harrys23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 σε αυτην περιπυωση ανοιγεις case κρατας ενα screenshot και το αναιβαζιες στο case Το έκανα κιόλας
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το έκανα κιόλας Δυστυχώς είναι ρίσκο οι αγορές από το Εbay μακάρι να έχεις θετική έκβαση στα πράγματα και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω η τουλάχιστον να φτιάξεις το κινητό
harrys23 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμούσα, Μετα την πατατα αγορα μου απο ebay χωρις επιστροφες δεκτές ο πωλητης μου εδωσε iphone 6 stin 9.1 με sim locked Πηρα την rsim 10+ Ανοιξε δεχομαι και κανω κλεισεις αλλα δεν μπορω να εχω δεδομένα. Απο το μενου rsim ξερει κανείς για vodafone τι επιλέγω;;
corsair04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμούσα, Μετα την πατατα αγορα μου απο ebay χωρις επιστροφες δεκτές ο πωλητης μου εδωσε iphone 6 stin 9.1 με sim locked Πηρα την rsim 10+ Ανοιξε δεχομαι και κανω κλεισεις αλλα δεν μπορω να εχω δεδομένα. Απο το μενου rsim ξερει κανείς για vodafone τι επιλέγω;; καλημέρα πρέπει να δημιουργησεις το προφίλ χειροκίνητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα