Alex-V Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Hello. Μου εφερε ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο, το οποιο δεν αναβει, ουτε με το pc! Μου ειπε οτι το χτυπουσε μερικες φορες γιατι δεν εδειχνε το wifi. Πηγα να του χτυπησω και εγω την κεφαλα, αλλα anyway. Τι μπορει να φταιει? Να ραγισε καμια πλακετα μεσα? 1
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πιθανόν να ξεκόλλησε η ταινία της μπαταρίας, καθώς ως βαρύτερη εκεί μέσα, λόγω της αδράνειας θα κουνήθηκε όσο της επέτρεπε το πλαίσιο. (έστω mm)
Alex-V Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Να θελει μπαταρια εννοεις? Να μην επαθε ζημια το κινητο?
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ανοιξέ το αν γνωρίζεις και δες αν έφυγε η ένωση μπαταρίας-πλακέτας. Νεκροψία απο μακριά δύσκολα γίνεται πάντως!
Alex-V Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χαχα καλα ναι σιγουρα. Ενταξει πιανει το χερι μου. Θα δω παντως αυτα που ειπες. Ευχαριστω πολυ!
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Hello. Μου εφερε ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο, το οποιο δεν αναβει, ουτε με το pc! Μου ειπε οτι το χτυπουσε μερικες φορες γιατι δεν εδειχνε το wifi. Πηγα να του χτυπησω και εγω την κεφαλα, αλλα anyway. Τι μπορει να φταιει? Να ραγισε καμια πλακετα μεσα? Ελιωσα με το παραπανω Θα ρωταγα αρχικα αν ειναι το κινητο μεσα στην εγγυηση να το πηγαινατε για service αλλα ακομα και να ειναι στην εγγυηση αμα εχει φαει χτυπηματα παει κλαφτα Χαραλαμπε η εγγυηση.
Alex-V Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εχει φυγει η εγγυηση, αλλα και παλι οπως ειπες χαχα. Κοιταξα την επαφη της πλακετας που κουμπωνει η μπαταρια και δεν φαινεται να ξεκολλησε. Θα δοκιμασω και αλλη μπαταρια.
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασα και μπαταρια. Τιποτα. Θα παει σε καταστημα να κοιταχτει. Αν ζητησουν μια περιουσια και οτι φταιει καμια πλακετα, θα μεινει οπως ειναι το κινητο στην ακρη.
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δωσε το αγγελία για ανταλακτικά αν δεν φτιάχνει εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα