Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα κι έκανα αίτηση για την ΑΒ prepaid limited. Νόμιζα ότι θ' αρκούσε η ταυτότητα μου, αλλά μου ζήτησαν κι εκκαθαριστικό & Ε3 (μόνο για ελ. επαγγελματίες αυτό). Τους είπα ότι βάσει του site τους δεν χρειάζεται. Το έψαξαν & μου είπαν πως ναι μεν έτσι λέει, αλλά ισχύει μόνο για όσους δεν είναι πελάτες τους. Για όσους είναι χρειάζεται ενημέρωση των στοιχείων. 

Νόμιζα πως δεν ήμουν πελάτης, αλλά με βρήκαν από ένα παλιό λογαριασμό της Αγροτικής (που την πήρε η Πειραιώς).

Εγώ ξαναπηρα τηλέφωνο και μου είπε το ανάποδο, επειδή είμαι καινούργιος πελατης θα χρειαστούν όλα τα έγγραφα. Τελικά ότι να'ναι είναι όλοι τους!
  • Like 2
Δημοσ.

Για κάποιους ίσως είναι λεπτομέρειεα, αλλά ξέρει κανείς αν στα πλαίσια της συνεργασίας Πειραιώς-ΑΒ παίρνει ο ΑΒ τα στοιχεία σου από την τράπεζα (δ/νση, email, σταθερό/κινητό κλπ) ; Έψαξα στους όρους του προγράμματος, αλλά δεν βρήκα τίποτα για διαχείριση προσωπικών δεδομένων από τον ΑΒ...

Ρωτάω γιατί θέλω να αποφύγω τα πιθανά διαφημιστικά SMS και τηλέφωνα από τον ΑΒ ΚΑΙ στο email/τηλέφωνο που εχω δηλωμένο στην τράπεζα. (Για την κάρτα ΑΒ έχω περασμένα άλλα στοιχεία)

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά στην σύμβαση που σου δίνουν να υπογράψεις γράφει:

9. [...] Επίσης, ο Κάτοχος παρέχει δια της παρούσης τη συναίνεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και για σκοπούς διαφήμησης και προβολής της Κάρτας και του παρόντος προγράμματος, ενδεικτικά για, την τυχόν δημοσιοποίηση του ονοματός του, εκτός αν ο ίδιος ασκήσει για τον σκοπό αυτό το νόμιμο δικαίωμα αντίρρησης με αίτησή του προς την Τράπεζα Πειραιώς, Διεύθυνση Αμερικής 4, Αθήνα.

και δεν έχει επιλογή να μην συναινέσεις (όπως έχουν άλλες εταιρίες)

...ελπίζω μόνο να μη με ζαλίσουν με SMS...

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ακομα τα ιδια λεμε για το τι χαρτια χρειαζονται.

τα θελουν ολα το εχουμε πει εδω και μερες μην ταλαιπωρειστε αδικα πηγαινοντας μονο με ταυτοτητα.

λογω cc θελουν επικαιροποιηση των στοιχειων που εχουν ηδη περασμενα μεσα (υπαρχων πελατης)

αφου ζητανε για παλιους δεν θα ζητανε για νεους? το τι λενε στα sites τους ειναι οτιναναι.

εγω πηγα για αντικατασταση καρτας χρεωστικης, το απολυτο τιποτα δηλαδη και μου εβγαλαν το λαδι.

ενα pdf απο το gsis ενα λογαριασμο δεκο και ταυτοτητα. δεν ειναι και τοσο δυσκολο..

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα την κάρτα ΑΒ prepaid.Την πήρα από γραφείο εξυπηρέτησης.Την είχα κάνει πέμπτη την αίτηση.

Για να ενεργοποιηθεί πρέπει να την φορτίσετε.

Είναι ανέπαφων συναλλαγών και μέχρι 14/11 κάπου εκεί πέρνετε και άλλους 50 πόντους από ΑΒ αρκεί να είναι 5 ευρώ η συναλλαγή.

• Moderators
Δημοσ.

Για να ενεργοποιηθεί πρέπει να την φορτίσετε.

Ολοι οσοι πηραν τους ποντους και το εγραψαν στο θεμα προηγουμενως, πρωτα την φορτισαν; Θελει αγορα με αυτην την καρτα για να μπουν οι 900, ή γινεται και χωρις αγορα; (αν δεν γινεται αμεσα και χωρις αγορα, για ποιο λογο θελει τον αριθμο της καρτας ΑΒ κατα την αιτηση στην τραπεζα; :huh: )

Αν θελει και φορτιση λοιπον, το 25€ του #1 ποστ γινεται κατω απο 24 ευρω (24-το υπολοιπο που θα μεινει μεσα μετα)...

Δημοσ.

Λογικά μπορείς να την φορτίσεις και 1€ (+1€ η προμήθεια)

Δημοσ.

μπορεί να βάλεις 6 ευρώ στην κάρτα (πρώτη φόρτιση κόστος 1 ευρώ, δυστυχώς δεν είναι δωρεάν ;) ) και να συμπληρώσεις τα υπόλοιπα μετρητά.

Δημοσ.

Όχι πως έχει σημασία για 1ε εφάπαξ, αλλά η 1η φόρτιση είναι δωρεάν σύμφωνα με τους όρους. Σήμερα έκανα την αίτηση.

Δημοσ.

Αν θελει και φορτιση λοιπον, το 25€ του #1 ποστ γινεται κατω απο 24 ευρω (24-το υπολοιπο που θα μεινει μεσα μετα)...

Φόρτιση θέλει, αλλά όπως έχει ήδη αναφερθεί η πρώτη ΜΟΝΟ είναι δωρεάν.

Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος των χρεώσεων για την AB Mastercard Prepaid από την winbank:

Έκδοση Κάρτας

€5

Επανέκδοση Κάρτας

€3

Αρχική Φόρτιση

Δωρεάν 

Επαναφόρτιση

€1

Εκφόρτιση (ολική/ μερική)

€3

Ανάληψη μέσω ΑΤΜ

δίκτυο Τράπεζας Πειραιώς & άλλες Τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

€3

Ερώτηση Υπολοίπου μέσω ΑΤM      

δίκτυο Τράπεζας Πειραιώς    Δωρεάν  

άλλες Τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό*   €0,18

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, η prepaid limited είναι κανονικά πλαστικη?

Γιατί αυτή χρειάζεται μόνο ταυτότητα κ η άλλη ένα σωρό δικαιολογητικα?

Τελικά εαν ΔΕΝ είμαστε πελάτες ισχύει μόνο η ταυτότητα?

Θα πάω την Δευτέρα, να ξέρω τι θα πω σε περιπτωση που μου ζητήσουν διάφορα.

Ξέρει κανεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...