Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λιγο καιρο αποφασισα να χτισω ενα δευτερο ψιλοκαλο συστηματακι με z97. Ηδη παρεγγειλα τα δυο πρωτα κομματια (κουτι, ραμ) και θα παραγγελνω οσα μπορω οποτε μπορω. Τωρα ειμαι στην επιλογη σωστου ssd με 105€ οριο! Αυτοι που εχω βρει και πιστευω ειναι οι αξιολογοι σε αυτα τα λευτα και σε αυτα τα gb που χρειαζομαι ειναι: 1: Samsung 850 Evo 250gb

2: Kingston HyperX Savage 240gb.

Δεν μπορω να βρω κατι ποιο αξιολογο. Εσεις ποιον προτεινετε? Οντας δοκιμασμενη η Kingston απο εμενα και φιλους, σκεφτομαι να κανω την κινηση προς kingston. Περιμενω αποψεις!

Δημοσ.

Samsung 850evo προφανως. Και σε ταχυτητες ειναι κομπλε και στην 5ετη εγγυηση.

Αλλιως πολυ αξιολογοι ειναι και οι Crucial.

Δημοσ.

Λιγο τους φοβαμαι τους samsung κυριως λογω ολων αυτω που εχουν ακουστει για προβληματικα firmwares και ξαφνικους θανατους σε μικρο χρονικο διαστημα! Περιμενω και αλλες αποψεις. Crucial τους ξερω μου φαινονται λιγο χαμηλες οι ταχυτητες τους!

Δημοσ.

Απο Crucial οι καλυτεροι ειναι προφανως οι MX. Μεταξυ των 2 παραπανω που αναφερω πιο πολυ ειναι οτι ακουσεις απο γνωμες καθως ειναι και οι δυο πανω κατω στα ιδια,με ενα μικρο προβαδισμα στους Samsung που ειναι ισως οι πιο γνωστοι Ssd της αγορας απο θεμα προτιμησης αλλα και γνωμεων. Προσωπικα θα διαλεγα τον evo για τα 5 χρονια εγγυηση.Αλλιως αν δεν τον εμπιστευεσαι τοτε ο Crucial ειναι καλος.

Φοβερος ειναι και ο Sandisk extreme αλλα ανεβαινει αρκετα το ποσο μετα 

https://www.skroutz.gr/s/5100134/Sandisk-Extreme-PRO-SSD-240GB.html

και βεβαια ειναι κατηγοριας 

https://www.skroutz.gr/s/5157488/Samsung-850-Pro-256GB.html

Δημοσ.

Κι εγώ πριν κάνα δυο μήνες είχα το δίλημμα (samsung evo ή crucial MX100) και παρόλο τα 3 χρονια εγγύηση του crucial τον προτίμησα γιατί απλά σιχάθηκα να βλέπω την samsung παντού και ειδικά σε αυτούς τους evo που οι 840 ακόμα απορώ αν διορθώσανε το πρόβλημα ή απλά το μπαλώσανε και ο κόσμος δε το ξέρει καν. Τι να τα κάνεις τα 5 χρόνια εγγύηση αμα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να χαλάσει; :P

Βέβαια τότε οι τιμές ήταν κάπως διαφορετικές (ο evo πλησίαζε τα 120 ενώ ο MX100 ηταν στα 90-100 οπότε γλίτωσα και αρκετά χρήματα)

Τώρα θα έπαιρνα λογικα τον MX200 αλλά εδώ που τα λέμε δε ξέρω κατα ποσο θα εχει διαφορες απο τον MX100 στον 250αρη...

Δημοσ.

Εγώ πριν μια βδομάδα πήρα τον 850 που είχε σε crazy Sunday στα 95 ευρώ.

Παρόλο που η μητρική μού είναι "λιγη" (αυτή της υπογραφής μου) για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Για μένα παίζει ρόλο και η εγγύηση που δίνει η κάθε εταιρία. Ήμουν ανάμεσα στον crucial και στον 850.

Δεν το μετανιώνω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...