Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello. Μου εφερε ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο, το οποιο δεν αναβει, ουτε με το pc! Μου ειπε οτι το χτυπουσε μερικες φορες γιατι δεν εδειχνε το wifi. Πηγα να του χτυπησω και εγω την κεφαλα, αλλα anyway. Τι μπορει να φταιει? Να ραγισε καμια πλακετα μεσα?

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανόν να ξεκόλλησε η ταινία της μπαταρίας, καθώς ως βαρύτερη εκεί μέσα, λόγω της αδράνειας θα κουνήθηκε όσο της επέτρεπε το πλαίσιο. (έστω mm)

Δημοσ.

Ανοιξέ το αν γνωρίζεις και δες αν έφυγε η ένωση μπαταρίας-πλακέτας.

Νεκροψία απο μακριά δύσκολα γίνεται πάντως!

Δημοσ.

Hello. Μου εφερε ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο, το οποιο δεν αναβει, ουτε με το pc! Μου ειπε οτι το χτυπουσε μερικες φορες γιατι δεν εδειχνε το wifi. Πηγα να του χτυπησω και εγω την κεφαλα, αλλα anyway. Τι μπορει να φταιει? Να ραγισε καμια πλακετα μεσα?

Ελιωσα με το παραπανω :-D  :-D 

Θα ρωταγα αρχικα αν ειναι το κινητο μεσα στην εγγυηση να το πηγαινατε για service αλλα ακομα και να ειναι στην εγγυηση αμα εχει φαει χτυπηματα παει κλαφτα Χαραλαμπε η εγγυηση. 

Δημοσ.

:D Εχει φυγει η εγγυηση, αλλα και παλι οπως ειπες χαχα. Κοιταξα την επαφη της πλακετας που κουμπωνει η μπαταρια και δεν φαινεται να ξεκολλησε. Θα δοκιμασω και αλλη μπαταρια.

Δημοσ.

Δοκιμασα και μπαταρια. Τιποτα. Θα παει σε καταστημα να κοιταχτει. Αν ζητησουν μια περιουσια και οτι φταιει καμια πλακετα, θα μεινει οπως ειναι το κινητο στην ακρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...