Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τους παλιους πελατες (ή μπορει και για τους καινουργιους) η χρεωστικη δεν ειναι δωρεαν τον 1ο χρονο. Επρεπε να βαλω χρηματα για να τα αφαιρεσει, ή μπορει να τα κραταει μεχρι και το 2ο χρονο.

Δημοσ.

εχει παρει κανεις τους 1000 ποντους?

σημερα εκανα την πρωτη συναλλαγη και δεν

επεσαν οι 1000 ποντοι....ποτε????

• Moderators
Δημοσ.

^^

Moνο την πιστωτικη εχουν δωρεαν τον πρωτο χρονο, εχει αναφερθει αρκετες φορες και με συνδεσμο και με κειμενο copy/paste.

Απαντηση στο αν πρεπει να γινει αγορα με την καρτα για να μπουν οι 900 ποντοι ή μπαινουν χωρις συναλλαγη  αφου δινεις τον ΑΒ κωδικο σου στην τραπεζα, εχουμε;

• Like 1
Δημοσ.

εχει παρει κανεις τους 1000 ποντους?

σημερα εκανα την πρωτη συναλλαγη και δεν

επεσαν οι 1000 ποντοι....ποτε????

Μπορείς να δεις στο site του αβ για τους πόντους. Ελπίζω να πλήρωσες με την κάρτα ΑΒ της πειραιώς.

Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κανείς που έχει προπληρωμένη webuy να μας πει αν μπορεί να εκδώσει κανονικά και προπληρωμένη ΑΒ ;

Άσχετα με τα δικαιολογητικά, μήπως λένε ότι δεν δικαιούσαι δεύτερη;

Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κανείς που έχει προπληρωμένη webuy να μας πει αν μπορεί να εκδώσει κανονικά και προπληρωμένη ΑΒ ;

Άσχετα με τα δικαιολογητικά, μήπως λένε ότι δεν δικαιούσαι δεύτερη;

Εγώ είχα από παλιά μια prepaid mastercard.  Δεν μου αρνήθηκαν για 2η προπληρωμένη αφού είναι διαφορετική.

Δημοσ.

^^

Moνο την πιστωτικη εχουν δωρεαν τον πρωτο χρονο, εχει αναφερθει αρκετες φορες και με συνδεσμο και με κειμενο copy/paste.

Απαντηση στο αν πρεπει να γινει αγορα με την καρτα για να μπουν οι 900 ποντοι ή μπαινουν χωρις συναλλαγη αφου δινεις τον ΑΒ κωδικο σου στην τραπεζα, εχουμε;

+1 κι 2γω αυτη την επαντηση περιμενω, εν ειναι να παω μια μερα αρχιτερα να την βγαλω :ρ
Δημοσ.

Μπορείς να δεις στο site του αβ για τους πόντους. Ελπίζω να πλήρωσες με την κάρτα ΑΒ της πειραιώς.

ουτε στο site δε μπηκαν οι ποντοι.

πληρωσα με την prepaid,αφου εδωσα την αβ plus.

στο χαρτι της αποδειξης επεσαν μονο 51 ποντοι(50 λογω ανεπαφης+1/3 ευρω για τα ψωνια)

Δημοσ.

την καινουρια καρτα πρεπει να δωσεις (αντι της κλασσικης ΑΒ) μια φορα ως ΑΒ καρτα -- σε αυτη τη φαση πρεπει να χρεωθουν 900 ποντοι,

και μια φορα μετα για να πληρωσεις (ανεπαφα αν θες) για τους εξτρα 100 που δινει με την πρωτη αγορα

Αυριο παραλαμβανω τη δικη μου, θα μπορω να το επιβεβαιωσω

Δημοσ.

την καινουρια καρτα πρεπει να δωσεις (αντι της κλασσικης ΑΒ) μια φορα ως ΑΒ καρτα -- σε αυτη τη φαση πρεπει να χρεωθουν 900 ποντοι,

και μια φορα μετα για να πληρωσεις (ανεπαφα αν θες) για τους εξτρα 100 που δινει με την πρωτη αγορα

Αυριο παραλαμβανω τη δικη μου, θα μπορω να το επιβεβαιωσω

πηρα τηλ.και μου ειπαν οτι σε 2-3 μερες μετα την πρωτη αγορα θα πεσουν οι 1000 ποντοι.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχω την χρεωστική εδώ και 1,5 χρόνο,να κάνω 2-3 παρατηρήσεις μήπως βοηθήσω/διευκολύνω κάποιους

α)Οι πόντοι του διπλασιασμού που προέρχονται από την πληρωμή με την κάρτα προσθέτονται όταν γίνει η εκκαθάριση από την τράπεζα,μετά από 2-3 μέρες δηλαδή.Συνεπώς και στο απόκομμα του ΑΒ θα φανούν στην επόμενη αγορά.

