fylatos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ποσό που διαθέτουμε : 700€ Χρήση υπολογιστή : μικρό (όσο μικρότερο γίνεται) σύστημα για ταινίες και light gaming (minecraft) σε 1080 tv, προβολή βίντεο σε παρουσιάσεις και πιθανώς μερικά μαθήματα σε adobe cc Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Minecraft, adobe photoshop,indesign Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Δεν ενδιαφέρει Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Να είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Όχι, μόνοι θα το φτιάξουμε Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν είναι απαραίτητο. Το build που έχω υπόψιν είναι το εξής: -case metis window (έχει ιδανικό μέγεθος και μου αρέσει αισθητικά) ξέρω ότι γίνονται συμβιβασμοί -psu thermaltake full modular 550 gold (λογικά χωράει αλλιώς ένα sfx silverstone full modular gold plus) -ram corsair vengeance 2400mhz 16gb -mobo msi a88x itx ac -cpu a10 7870k -samsung 850 evo 256gb -noctua nff12 industrial για το κουτί και -noctua nh-l9 για τον επεξεργαστή. Σύνολο 680€ Παρακαλώ αν προταθεί οτιδήποτε να έχει μικρό κουτί ιδανικά το metis και να είναι αθόρυβο σχετικά. Τέλος να είναι διαθέσιμο όλο σε 4-5 μέρες, δεν μπορώ να περιμένω 1 μήνα.
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δύσκολο για άμεσα διαθέσιμο. Κράτα το metis...Θα πρότεινα 7850K ή A8 7650K καλύτερα. Μητρική μπορείς να βάλεις και κάποια άλλη,φθηνότερη Μπορείς να βάλεις ένα μικρότερο τροφοδοτικό.
fylatos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δύσκολο για άμεσα διαθέσιμο. Κράτα το metis...Θα πρότεινα 7850K ή A8 7650K καλύτερα. Μητρική μπορείς να βάλεις και κάποια άλλη,φθηνότερη Μπορείς να βάλεις ένα μικρότερο τροφοδοτικό. Απλώς δυστυχώς το θέλω για μιε έκθεση σε 10 μέρες όπου δε θέλω να καίω αλλα ακριβά μηχανήματα.Δεδομένου του light gaming δεν χρειάζομαι την apu του 7870k;
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Από πλευράς ενσωματωμένης σε καλύπτουν και αυτοί που είπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα