Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.

Επειδη για καποιες ημερες δεν θα εχω ιντερνετ ζητησα απο το γειτονα να μου δωσει το wifi. Το θεμα ειναι οταν βγαινω στην αυλη κατεβαζω και σερφαρω μια χαρα ,οταν μπαινω μεσα δεν πιανει καθολου . Οταν ανοιγω το παραθυρο το βρισκω κανει καποια στιγμη συνδεση αλλα ξανα χανετε. Πως να αυξησω την εμβελεια για πιανω ανετα και μεσα στο σπιτι.

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.

Επειδη για καποιες ημερες δεν θα εχω ιντερνετ ζητησα απο το γειτονα να μου δωσει το wifi. Το θεμα ειναι οταν βγαινω στην αυλη κατεβαζω και σερφαρω μια χαρα ,οταν μπαινω μεσα δεν πιανει καθολου . Οταν ανοιγω το παραθυρο το βρισκω κανει καποια στιγμη συνδεση αλλα ξανα χανετε. Πως να αυξησω την εμβελεια για πιανω ανετα και μεσα στο σπιτι.

θα πάρεις ένα wifi extender ή αλλιώς ένα repeater  ένα κάλο και αξιόπιστο είναι αυτό το μαγαζί είναι συμβολικό μπορείς να βρεις καλύτερες επιλογές στο skroutz 

Δημοσ.

Πολυ ακριβω μου φαινετε . Εχω ενα παλιο ρουτερ δεν μπορω να κανω δουλεια με αυτο γιατι ετσι μοιαζει.

Δημοσ.

Πολυ ακριβω μου φαινετε . Εχω ενα παλιο ρουτερ δεν μπορω να κανω δουλεια με αυτο γιατι ετσι μοιαζει.

υπάρχει η λειτουργία αυτή σε ορισμένα modem (wds) αλλά και πάλι μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα  απλά πρέπει να κοιτάξεις το manual του modem σου μόνο με το repeater  θα κάνεις δουλειά υπάρχουν και πιο φθηνά ως παράδειγμα στο έφερα  

Δημοσ.

Ναι γινεται

1) το συνδεεις με καλωδιο δικτυο LAN>LAN με το ρουτερ σου και το τοποθετεις εκει που νομιζεις εσυ οτι θα δινει σημα παντου.

2) Αν το ρουτερ σου εχει π.χ. 192.168.1.1 του βαζεις μια αλλη ip (π.χ. 192.168.1.250)

3) του κλεινεις το dhcp server και του δηλωνεις ενα ssid για να το βρισκεις, wpa2 security, κλειδι, καναλι εκπομπης (ποτε στο auto) και εισαι ετοιμος να συνδεθεις και να εχεις ιντερνετ.

4) Αν θελεις να εχεις και το wireless στο ρουτερ σου ανοιχτο για να πιανεις και απο εκει πρεπει τα 2 καναλια που θα δηλωσεις στα μηχανηματα να ειναι τουλαχιστον 5 μακρια το ενα απο το αλλο..... π.χ 1 στο ενα, 6 στο αλλο, για να μην εχεις interference μεταξυ τους.

Καλο βολι........

Δημοσ.

Ναι γινεται

1) το συνδεεις με καλωδιο δικτυο LAN>LAN με το ρουτερ σου και το τοποθετεις εκει που νομιζεις εσυ οτι θα δινει σημα παντου.

2) Αν το ρουτερ σου εχει π.χ. 192.168.1.1 του βαζεις μια αλλη ip (π.χ. 192.168.1.250)

3) του κλεινεις το dhcp server και του δηλωνεις ενα ssid για να το βρισκεις, wpa2 security, κλειδι, καναλι εκπομπης (ποτε στο auto) και εισαι ετοιμος να συνδεθεις και να εχεις ιντερνετ.

4) Αν θελεις να εχεις και το wireless στο ρουτερ σου ανοιχτο για να πιανεις και απο εκει πρεπει τα 2 καναλια που θα δηλωσεις στα μηχανηματα να ειναι τουλαχιστον 5 το ενα απο το αλλο..... π.χ 1 στο ενα, 6 στο αλλο, για να μην εχεις interference μεταξυ τους.

Καλο βολι........

θα τον αφησει ο γειτονας να περασει καλωδιο απο το ενα σπιτι στο αλλο ?

Δημοσ.

Δεν ειδα οτι παιρνει απο γειτονα, μπορει και να γινεται ομως, αυτος ξερει.

Αν δε γινεται, θελει repeater στο χωρο του τοτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...