ethnik471 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Τις προάλλες πήγα στο σπίτι ενός φίλου με adsl router ένα Thomson (το γνωστό που έχουν πάρα πολλοί). Μπήκε λόιπόν αυτός απο το pc του κανονικά κι εγώ απο το laptop μου ασύρματα για να παίξουμε Battlefield 4 online (ο καθένας εννοείται απο τον λογαριασμό του).Το ρούτερ αδυνατούσε να μας δεχτεί και τους 2 ! Μας έβγαζε μήνυμα το παιχνίδι οτι πρέπει να ανοίξουμε την πόρτα UDP 3659. Αν έμπαινε ο ένας μόνος του δεν υπήρχε θέμα παρα μόνο όταν ήμασταν και οι 2 μαζί. Να σημειώσω πως το παιχνίδι γενικά έχει ένα θέμα με τη συγκεκριμένη πόρτα καθώς ενίοτε και όταν έπαιζα μόνος μου απο το δικό μου σπίτι μου έβγαζε αυτό το σφάλμα μέχρι που άνοιξα την πόρτα και όλα οκ.Για να επανέλθω λοιπόν στο θέμα ανοίξαμε την πόρτα που ζητούσε με το ίδιο αποτέλεσμα! Κάναμε πολλές προσπάθειες και δοκιμάσαμε διάφορα μέχρι και firewall να κλείσουμε κτλ. Εκεί αυτό όταν μπαίναμε και οι 2 δεν γινόταν η δουλειά.Οπότε το αφήσαμε...Τις προάλλες πήγα στο σπίτι άλλου φίλου που έχει το speedport του ΟΤΕ για VDSL.Αντιμετωπίσαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παρα το γεγονός οτι ανοίξαμε την πόρτα.Σήμερα προσπαθήσαμε και στο δικό μου ρούτερ (επίσης speedport για ote vdsl) και αντιμετωπίσαμε πάλι το ίδιο πρόβλημα παρα το γεγονός πως έχω ΟΛΕΣ τις πόρτες για το battlefield ανοιχτές + το οτι έχω κλείσει την αυξημένη προστασία του ΟΤΕ κτλ...Δεν γίνεται να μη μπορούμε 2 pc να μπούμε στο ίδιο game απο το ίδιο ρούτερ, προφανώς είναι κάποια ρύθμιση οπότε ζητάω τα φώτα απο τους γνώστες μήπως βγάλουμε κάποια άκρη....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
ethnik471 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Προς το παρών φαίνεται να λειτουργεί με την απενεργοποίηση του UPnP. 1
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 και επισης να ξερεις οτι δεν μπορεις να κανεις port forward την ιδια θυρα για 2 ip's
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα