harrys23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά την βοηθεια σας παρακαλώ. Αγορασα ενα 6αρι απο ebay ειδα πριν την αγορα οτι ηταν clean . Μου ερχεται το κανω restore απο το back up απο το πενταρι που εχω ανοιξε κανονικά, το κανω και add στο my account μαζι με τις αλλες 4 apple συσκευες μου μολις βαζω την καρτα vodafone gr μου λεει μη εγκυρη καρτα. εδωσα 4-5€ σε ενα seller sto ebay και μου ειπε οτι ειναι report as lost στην at&t και δεν μπορεί να το ξεκλειδωσει. Αν εχει καποιος θεσσαλονικη καμια rsim να δοκιμασω τουλαχιστον βρε παιδιά και μετά αγοράζω ας βοηθήσει λογο πελάγωσα. Η αν καποιος ειναι σιγουρος οτι μπορει να ανοιξει με καποια αλλη μεθοδος ας πεί. Ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά την βοηθεια σας παρακαλώ. Αγορασα ενα 6αρι απο ebay ειδα πριν την αγορα οτι ηταν clean . Μου ερχεται το κανω restore απο το back up απο το πενταρι που εχω ανοιξε κανονικά, το κανω και add στο my account μαζι με τις αλλες 4 apple συσκευες μου μολις βαζω την καρτα vodafone gr μου λεει μη εγκυρη καρτα. εδωσα 4-5€ σε ενα seller sto ebay και μου ειπε οτι ειναι report as lost στην at&t και δεν μπορεί να το ξεκλειδωσει. Αν εχει καποιος θεσσαλονικη καμια rsim να δοκιμασω τουλαχιστον βρε παιδιά και μετά αγοράζω ας βοηθήσει λογο πελάγωσα. Η αν καποιος ειναι σιγουρος οτι μπορει να ανοιξει με καποια αλλη μεθοδος ας πεί. Ευχαριστώ δηλαδή είναι κλειδωμένο σε παροχο τι ακριβώς σου έστειλε ο πωλητής μαζί με το κινητό και εάν μπορείς να βάλεις ένα link από την αγγελία
SaFiS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά την βοηθεια σας παρακαλώ. Αγορασα ενα 6αρι απο ebay ειδα πριν την αγορα οτι ηταν clean . Μου ερχεται το κανω restore απο το back up απο το πενταρι που εχω ανοιξε κανονικά, το κανω και add στο my account μαζι με τις αλλες 4 apple συσκευες μου μολις βαζω την καρτα vodafone gr μου λεει μη εγκυρη καρτα. εδωσα 4-5€ σε ενα seller sto ebay και μου ειπε οτι ειναι report as lost στην at&t και δεν μπορεί να το ξεκλειδωσει. Αν εχει καποιος θεσσαλονικη καμια rsim να δοκιμασω τουλαχιστον βρε παιδιά και μετά αγοράζω ας βοηθήσει λογο πελάγωσα. Η αν καποιος ειναι σιγουρος οτι μπορει να ανοιξει με καποια αλλη μεθοδος ας πεί. Ευχαριστώ Γνωστό πλέον κόλπο. Το πουλάνε και μετά το δηλώνουν ως χαμένο / κλεμμένο για αποζημίωση. Έξω ασφαλίζονται οι συσκευές... To πιο φθηνό για AT&T http://www.ebay.co.uk/itm/AT-T-USA-PREMIUM-IPHONE-3-3GS-4-4S-5-5S-5C-6-6-OFFICIAL-FACTORY-UNLOCK-/321061961184?hash=item4ac0c8bde0:g:QA8AAOSwrklU2NsB
harrys23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ο πωλητής εστειλε τα παντα κουτί φορτιστή αμέρικής και ακουστικα used Και την καρτα at&t μεσα . Δεν ξερω τι να κανω εχω open case ψαχνω να βρω την αγγελια Και θα ανεβάσω απλα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα ειναι να μην πανε στραφει τα Χρηματα μου και να δουλέψει το κινητοπ ξέρει καποιος για την r-sim??
