Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιεας σας παιδια,προσφατα ο πατερας μου αλλαξε δουλεια και αναγκαζεται να κανει παρα πολλα χιλιομετρα καθε μερα και ψαχνουμε ιδανικο αμαξι.Εχω ακουσει γνωμες για toyota οτι ειναι για χιλιομετρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.budget μεχρι 2500 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια.Ευχαριστω!

Επεξ/σία από SearchEngine
Δημοσ.

Οτι θελεις απο συμβατικα και οχι μονο με τοσα λεφτα .....Toyota avensis , Honda Civic 1800 κυβικα  (η αδυναμια  μου)  και πολλα αλλα.Για πολλα πολλα χιλιομετρα απροβληματιστα .

Σκεψου αφου κανει πολλα χλμ να βαλει και υγραεριο .

Αν τα χλμ ειναι εντος πολης κοιτα και για το υβριδικο Toyota Prius. Αν ειναι εκτος αστο καλυτερα .

Δημοσ.

Οτι θελεις απο συμβατικα και οχι μονο με τοσα λεφτα .....Toyota avensis , Honda Civic 1800 κυβικα  (η αδυναμια  μου)  και πολλα αλλα.

Σκεψου αφου κανει πολλα χλμ να βαλει και υγραεριο .

Θα προτιμουσα να ειναι μικρα και οχι μεγαλα σενταν,βενζινη θα εχει δωρεαν καθε μερα οποτε δεν υπαρχει θεμα!

• Like 1
Δημοσ.

Θα προτιμουσα να ειναι μικρα και οχι μεγαλα σενταν,βενζινη θα εχει δωρεαν καθε μερα οποτε δεν υπαρχει θεμα!

Εφοσον θα κανει πολλα χιλιομετρα δεν το σκεφτεσαι για πετρελαιο?? Οχι μονο απο αποψης καταναλωσης αλλα αντεχουν και περισσοτερο οι κινητηρες (αν τους βαζεις καλο πετρελαιο). 

Δημοσ.

Χιλια συγγνωμη εννοουσα 2500 ευρω καταλάθος εγινε. Τα yaris ειναι καλα σε αυτα τα λεφτα?

χαχαχαχαχαχαχα λεω και γω γιατι ειπες "25.000 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια" και λεω τι λεει το παλικαρι? :P

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα λεω και γω γιατι ειπες "25.000 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια" και λεω τι λεει το παλικαρι? :P

ε οχι δα αλλιως σιγα μην παιρναμε μεταχειρισμενο χαχα

Δημοσ.

Γιεας σας παιδια,προσφατα ο πατερας μου αλλαξε δουλεια και αναγκαζεται να κανει παρα πολλα χιλιομετρα καθε μερα και ψαχνουμε ιδανικο αμαξι.Εχω ακουσει γνωμες για toyota οτι ειναι για χιλιομετρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.budget μεχρι 2500 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια.Ευχαριστω!

Καλησπέρα.Μέ τα χρήματα που διαθέτετε έχετε επιλογές.Κοιτάξτε για Toyota Avensis μοτέλο 2000-2002 με το κινητήρα VVTI ή κάποιο Honda Civic.Απλώς επειδή είναι αμάξια 10ετίας+ ίσως χρειαστούν κάποια μαζέμματα.(π.χ.συμπλέκτη,μπιλιοφόρους, αμορτισέρ).Καλή αναζήτηση και με λεπτομερή έλεγχο.Καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο ιδιώτη.

Δημοσ.

nissan almera 1400 cc gx  1999-2001 μιλάμε γιά  πολύ καλή αγορά   (από service  μόνο λάδάκι - εχει καδένα κ οχι ιμάντα εκεντροφόρου οπότε γλυτώνεις 200 - 250 euro κάθε 3-4 χρόνια  , ανταλλακτικά παντού καινούργια κ ιμιτασιόν κ  μεταχ/να σέ   χαμηλές τιμές , εχει full extra , αν αρεσει στον πατερα σου προχώρα ,γείτονας τό εχει κ καθε ημερα πηγαινοερχεται στην δουλεια του (σχηματάρι ) εδώ κ 15 χρόνια , εχει 430.000 χλμ χωρίς καμμιά σοβαρή η ακριβή βλάβη  η νά τόν αφήσει στόν δρόμο

Δημοσ.

nissan almera 1400 cc gx  1999-2001 μιλάμε γιά  πολύ καλή αγορά   (από service  μόνο λάδάκι - εχει καδένα κ οχι ιμάντα εκεντροφόρου οπότε γλυτώνεις 200 - 250 euro κάθε 3-4 χρόνια  , ανταλλακτικά παντού καινούργια κ ιμιτασιόν κ  μεταχ/να σέ   χαμηλές τιμές , εχει full extra , αν αρεσει στον πατερα σου προχώρα ,γείτονας τό εχει κ καθε ημερα πηγαινοερχεται στην δουλεια του (σχηματάρι ) εδώ κ 15 χρόνια , εχει 430.000 χλμ χωρίς καμμιά σοβαρή η ακριβή βλάβη  η νά τόν αφήσει στόν δρόμο

430.000 χλμ και σε αξιοπιστο αμαξι ειναι πολλα μαλιστα αφου θα κανει πολλα την ημερα . Γνωμη μου .

Δημοσ.

430.000 χλμ και σε αξιοπιστο αμαξι ειναι πολλα μαλιστα αφου θα κανει πολλα την ημερα . Γνωμη μου .

μά δέν ειπα νά αγοράσει τό συγκεκριμένο αμάξι (αλλωστε αυτός δέν τό πουλάει ) αλλά σάν αυτό τό αμάξι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...