Προς το περιεχόμενο

FIFA 16 - Review (PS4)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχάς απ' το βιντάκι που 'δα, με "χάλασε" λίγο η "ρομποτική" (κοφτή) κίνηση των παικτών όταν χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον. Μετά, μου φάνηκε και σ' αυτόν τον τίτλο (και στο PRO) ότι οι αμυντικοί κάνουν "eye-defense". Η κάμερα (του αγώνα, αυτό που βλέπεις) ήταν αρκετά "κοφτή" κι αυτή, δεν ήταν πιο "σμουθ".

Κατά τα άλλα, ωραίο ποδοσφαιράκι φαίνεται.
Εντέλει... αξίζει να αναβαθμίσω από το '15 στο '16 (έχω το περσινό) ή όχι;

Υ.Γ.:... Αμάν πια με την Ρεάλ και Μπάρτσα, άλλες ομάδες δεν είχε να διαλέξετε για το βιντεάκι; "Klopp to the KOP"... LIVERPOOL-άρα, ρεεεεεεε!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ.Γ.:... Αμάν πια με την Ρεάλ και Μπάρτσα, άλλες ομάδες δεν είχε να διαλέξετε για το βιντεάκι; "Klopp to the KOP"... LIVERPOOL-άρα, ρεεεεεεε!

Ξεκίνησα tournament Premier League με Liverpool και απηύδησα με τον Benteke. Από δοκάρι σε άουτ. Πολύ δύσκολος παίκτης. Τον πέταξα στον πάγκο έβαλα κορυφή τον Sturridge και έχει σκίσει τα δίχτυα ο άτιμος... Liverpool και τα μυαλά στο μπλέντερ.

Στα υπόλοιπα να συμπληρώσω ότι έχοντας παίξει pro 16 σε φίλο, μου φάνηκε καλό αλλά δε με ενθουσίασε. Το κυριότερο που με χάλασε είναι που είδα ότι δεν είχε ενημερωμένες ομάδες (κάτι αντίστοιχο του Match Day live στο Fifa). Ακόμα και κάποιες από τις μεταγραφές δεν ήταν σωστές. Το Fifa 16 που έχω, έχει κι αυτό κάποιες από τις περσινές του παθογένειες με περίεργα "σκαλώματα" παικτών που κοιτούν τη μπάλα αντί να κλωτσάνε ή αυτό με τις πάσες που ώρες ώρες αναρωτιέσαι πως την έκανες λάθος... Βέβαια πάντως και μόνο που έχει τόσα πολλά περισσότερα πράγματα να κάνεις με FUT, online solo/co-op, career, training και πόσα ακόμα (μαζί και πραγματικές αγγλικές ομάδες), αξίζει πολύ περισσότερο τα λεφτά του κι ας είναι 20 ευρώ πιο ακριβό από το pro. Δεν εστιάζω τόσο σε γραφικά και ατέλειες σε πανηγυρισμούς, αυτά είναι άνευ ουσίας αν ευχαριστιέσαι το gameplay. Προσωπική άποψη πάντα...

Απο τη στιγμη που τα ποδοσφαιρακια γινανε διαγωνισμος combo εκτελεσεων πληκτρων για να κανεις μια ντριπλα τελειωσε το παραμυθι...

Στο Fifa τουλάχιστον, που ξέρω, οι βασικές ντρίπλες γίνονται με το δεξί αναλογικό, οπότε είναι πανεύκολο. Άσε που η πιο απλή ντρίπλα είναι είναι κόψιμο της μπάλας και αλλαγή κατεύθυνσης με το βασικό μοχλό κίνησης τον αριστερό. Πιάνει πιο συχνά απ'όσο νομίζεις είτε παίζεις κόντρα σε AI, είτε σε άνθρωπο...

Ρε φίλε... ΕΓΩ ΠΟΥ υποστηρίζω και παρακολουθώ την ομάδα μου (Λίβερπουλ)... και ΔΕΝ αντέχω "άλλο κάρβουνο" (τέτοιους μέτριους παίκτες)! Εσύ που... απλά παίζεις παιχνίδι με δαύτους, λες; Χαχαχαχαχαχα...

Όσο αφορά για τις ενημερώσεις, αυτό δεν είναι κάτι που με "χαλάει". Πολύ σύντομα η ΕΑ βγάζει πάντα updates και έχει τις τελευταίες μεταγραφές, ακόμα και αλλαγές στις εμφανίσεις (που συνήθως γίνονται τα Χριστούγεννα, συνήθως στις ευρωπαικές εμφανίσεις των ομάδων).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...