Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού μετά από χρόνια το παλιό μου iPhone τα φτυσε τελείως αποφάσισα και εγώ να αναβαθμιστώ. Με Budget έως 450 € και μετά από συμβουλές φίλων και μια δική μου έρευνα (αν και είμαι σχετικά άσχετος να πω την αμαρτία μου) κατέληξα σε επιλογές ανάμεσα σε sony Z3, Samsung S6 Galaxy,LG G4 & Nexus 6. Το Sony μου αρέσει η κάμερα και έχω ακούσει ότι είναι πολύ αξιόπιστο.Το S6 είναι πιο καινούργιο αλλά με κάπως κατώτερη κάμερα (ένα κόλλημα που δεν ξέρω γιατί το έχω) και είχα ακούσει για προβλήματα με memory leak, αλλά είναι πολύ κοντά στην τιμή του  Z3. όσο για το Nexus 6 και το G4 έχω δει καλά reviews αλλά δεν έχω εμπειρία με τις μάρκες ούτε ξέρω κάποιον που να έχει.Ο σκοπός μου γενικά είναι να το κρατήσω αρκετό καιρό αν γίνεται. Οι προτάσεις και οι γνώμες σας ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Ή LG και ή Motorola είναι πολύ καλές και αξιόπιστες εταιρίες. Θα πρότεινα G4 γιατί με το N6 ακούστηκαν πολλά για φουσκωμενες μπαταρίες..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα μου με το S6 είναι οτι έχω ακούσει οτι πάσχει απο memory leaks που του ρίχνουν πολύ τν απόδοση, σε βαθμό που και ένας γνωστός μου, μεγάλο samsung fanboy αποφάσισε να πάρει το S5 αντι για S6 (αν και δεν είναι και πολύ σπίρτο γενικά). Ισχύουν αυτά η εχει διορθωθεί? Ώσο για την κάμερα απο συγκρίσεις που χω δεί μου φαινόταν καλύτερη του Z3 αν και μπορεί να είναι ιδέα μου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα μου με το S6 είναι οτι έχω ακούσει οτι πάσχει απο memory leaks που του ρίχνουν πολύ τν απόδοση, σε βαθμό που και ένας γνωστός μου, μεγάλο samsung fanboy αποφάσισε να πάρει το S5 αντι για S6 (αν και δεν είναι και πολύ σπίρτο γενικά). Ισχύουν αυτά η εχει διορθωθεί? Ώσο για την κάμερα απο συγκρίσεις που χω δεί μου φαινόταν καλύτερη του Z3 αν και μπορεί να είναι ιδέα μου.

Ισχυουν και δν θα διορθωθει πιστευω!

Δεν θελουν να το διορθωσουν γτ λυση εχει βρεθει αλλα με ροοτ και χασιμο εγγυησης οποτε δν αξιζει!

Με το update σε marshmellow ισως κανουν κατι αλλα πρεπει να περιμενεις για να δεις!

Δυστυχως τα Ζ τις sony εχουν απο τους κλτρους (μν πω κλτρους) αισθητιρες αλλα πασχουν παρα πολυ σε θεμα software για αυτο δν ειναι και οι κλτρες!

Αποψη μου πανε σε g4 ειναι η κλτρη επιλογη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...