Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικα κανεις  δεν εχει παρει τους ποντους???

ποστ #118 στην προηγούμενη σελίδα.

και όπως έγραψα λίγο πριν οι πόντοι μπαίνουν μετά την εκκαθάριση της τράπεζας,οπότε λίγο υπομονή μιας και θέλει κάποιες εργάσιμες για την έκδοση της κάρτας και κάποιες επίσης για να φανεί  χρέωση.Οπότε δυσκολο να πρόλαβε κάποιος από τους νέους πελάτες να τους πάρει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ενας συμφορουμιτης, την παρελαβε Δευτερα, εκανε αγορα Τεταρτη και Πεμπτη ειδε/μπηκαν οι ποντοι οπως εγραψε:

Μολις ειδα στο site του Βασιλοπουλος οτι μου βαλαν τους 900 ποντους! Οι 100 του καλωσορισματος δεν μπηκαν ακομα. Ειχα κανει αιτηση πριν 2 εβδομαδες αλλα με τις αργιες αργησε να βγει και τελικα την πηρα την Δευτερα και χθες εκανα την πρωτη αγορα. Η καρτα ειναι η prepaid AB Vasilopoulos Limited που βγαινει μονο με ταυτοτητα και κοστιζει 5 euro.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ,σωστά...Άρα αν κρίνω από αυτό ίσως οι 900 να μπαίνουν κατευθείαν από ΑΒ γι αυτό και μπήκαν γρήγορα ενώ οι 100 όχι.Τί να πω δεν ξέρω,θα δούμε αύριο μεθαύριο,δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο promo.

Επίσης μήπως και στην περίπτωση του gavraand είχαν μπεί οι 900 πριν τους υπόλοιπους 100 και απλά την μέρα που τσέκαρε ήταν 1000;Εκτός αν το τσέκαρε συχνά βέβαια.

Δημοσ.

Ενας συμφορουμιτης, την παρελαβε Δευτερα, εκανε αγορα Τεταρτη και Πεμπτη ειδε/μπηκαν οι ποντοι οπως εγραψε:

Εγω το είχα γράψει και σήμερα που είδα έχουν μπει και οι 100.

Δημοσ.

Χμμ,σωστά...Άρα αν κρίνω από αυτό ίσως οι 900 να μπαίνουν κατευθείαν από ΑΒ γι αυτό και μπήκαν γρήγορα ενώ οι 100 όχι.Τί να πω δεν ξέρω,θα δούμε αύριο μεθαύριο,δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο promo.

Επίσης μήπως και στην περίπτωση του gavraand είχαν μπεί οι 900 πριν τους υπόλοιπους 100 και απλά την μέρα που τσέκαρε ήταν 1000;Εκτός αν το τσέκαρε συχνά βέβαια.

Δεν το τσέκαρα να είμαι ειλικρινής συχνά, με το που μπήκα σήμερα στο site του ΑΒ είδα το +1000

• Like 1
Δημοσ.

για τις PrePaid όντως η 1η φόρτιση είναι δωρεάν (οι επόμενες κοστίζουν €1)

σήμερα φόρτισα καινούρια PrePaid μέσω WinBank.gr

και ενώ στο σύστημα έλεγε οτι θα με χρεώσει €1,

μόλις το εκτέλεσα μου άφησε όλο το υπόλοιπο διαθέσιμο (τα €50 που έβαλα)

Υ.Γ.:  φόρτιση, εκφόρτιση..  τι διάλα, κινητά έγιναν κι οι κάρτες;  

(ναι, για σας, η κάρτα μου εκφορτίζει γρήγορα, τι να κάνω; )   :wacko:

Δημοσ.

βγάζεις την Prepaid, έξοδα €5, 1η φόρτιση δωρεάν (έβαλα €50)

αγορά απο ΑΒ, σου δίνει €30 σε επιταγές... κέρδος €25

αν θέλω να την ξαναφορτίσω, αν με συμφέρει, κλπ.. θα το κρίνω εν καιρώ.

δε με υποχρεώνει κανείς να τη χρησιμοποιώ.

• Like 1
Δημοσ.

βγάζεις την Prepaid, έξοδα €5, 1η φόρτιση δωρεάν (έβαλα €50)

αγορά απο ΑΒ, σου δίνει €30 σε επιταγές... κέρδος €25

αν θέλω να την ξαναφορτίσω, αν με συμφέρει, κλπ.. θα το κρίνω εν καιρώ.

δε με υποχρεώνει κανείς να τη χρησιμοποιώ.

τα 30 ευρω στα δινουν στο ταμειο στον ΑΒ σε επταγες? με την πρωτη χρηση της prepaid?

Δημοσ.

τα 30 ευρω στα δινουν στο ταμειο στον ΑΒ σε επταγες? με τη χρηση της prepaid?

ναι, μετά απο μερικές μέρες σου πιστώνονται (απο την τράπεζα) οι πόντοι στην κάρτα ΑΒ

οπότε στην επόμενη χρήση της κάρτας ΑΒ θα σου βγάλει +5 6ευρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις πηρα 10 6ευρες,για την prepaid 5

kαι για την debit οι αλλες 5.

ενα μεγαλο ευχαριστω στον ts

kαι φυσικα στο ινσομνια για τα 40 ευρω.

Επεξ/σία από insi
  • Like 4
Δημοσ.

Σημερα στην Πειραιως της λαχαναγορας δεν μου φορτισαν την prepaid γιατι ειχαπερασει το οριο.Ομως αμεσως μετα πηγα σε 2 ΑΒ οπου ψωνισα πανω απο 20 ευρω,με την καρτα που ειχα περασει το οριο;!Τι παιζει τελικα;Μπορω να βγαλω 420 ευρω και μετα να ψωνισω αλλα 400 με την χρηση της καρτας;

Δημοσ.

Εδώ και... 4,5 μήνες! Από την αρχή των cc δλδ. Οι αγορές με χρήση κάρτας, το πλαστικό χρήμα, δε συμπεριλαμβάνονται στο όριο αναλήψεων, καθότι τα χρήματα αυτά παραμένουν στο τραπεζικό σύστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...