SearchEngine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιεας σας παιδια,προσφατα ο πατερας μου αλλαξε δουλεια και αναγκαζεται να κανει παρα πολλα χιλιομετρα καθε μερα και ψαχνουμε ιδανικο αμαξι.Εχω ακουσει γνωμες για toyota οτι ειναι για χιλιομετρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.budget μεχρι 2500 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια.Ευχαριστω! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2015 από SearchEngine
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οτι θελεις απο συμβατικα και οχι μονο με τοσα λεφτα .....Toyota avensis , Honda Civic 1800 κυβικα (η αδυναμια μου) και πολλα αλλα.Για πολλα πολλα χιλιομετρα απροβληματιστα . Σκεψου αφου κανει πολλα χλμ να βαλει και υγραεριο . Αν τα χλμ ειναι εντος πολης κοιτα και για το υβριδικο Toyota Prius. Αν ειναι εκτος αστο καλυτερα .
SearchEngine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οτι θελεις απο συμβατικα και οχι μονο με τοσα λεφτα .....Toyota avensis , Honda Civic 1800 κυβικα (η αδυναμια μου) και πολλα αλλα. Σκεψου αφου κανει πολλα χλμ να βαλει και υγραεριο . Θα προτιμουσα να ειναι μικρα και οχι μεγαλα σενταν,βενζινη θα εχει δωρεαν καθε μερα οποτε δεν υπαρχει θεμα! 1
TheAccountant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω κανα μεταχειρισμένο Peugeot 3008 θα ήταν κελεπούρι. Χιλιομετροφαγος.
ermis1964 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέ 25.000 ευρώ,παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο.Επιλογές πολλές.
Haris San Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θα προτιμουσα να ειναι μικρα και οχι μεγαλα σενταν,βενζινη θα εχει δωρεαν καθε μερα οποτε δεν υπαρχει θεμα! Εφοσον θα κανει πολλα χιλιομετρα δεν το σκεφτεσαι για πετρελαιο?? Οχι μονο απο αποψης καταναλωσης αλλα αντεχουν και περισσοτερο οι κινητηρες (αν τους βαζεις καλο πετρελαιο).
SearchEngine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χιλια συγγνωμη εννοουσα 2500 ευρω καταλάθος εγινε. Τα yaris ειναι καλα σε αυτα τα λεφτα?
Haris San Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χιλια συγγνωμη εννοουσα 2500 ευρω καταλάθος εγινε. Τα yaris ειναι καλα σε αυτα τα λεφτα? χαχαχαχαχαχαχα λεω και γω γιατι ειπες "25.000 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια" και λεω τι λεει το παλικαρι?
SearchEngine Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχαχαχαχα λεω και γω γιατι ειπες "25.000 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια" και λεω τι λεει το παλικαρι? ε οχι δα αλλιως σιγα μην παιρναμε μεταχειρισμενο χαχα
meletis_m Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Γιεας σας παιδια,προσφατα ο πατερας μου αλλαξε δουλεια και αναγκαζεται να κανει παρα πολλα χιλιομετρα καθε μερα και ψαχνουμε ιδανικο αμαξι.Εχω ακουσει γνωμες για toyota οτι ειναι για χιλιομετρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.budget μεχρι 2500 φραγκο παραπανω γιατι δεν υπαρχει μια.Ευχαριστω! Καλησπέρα.Μέ τα χρήματα που διαθέτετε έχετε επιλογές.Κοιτάξτε για Toyota Avensis μοτέλο 2000-2002 με το κινητήρα VVTI ή κάποιο Honda Civic.Απλώς επειδή είναι αμάξια 10ετίας+ ίσως χρειαστούν κάποια μαζέμματα.(π.χ.συμπλέκτη,μπιλιοφόρους, αμορτισέρ).Καλή αναζήτηση και με λεπτομερή έλεγχο.Καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο ιδιώτη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Χιλια συγγνωμη εννοουσα 2500 ευρω καταλάθος εγινε. Τα yaris ειναι καλα σε αυτα τα λεφτα? Yaris με τοσα λιγα ???? Ποιας χρονιας ?
aristos12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 nissan almera 1400 cc gx 1999-2001 μιλάμε γιά πολύ καλή αγορά (από service μόνο λάδάκι - εχει καδένα κ οχι ιμάντα εκεντροφόρου οπότε γλυτώνεις 200 - 250 euro κάθε 3-4 χρόνια , ανταλλακτικά παντού καινούργια κ ιμιτασιόν κ μεταχ/να σέ χαμηλές τιμές , εχει full extra , αν αρεσει στον πατερα σου προχώρα ,γείτονας τό εχει κ καθε ημερα πηγαινοερχεται στην δουλεια του (σχηματάρι ) εδώ κ 15 χρόνια , εχει 430.000 χλμ χωρίς καμμιά σοβαρή η ακριβή βλάβη η νά τόν αφήσει στόν δρόμο
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 nissan almera 1400 cc gx 1999-2001 μιλάμε γιά πολύ καλή αγορά (από service μόνο λάδάκι - εχει καδένα κ οχι ιμάντα εκεντροφόρου οπότε γλυτώνεις 200 - 250 euro κάθε 3-4 χρόνια , ανταλλακτικά παντού καινούργια κ ιμιτασιόν κ μεταχ/να σέ χαμηλές τιμές , εχει full extra , αν αρεσει στον πατερα σου προχώρα ,γείτονας τό εχει κ καθε ημερα πηγαινοερχεται στην δουλεια του (σχηματάρι ) εδώ κ 15 χρόνια , εχει 430.000 χλμ χωρίς καμμιά σοβαρή η ακριβή βλάβη η νά τόν αφήσει στόν δρόμο 430.000 χλμ και σε αξιοπιστο αμαξι ειναι πολλα μαλιστα αφου θα κανει πολλα την ημερα . Γνωμη μου .
aristos12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 430.000 χλμ και σε αξιοπιστο αμαξι ειναι πολλα μαλιστα αφου θα κανει πολλα την ημερα . Γνωμη μου . μά δέν ειπα νά αγοράσει τό συγκεκριμένο αμάξι (αλλωστε αυτός δέν τό πουλάει ) αλλά σάν αυτό τό αμάξι 1
SearchEngine Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 μπα οχι τοσο μεγαλο,αν γινεται καπως μικρο σαν π.χ ibiza,getz κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα