Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΝΑΊ θα υποστηρίζεται απο την πρώτη στιγμή διάθεσης της αναβάθμισης!

Καλημερα φιλε μ η οποια αναμενετε να βγει στα μεσα του Δεκεμβρη σωστα ;

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ειχαν πει οτι απο τα ηδη υπαρχον κινητα θα επαιρναν πρωτα το update το 640 και 640 XL

Μετα το αλλαξαν και ειπαν παραπανω μοντελα.

• Like 1
Δημοσ.

Υποθέτουμε ότι θα κυκλοφορήσει νέο iso με τα αρχεία εγκατάστασης/αναβάθμισης, στο οποίο θα είναι ενσωματωμένο και το συγκεκριμένο update; Το update από μόνο του θα κυκλοφορήσει σαν αρχείο εγκατάστασης για να το κατεβάσουμε μια φορά και να το εγκαθιστούμε μετά σε όσους υπολογιστές θέλουμε;

Δημοσ.

Εχουμε ακουσει αν θα μπουνε και στο Microsoft Lumia 535 ;

Από την πρώτη στιγμή το 535 υποστήριζε το πρόγραμμα "Insider" και μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένω και εγώ (όπως και άλλοι) τη 10586. Για την ώρα είμαστε στη 10581, που την πήραμε από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε... ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Η γνωστή microsoft. 
Λανσάρει αναβαθμίσεις χωρίς να διορθώνει τραγικά σφάλματα όπως ας πούμε την ενεργοποίηση των windows για αυτούς που έκαναν εγκατάσταση των 10 με κλειδί προιόντος.
Μετά απο δύο μήνες και ενώ εχω αγοράσει το λειτουργικό ,ΑΚΟΜΑ μου ζητάει την ενεργοποίηση του .
Η εταιρία φυσικά όπως πάντα, και στα forums αλλα και στην τηλεφωνική υποστήρηξη δεν δίνει καμία απάντηση εκτος απο την γνωστή πλέον μπουρδολογία, κάνε αυτό κανε το άλλο ,πραγματα φυσικα που δεν έχουν καμια σχεση με την φύση του προβλήματος.

Δημοσ.

Η γνωστή microsoft.

Λανσάρει αναβαθμίσεις χωρίς να διορθώνει τραγικά σφάλματα όπως ας πούμε την ενεργοποίηση των windows για αυτούς που έκαναν εγκατάσταση των 10 με κλειδί προιόντος.

Μετά απο δύο μήνες και ενώ εχω αγοράσει το λειτουργικό ,ΑΚΟΜΑ μου ζητάει την ενεργοποίηση του .

Η εταιρία φυσικά όπως πάντα, και στα forums αλλα και στην τηλεφωνική υποστήρηξη δεν δίνει καμία απάντηση εκτος απο την γνωστή πλέον μπουρδολογία, κάνε αυτό κανε το άλλο ,πραγματα φυσικα που δεν έχουν καμια σχεση με την φύση του προβλήματος.

Αν δεν μπορείς με τπτ να το φτιάξεις απλά πήγαινε το σε ένα μαγαζί να στο φτιάξουν.

Ζήτημα να σου πάρουν 5€. Απλά δεν θα πάρεις τσιγάρα για σήμερα

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν μπορείς με τπτ να το φτιάξεις απλά πήγαινε το σε ένα μαγαζί να στο φτιάξουν.

Ζήτημα να σου πάρουν 5€. Απλά δεν θα πάρεις τσιγάρα για σήμερα

Τι το διαφορετικό μπορεί να κάνει ένα μαγαζί, και με ποιο σκεπτικό θα του πάρει λιγότερο από 5 ευρώ; Το πρόβλημα δεν είναι από την πλευρά της MS που δεν του γίνεται του φίλου η ενεργοποίηση;

Δημοσ.

Τι το διαφορετικό μπορεί να κάνει ένα μαγαζί, και με ποιο σκεπτικό θα του πάρει λιγότερο από 5 ευρώ; Το πρόβλημα δεν είναι από την πλευρά της MS που δεν του γίνεται του φίλου η ενεργοποίηση;

Ναι είναι απο την πλευρά της ms αλλα αφού λέει πως δεν τον καλύπτει η τηλεφωνική υποστήριξη κάτι πρέπει να κάνει. Και του έδωσα μια λύση :)
Δημοσ.

Ναι είναι απο την πλευρά της ms αλλα αφού λέει πως δεν τον καλύπτει η τηλεφωνική υποστήριξη κάτι πρέπει να κάνει. Και του έδωσα μια λύση :)

Οκ, αλλά και το μαγαζί τηλεφωνικώς δεν θα μιλήσει με την MS; Δεν νομίζω να έχει πρόσβαση στα πληροφοριακά συστήματα της MS για να δουν τι τρέχει.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μ η οποια αναμενετε να βγει στα μεσα του Δεκεμβρη σωστα ;

Απο τον νέο χρόνο να την περιμένεις αν έχεις ελληνικό κινητό,αγορασμένο απο την επίσημη αντιπροσωπεία.Αν είναι παραεισαγωγη ίσως και νωρίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Σημασία έχει ότι θα δούμε πολλές αναβαθμισεις και για τους φορητούς οπότε υπομονή...

Δημοσ.

γι αυτους που ενδιαφερονται να αναβαθμισουν σε 10 το LUMIA 925 , εβαλα μεσω windows insider τα 10αρια την προηγουμενη εβδομαδα και το κινητο ετρωγε κολλες πολλες φορες.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα 8,1 που απλα πετανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...