Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηλεκτρονικό ή σε μαγαζί με υπολογιστές?

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Θέλεις εργαστήριο επισκευών υπολογιστών.

Αν δεν γνωρίζεις κάποιο, πες την πόλη που μένεις και ίσως κάποιος από το forum γνωρίζει να σου συστήσει κάποιο.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι μένεις στην Κατερίνη για την Κατερίνη δεν ξέρω αλλά στην Θεσσαλονίκη έχει την Reboot είναι πολύ καλή στην δουλειά τους και δέχονται και αποστολές  

Δημοσ.

Παιδια οπως ειχα γραψει και σε δικο μου θεμα εχω παρομοιο προβλημα.εγω εχω ενα dell φιλου ,το laptop εσβηνε λογο υπερθερμανσης 90 βαθμους εφτανε .το αλλαξω θερμοαγωγημη παστα κανω και εγω την βλακεια και βαζω στη καρτα γραφικων παστα ,ολα αυτα δοκιμαστηκα μεχρι να παραγγειλω απο το eshop καποια καλυτερη και pad ,το δινω στον φιλο μου για να περασει μια εργασια και τον ξεχναει ολη νυχτα το πρωι τον βρηκε κλειστω μολις τον ανοιγω πλεον κανει 3 beep και εχει μαυρη οθονη ...καποια εξηγηση για το τι μπορει να εγεινε;

Δημοσ.

Παιδια οπως ειχα γραψει και σε δικο μου θεμα εχω παρομοιο προβλημα.εγω εχω ενα dell φιλου ,το laptop εσβηνε λογο υπερθερμανσης 90 βαθμους εφτανε .το αλλαξω θερμοαγωγημη παστα κανω και εγω την βλακεια και βαζω στη καρτα γραφικων παστα ,ολα αυτα δοκιμαστηκα μεχρι να παραγγειλω απο το eshop καποια καλυτερη και pad ,το δινω στον φιλο μου για να περασει μια εργασια και τον ξεχναει ολη νυχτα το πρωι τον βρηκε κλειστω μολις τον ανοιγω πλεον κανει 3 beep και εχει μαυρη οθονη ...καποια εξηγηση για το τι μπορει να εγεινε;

μοντέλο του λαπτοπ αλλά μάλλον πέθανε η γραφικών 

• Like 1
Δημοσ.

Dell inspiron N5010

3 beep board fail γραφικών δες μπορείς να το φτιάξεις το θέμα είναι εάν αξίζει για έστειλα και εγώ ένα laptop με αντίστοιχο πρόβλημα πλήρωσα 70€ και δουλειά δεν έγινε είναι ρίσκο άμα τύχει κάτι τέτοιο δεν αξίζει να επισκευαστεί κατά την γνώμη μου καλύτερα να πάρεις καινούριο   

• Like 1
Δημοσ.

το προβλημα προηλθε απο την θερμοαγωγημη παστα που εβαλ στην gpu η απο την υπερθερμανση ;

Δημοσ.

το προβλημα προηλθε απο την θερμοαγωγημη παστα που εβαλ στην gpu η απο την υπερθερμανση ;

από υπερθέρμανση του προκλήθηκε από την θερμοαγωγιμη ενώ ήθελε thermal pad αλλά υπάρχουν αναφορές γιαυτό το μοντέλο πολλές 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εχω ενα λαπτοπ HP envy 6-1000ev και εχει ενα περιεργο προβλημα στην οθονη η οποια δεν αναβει ενω ο υπολογιστης δουλευει κανονικα (τον συνδεσα με HDMI στην τηλεοραση και δειχνει κανονικα) αλλα και η οθονη ειναι καλη γιατι την δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ και παιζει και αυτη.
Μετα πηγα στο καλωδιο της οθονης μηπως ηταν απο αυτο, βρηκα ενα καινουριο αλλα τιποτα δεν αναβει.
ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταιει?

Δημοσ.

παιδια εχω ενα λαπτοπ HP envy 6-1000ev και εχει ενα περιεργο προβλημα στην οθονη η οποια δεν αναβει ενω ο υπολογιστης δουλευει κανονικα (τον συνδεσα με HDMI στην τηλεοραση και δειχνει κανονικα) αλλα και η οθονη ειναι καλη γιατι την δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ και παιζει και αυτη.

Μετα πηγα στο καλωδιο της οθονης μηπως ηταν απο αυτο, βρηκα ενα καινουριο αλλα τιποτα δεν αναβει.

ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταιει?

Τα μόνα που δεν έχεις ελέγξει είναι το backlight ή/και ο inverter, αν και νομίζω ότι στο μοντέλο αυτό είναι ενσωματωμένα στο LCD assembly.

Δημοσ.

Τα μόνα που δεν έχεις ελέγξει είναι το backlight ή/και ο inverter, αν και νομίζω ότι στο μοντέλο αυτό είναι ενσωματωμένα στο LCD assembly.

απο οτι μου ειπαν ειναι ενσωματομενο το inverter

τιποτα αλλο εχει να κανω?

Δημοσ.

3 beep board fail γραφικών δες μπορείς να το φτιάξεις το θέμα είναι εάν αξίζει για έστειλα και εγώ ένα laptop με αντίστοιχο πρόβλημα πλήρωσα 70€ και δουλειά δεν έγινε είναι ρίσκο άμα τύχει κάτι τέτοιο δεν αξίζει να επισκευαστεί κατά την γνώμη μου καλύτερα να πάρεις καινούριο   

Επειδη το εχω παρατησει ενα βαλω http://www.e-shop.gr/arctic-thermal-pad-50x50x15mm-p-PER.815242στην καρτα γραφικων και νεα παστα στον επεξεργαστη θα ξυπνησει η παει για πεταμα;

Δημοσ.

Επειδη το εχω παρατησει ενα βαλω http://www.e-shop.gr/arctic-thermal-pad-50x50x15mm-p-PER.815242στην καρτα γραφικων και νεα παστα στον επεξεργαστη θα ξυπνησει η παει για πεταμα;

δυστυχώς είναι αργά πλέον το μόνο που μπορείς να κανείς να πάρεις τηλέφωνο στην εταιρία που σου είπα   

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από τόσο καιρό κατάφερα και έβγαλα άκρη.Η μητρική τα έπαιξε.Πήρα καινούργια με 140€ και έγινε.Ευχαριστώ όλους για το χρόνο που αφιερώσατε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...