Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στο PayPal ή τουλάχιστον για να περνάμε χρήμα στο balance;

Σε περιόδους κανονικές ναί κανονικά! Τώρα λόγω των cc λίγο δύσκολο!
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μας πει κάποιος που ξέρει, αν στο κάθε φορά που παίρνεις λεφτά , συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές, δηλαδή κάθε φορά που χρησιμοποιώ την κάρτα για αγορά να μου αφαιρούν 3Ε.

1ε για φορτιση καρτας, 3ε για εκφορτιση ή αναληψη. Στις αγορες δεν υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση.

Δημοσ.

Για τις προπληρωμένες:

http://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/Pricing_list_02112015.pdf

σελίδα 47 / κεφάλαιο 29, λέει όλες τις χρεώσεις.

Προσοχή όμως, λόγω ΠΝΠ δεν επιτρέπεται η ανάληψη μετρητών από προπληρωμένη. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι εκφόρτιση σε λογαριασμό. Οι αγορές βέβαια είναι χωρίς προμήθεια.

Το καλό είναι ότι κερδίζουμε πόντους και σε οποιαδήποτε αγορά, δηλαδή ψωνίζεις στον Μαρινόπουλο, και παίρνεις πόντους στα ΑΒ...

Τα έγγραφα που χρειάζονται, δεν είναι θέμα ΠΝΠ, είναι οδηγία της Τράπεζας Ελλάδος, απλά τώρα είναι πιο αυστηρά...

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα σήμερα κι έκανα αίτηση για την ΑΒ prepaid limited. Νόμιζα ότι θ' αρκούσε η ταυτότητα μου, αλλά μου ζήτησαν κι εκκαθαριστικό & Ε3 (μόνο για ελ. επαγγελματίες αυτό). Τους είπα ότι βάσει του site τους δεν χρειάζεται. Το έψαξαν & μου είπαν πως ναι μεν έτσι λέει, αλλά ισχύει μόνο για όσους δεν είναι πελάτες τους. Για όσους είναι χρειάζεται ενημέρωση των στοιχείων. 

Νόμιζα πως δεν ήμουν πελάτης, αλλά με βρήκαν από ένα παλιό λογαριασμό της Αγροτικής (που την πήρε η Πειραιώς).

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να ειναι σαν την χρεωστικη πλας της Αλφα που εχει χρεωση 10 ευρω τον χρονο, βεβαια επειδη ειναι Αμερικαν Εξπρες, αρκετα μαγαζια δεν συνεργαζονται και θα την κοψω (ευτυχως εχω κρατησει και την απλη χρεωστικη) ενω και οι ποντοι ανεβοκατεβαινουν δεν ξερω γιατι, χανω αβερτα...

Δημοσ.

Επειδή πήγα σε δεύτερο κατάστημα κοντά στη δουλειά μου επέμενε η υπάλληλος πως χρειάζεται εκκαθαριστικο, βεβαίωση και τα λοιπά.

Της είπα πως δεν είμαι πελάτης σας και στην εξυπηρέτηση πελατών άλλα μου λέγανε. Της ζήτησα να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει και μου είπε με υφακι "αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω πολύ καλά τι δικαιολογητικά χρειάζονται".

Τελικά μπορεί κάποιος να εξακριβωσει (που ήταν καινούργιος πελατης) αν χρειάζεται μόνο ταυτότητα?

Edit:Για την prepaid limited.

Δημοσ.

Επειδή πήγα σε δεύτερο κατάστημα κοντά στη δουλειά μου επέμενε η υπάλληλος πως χρειάζεται εκκαθαριστικο, βεβαίωση και τα λοιπά.

Της είπα πως δεν είμαι πελάτης σας και στην εξυπηρέτηση πελατών άλλα μου λέγανε. Της ζήτησα να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει και μου είπε με υφακι "αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω πολύ καλά τι δικαιολογητικά χρειάζονται".

Τελικά μπορεί κάποιος να εξακριβωσει (που ήταν καινούργιος πελατης) αν χρειάζεται μόνο ταυτότητα?

Edit:Για την prepaid limited.

Επειδή κι εγώ τους έκανα μανούρα όταν μου ζήτησαν διάφορα (νομίζοντας πως δεν είμαι πελάτης), μου είπαν πως έχω δίκιο & στην ΑΒ prepaid limited για νέους πελάτες (σημ.: που δεν είναι -ήταν;- ούτε σε κάποια άλλη τράπεζα που συγχωνεύθηκε με την Πειραιώς) δεν χρειάζεται τίποτ' άλλο εκτός ταυτότητας & κάρτας ΑΒ.

Δημοσ.

Παιδιά, η prepaid limited είναι κανονικά πλαστικη?

Γιατί αυτή χρειάζεται μόνο ταυτότητα κ η άλλη ένα σωρό δικαιολογητικα?

Τελικά εαν ΔΕΝ είμαστε πελάτες ισχύει μόνο η ταυτότητα?

Θα πάω την Δευτέρα, να ξέρω τι θα πω σε περιπτωση που μου ζητήσουν διάφορα.

Σημερα την εκανα(limited prepay).Σαν πελατης δεν μου ζητησαν χαρτια μονο το ταληρο.Σε μια εβδομαδα θα την εχω.

Τελικά μόνο ταυτότητα χρεάζεται όταν είσαι η δεν είσαι πελάτης??

Δημοσ.

Η prepaid έχει φόρτιση 1 ευρώ σε κάθε φόρτιση. Γνωρίζετε αν μέσω winbank είναι δωρεάν? Υπάρχει έστω η δυνατότητα φόρτισης μέσω winbank?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Η prepaid έχει φόρτιση 1 ευρώ σε κάθε φόρτιση. Γνωρίζετε αν μέσω winbank είναι δωρεάν? Υπάρχει έστω η δυνατότητα φόρτισης μέσω winbank?

Ευχαριστω

Η διαχείριση της κάρτας σας, δηλαδή η φόρτιση / εκφόρτιση και η παρακολούθηση κινήσεων, γίνεται εύκολα και αμέσως, οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο:

μέσω winbank web & phone banking,

τηλεφωνικά στο 182838

μέσω ATM (μόνο ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας)

μέσω easypay kiosks (μόνο φόρτιση κάρτας)

Δημοσ.

φορτωνεις μεσω winbank (απο λογαριασμο σου), αλλά οι χρεωσεις ισχυουν κανονικά.

στο android app για καποιο λογο δεν ειναι διαθεσιμες οι MasterCard prepaid

Δημοσ.

Ειναι χρεωστική ΑΒ και επιδη δινει πόντους ειπε να παρει και η τράπεζα την μιζα της

Συν ότι είναι MasterCard και όχι VISA.... Δυστυχώς.

Οπότε ούτε καν δελεαστικό είναι.

Δημοσ.

φορτωνεις μεσω winbank (απο λογαριασμο σου), αλλά οι χρεωσεις ισχυουν κανονικά.

στο android app για καποιο λογο δεν ειναι διαθεσιμες οι MasterCard prepaid

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...