β)Στο winbank διαλέγοντας να δείτε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κάρτα,εμφανίζει και μια μικρογραφία αυτής με το σύνολο των κερδισμένων πόντων που έχουν προκύψει από αυτή 

post-227832-0-15749900-1447268987_thumb.jpg

γ)Πλέον δεν χρειάζεται να έχετε την κάρτα ΑΒ plus μαζί σας.Το barcode της είναι τυπωμένο πάνω στην κάρτα της Πειραιώς,απλά την σκανάρει από πίσω η ταμίας για τους "κανονικούς" πόντους και αν πληρώσετε και με αυτή τότε θα πάρετε και τους διπλούς μετά από την τράπεζα.

Για την απορία του matrixxx δεν γνωρίζω μιας και δεν υπήρχε το promo αυτό τότε,παρά μόνο οι 100 πόντοι.Φαντάζομαι όμως ότι θα θέλει αγορά,αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

• Like 4
Δημοσ.

^^

Απαντηση στο αν πρεπει να γινει αγορα με την καρτα για να μπουν οι 900 ποντοι ή μπαινουν χωρις συναλλαγη  αφου δινεις τον ΑΒ κωδικο σου στην τραπεζα, εχουμε;

matrixx από τη δική μου εμπειρία, είχα βγάλει την prepaid προ cc αφού είχα δώσει τον ΑΒ κωδικό στην τράπεζα και δεν είχα κάνει αγορά μέχρι τώρα. Οι 100 πόντοι του καλωσορίσματος δεν είχαν μπει. Πρώτη χρήση έκανα 6/11 και μπήκαν 1000 πόντοι σήμερα 11/11.Υποθέτω ότι χρειάζεται λοιπόν αγορά. Πολύ χρήσιμες και οι πληροφορίες του pedrojay.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχω την χρεωστική εδώ και 1,5 χρόνο,να κάνω 2-3 παρατηρήσεις μήπως βοηθήσω/διευκολύνω κάποιους

α)Οι πόντοι του διπλασιασμού που προέρχονται από την πληρωμή με την κάρτα προσθέτονται όταν γίνει η εκκαθάριση από την τράπεζα,μετά από 2-3 μέρες δηλαδή.Συνεπώς και στο απόκομμα του ΑΒ θα φανούν στην επόμενη αγορά.

β)Στο winbank διαλέγοντας να δείτε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κάρτα,εμφανίζει και μια μικρογραφία αυτής με το σύνολο των κερδισμένων πόντων που έχουν προκύψει από αυτή 

attachicon.gifCapturea.JPG

γ)Πλέον δεν χρειάζεται να έχετε την κάρτα ΑΒ plus μαζί σας.Το barcode της είναι τυπωμένο πάνω στην κάρτα της Πειραιώς,απλά την σκανάρει από πίσω η ταμίας για τους "κανονικούς" πόντους και αν πληρώσετε και με αυτή τότε θα πάρετε και τους διπλούς μετά από την τράπεζα.

Για την απορία του matrixxx δεν γνωρίζω μιας και δεν υπήρχε το promo αυτό τότε,παρά μόνο οι 100 πόντοι.Φαντάζομαι όμως ότι θα θέλει αγορά,αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

δηλαδη ποσο πιστευεις θα ηταν το μινιμουμ για αγορα για να μπουν οι ποντοι απ την εμπειρια σου?

πρεπει να "δινει" ποντους και η αγορα που θα κανεις η αρκει μια αγορα πχ των 5ευρω?

Δημοσ.

δηλαδη ποσο πιστευεις θα ηταν το μινιμουμ για αγορα για να μπουν οι ποντοι απ την εμπειρια σου?

πρεπει να "δινει" ποντους και η αγορα που θα κανεις η αρκει μια αγορα πχ των 5ευρω?

Αν κατάλαβα καλά τί ρωτάς,δεν υπάρχει κάποιο όριο αγορών και δεν χρειάζεται να πάρεις προιόντα που δίνουν έξτρα πόντους.

Α,επίσης τώρα που το θυμήθηκα,έχω καιρό να την χρησιμοποιήσω αλλά να έχετε υπόψιν ότι διπλασιάζονται μόνο οι πόντοι του καθαρού ποσού της αγοράς.Δηλαδή ο ένας πόντος κάθε 3 ευρώ.Δεν διπλασιάζονται οι τυχόν έξτρα πόντοι που δίνουν διάφορα προιόντα,μην περιμένετε να ζήσετε καθημερινές "Τετάρτες διπλασιασμού".Ίσως να έχει αναφερθεί απλά το ξανατονίζω μήπως δεν το έχει συνειδητοποιήσει κανένας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...