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ο πωλητής εστειλε τα παντα κουτί φορτιστή αμέρικής και ακουστικα used Και την καρτα at&t μεσα . Δεν ξερω τι να κανω εχω open case ψαχνω να βρω την αγγελια Και θα ανεβάσω απλα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα ειναι να μην πανε στραφει τα Χρηματα μου και να δουλέψει το κινητοπ ξέρει καποιος για την r-sim?? Μπορείς απλά να επικοινωνήσεις με την at&t και να δεις τι ακριβώς έχει γίνει μπορεί αυτός που προσπάθησε να ξεκλειδώσει το κινητό να ήταν απίστευτο είναι επικοινώνησε με την εταιρία εδώ τα ίδια μου είχε πει και μένα ένας πέρυσι με ένα από την sprint 5s και το ξεκλείδωσα δωρεάν από την εταιρία γιαυτό μην πιστεύεις ότι λέει κάποιος αναξιόπιστος επίσης μπορείς να δοκιμάσεις εδώ να δεις εάν το κινητό είναι κλεμμένο
harrys23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς απλά να επικοινωνήσεις με την at&t και να δεις τι ακριβώς έχει γίνει μπορεί αυτός που προσπάθησε να ξεκλειδώσει το κινητό να ήταν απίστευτο είναι επικοινώνησε με την εταιρία εδώ τα ίδια μου είχε πει και μένα ένας πέρυσι με ένα από την sprint 5s και το ξεκλείδωσα δωρεάν από την εταιρία γιαυτό μην πιστεύεις ότι λέει κάποιος αναξιόπιστος επίσης μπορείς να δοκιμάσεις εδώ να δεις εάν το κινητό είναι κλεμμένο Οπως βλεπουμε δεν υπάρχει τιποτα το κλειδωμένο. Γιατι οταν βαζω την καρτα σιμ παιρνω τοτε το μυνημα αυτό
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Οπως βλεπουμε δεν υπάρχει τιποτα το κλειδωμένο. Γιατι οταν βαζω την καρτα σιμ παιρνω τοτε το μυνημα αυτό είναι κλειδωμένo σε παροχο τσέκαρε εδώ και βάλε ένα screenshot
harrys23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 είναι κλειδωμένo σε παροχο τσέκαρε εδώ και βάλε ένα screenshotΠερασα και απο αυτους Σημερα μολις ελαβα μυνημα τους Ασχετο μπορω να εχω bypass με rsim10+???
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Περασα και απο αυτους Σημερα μολις ελαβα μυνημα τους ωραία το κινητό blacklisted αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι σε σύνδεση άλλα πάντως ξεκλειδώνει με rsim10+ επικοινωνία με at&t γιατί μπορεί να συμφέρει πιο πολύ το official unlock
harrys23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Επειδή σε κούρασα και σ ευχαριστώ παντος Ξερεις αν ειναι ασφαλή η επικοινωνία μαζί τους Η αν ξερεις με ποια διαδικασία ξεκινάς με την at&t??
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Επειδή σε κούρασα και σ ευχαριστώ παντος Ξερεις αν ειναι ασφαλή η επικοινωνία μαζί τους Η αν ξερεις με ποια διαδικασία ξεκινάς με την at&t?? ειμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον έβαλα ποιο πάνω το link παρακολουθεις τις οδηγίες Σε αυτό το link έχει και chat όταν έχεις νέα ενημέρωσε μας
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν ισχύει το λινκ σου ειναι blank εδώ και μετά στο Device Unlock Support στην μέση της σελίδας είναι
harrys23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 εδώ και μετα στο Δυστηχώς απαντησαν αρνητικα κατευθειαν με mail η at&t οτι ειναι χαμενο η κλεμενο. Θέλεις να δώσεις ενα λινκ απο πού να αγορασω r-sim αν υπαρχει και εντος ελλαδος για πιο γρήγορα
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δυστηχώς απαντησαν αρνητικα κατευθειαν με mail η at&t οτι ειναι χαμενο η κλεμενο. Σε αυτήν περίπτωση ανοίγεις case στο Ebay και αρνητική αξιολόγηση εγώ θα πήγαινα και στην Τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής κρατάς ένα screenshot και το ανεβάζεις στο case
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα