σε κάποιον που δεν είναι κομπλεξικός, δεν παίζει?

φιλε μου κοιτα.. σαν design ειναι πολυ ωραιο και προφανως εχει δωθει σημασια στον τομεα αυτο.. και μενα μια απιστευτη μ@υνΑρ@ ξανθια ενος φιλου δε με τρελαινει καθως ειμαι fanboy στα μελαχρινα ομως η κοπελα ειναι κουκλα .. δηλαδη δε τη βαφτιζω μπαζο επειδη εγω αδυνατω να νιωσω ποσο μαματη ειναι.. το παραδεχομαι ειμαι κολλημενος λεω ειναι σουπερ και μπανιζω αυτο που μου αρεσει.. αν ελεγα ..ααα τι μπαζο θεε μου επειδη δε μου αρεσει προσωπικα η δε μπορω να τη βγαλω γκομενα , ναι θα ημουν κομπλεξικος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...