Puladogaver Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σκεφτομαι να παρω σαν πρωτο αμαξι ενα Citroen Saxo VTS 02 η 03 μοντελο, εχω δει καποια καλα κομματια που παιζουν.. Για πειτε καμια συμβουλη πανω στο θεμα..
ermis1964 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θά σε συμβούλευα νά μην πάρεις αυτό τό αυτοκίνητο πού αναφέρεις. 1
Puladogaver Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θά σε συμβούλευα νά μην πάρεις αυτό τό αυτοκίνητο πού αναφέρεις. Οι λογοι;
Joshua21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η συμβουλή μου είναι πριν πάρεις οτιδήποτε να το ελέγξεις εξονυχιστικά, και ακόμα περισσότερο αν πρόκειται να πάρεις σαξόραλλο. 1
stel106 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σκεφτομαι να παρω σαν πρωτο αμαξι ενα Citroen Saxo VTS 02 η 03 μοντελο, εχω δει καποια καλα κομματια που παιζουν.. Για πειτε καμια συμβουλη πανω στο θεμα.. εγω μιας και πουλησα το ραλλακι προσφατα σου λεω προχωρα γενικα ειναι τα πιο σκυλια αμαξια αν αναλογιστεις οτι εχουν φαει τοσο σκισιμο και δεν παθαινουν τπτ τοσα χρονια(σε σχεδον μαμα μορφη)τωρα αν θες 2ο σταδιο εκει αν δεν εχει γινει προσφατα επισκευη κλπ ισως την ακουσει αλλα και παλι τα ανταλλ/κα τα δινουν οσο απο τα τηλεκατευθυνομενα και οικονομικο πολυ ειναι συναδελφος που εχει με ενα φουλαρισμα κοντο σασμαν σχεδον 2ο σταδιο κανει 600χλμ ανετα ελπιζω να σε καλυψα καλη αγορα αν και το ραλλυ μετραει πιο πολυ
liakos356 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πολύ καλά αυτοκίνητα (στήσιμο, κόστος, ανταλακτικά) - πολύ κακοί πρώην ιδιοκτήτες. Πριν δώσεις λεφτά, κάνε όσο πιο πολλούς ελέγχους μπορείς.
Puladogaver Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν λετε ελεγχους τι εννοειται ακριβως; Μηχανικα; Για δωστε συμβουλες; Υ.Γ. Fu Manchu τοσο πολυ βαριεσε ρε να ανοιξεις δικο σου θεμα; Ειδοποιηθηκαν οι συντονιστες.
Fu Manchu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ puldograver αλα ακεφτηκα να μην ανοιξω νεο θεμα με το ιδιο περιεχομενο.
ermis1964 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτά τά αυτοκίνητα saxo vts,106 rallye,είχαν ποιότητα κατασκευής επιεικώς κακή.Απλά είχαν μεγάλους κινητήρες,μικρό βάρος,αποδεκτό στήσιμο καί φρένα,έπεσε διαφήμιση καί προμοτάρισμα απο τόν "ειδικό" τύπο καί πούλησαν καλά.Τά σασί αυτά δέν είναι γιά αυτές τίς υψηλές ιπποδυνάμεις.Ο συνδυασμός δέ,αυτών τών αυτοκινήτων μέ νέους οδηγούς,είναι εκρηκτκός καί σέ πολλές περιπτώσεις θανατηφόρος.Ξέρω πώς ακούγομαι συντηρητικός καί "παππούς".Η πρότασή μου είναι νά πάρεις ενα αυτοκίνητο 5-7 ετών,τής μικρής κατηγορίας,μέχρι 80-90 ίππους,νά κινείσαι σβέλτα,οικονομικά καί μέ ασφάλεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα