eddie1996 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στο PayPal ή τουλάχιστον για να περνάμε χρήμα στο balance;Σε περιόδους κανονικές ναί κανονικά! Τώρα λόγω των cc λίγο δύσκολο!
MakisCE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 δεν εχει καμμια χρεωση στις αγορές, στις αναλήψεις εχει 1
overpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ας μας πει κάποιος που ξέρει, αν στο κάθε φορά που παίρνεις λεφτά , συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές, δηλαδή κάθε φορά που χρησιμοποιώ την κάρτα για αγορά να μου αφαιρούν 3Ε. 1ε για φορτιση καρτας, 3ε για εκφορτιση ή αναληψη. Στις αγορες δεν υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση.
thouthou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Για τις προπληρωμένες: http://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/Pricing_list_02112015.pdf σελίδα 47 / κεφάλαιο 29, λέει όλες τις χρεώσεις. Προσοχή όμως, λόγω ΠΝΠ δεν επιτρέπεται η ανάληψη μετρητών από προπληρωμένη. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι εκφόρτιση σε λογαριασμό. Οι αγορές βέβαια είναι χωρίς προμήθεια. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε πόντους και σε οποιαδήποτε αγορά, δηλαδή ψωνίζεις στον Μαρινόπουλο, και παίρνεις πόντους στα ΑΒ... Τα έγγραφα που χρειάζονται, δεν είναι θέμα ΠΝΠ, είναι οδηγία της Τράπεζας Ελλάδος, απλά τώρα είναι πιο αυστηρά... 1
kwgwkou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα κι έκανα αίτηση για την ΑΒ prepaid limited. Νόμιζα ότι θ' αρκούσε η ταυτότητα μου, αλλά μου ζήτησαν κι εκκαθαριστικό & Ε3 (μόνο για ελ. επαγγελματίες αυτό). Τους είπα ότι βάσει του site τους δεν χρειάζεται. Το έψαξαν & μου είπαν πως ναι μεν έτσι λέει, αλλά ισχύει μόνο για όσους δεν είναι πελάτες τους. Για όσους είναι χρειάζεται ενημέρωση των στοιχείων. Νόμιζα πως δεν ήμουν πελάτης, αλλά με βρήκαν από ένα παλιό λογαριασμό της Αγροτικής (που την πήρε η Πειραιώς). 1
eko13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να ειναι σαν την χρεωστικη πλας της Αλφα που εχει χρεωση 10 ευρω τον χρονο, βεβαια επειδη ειναι Αμερικαν Εξπρες, αρκετα μαγαζια δεν συνεργαζονται και θα την κοψω (ευτυχως εχω κρατησει και την απλη χρεωστικη) ενω και οι ποντοι ανεβοκατεβαινουν δεν ξερω γιατι, χανω αβερτα...
Professor Xavier Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Επειδή πήγα σε δεύτερο κατάστημα κοντά στη δουλειά μου επέμενε η υπάλληλος πως χρειάζεται εκκαθαριστικο, βεβαίωση και τα λοιπά. Της είπα πως δεν είμαι πελάτης σας και στην εξυπηρέτηση πελατών άλλα μου λέγανε. Της ζήτησα να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει και μου είπε με υφακι "αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω πολύ καλά τι δικαιολογητικά χρειάζονται". Τελικά μπορεί κάποιος να εξακριβωσει (που ήταν καινούργιος πελατης) αν χρειάζεται μόνο ταυτότητα? Edit:Για την prepaid limited.
talos_2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει και για Visa ή, όπως διάβασα στο site, μόνο για Mastercard;Βλέπω ισχύει και για κάρτες της Άλφα: http://www.alphabankcards.gr/?TabId=136&xmid=15627
kwgwkou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Επειδή πήγα σε δεύτερο κατάστημα κοντά στη δουλειά μου επέμενε η υπάλληλος πως χρειάζεται εκκαθαριστικο, βεβαίωση και τα λοιπά. Της είπα πως δεν είμαι πελάτης σας και στην εξυπηρέτηση πελατών άλλα μου λέγανε. Της ζήτησα να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει και μου είπε με υφακι "αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω πολύ καλά τι δικαιολογητικά χρειάζονται". Τελικά μπορεί κάποιος να εξακριβωσει (που ήταν καινούργιος πελατης) αν χρειάζεται μόνο ταυτότητα? Edit:Για την prepaid limited. Επειδή κι εγώ τους έκανα μανούρα όταν μου ζήτησαν διάφορα (νομίζοντας πως δεν είμαι πελάτης), μου είπαν πως έχω δίκιο & στην ΑΒ prepaid limited για νέους πελάτες (σημ.: που δεν είναι -ήταν;- ούτε σε κάποια άλλη τράπεζα που συγχωνεύθηκε με την Πειραιώς) δεν χρειάζεται τίποτ' άλλο εκτός ταυτότητας & κάρτας ΑΒ.
Lnk Hlk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά, η prepaid limited είναι κανονικά πλαστικη? Γιατί αυτή χρειάζεται μόνο ταυτότητα κ η άλλη ένα σωρό δικαιολογητικα? Τελικά εαν ΔΕΝ είμαστε πελάτες ισχύει μόνο η ταυτότητα? Θα πάω την Δευτέρα, να ξέρω τι θα πω σε περιπτωση που μου ζητήσουν διάφορα. Σημερα την εκανα(limited prepay).Σαν πελατης δεν μου ζητησαν χαρτια μονο το ταληρο.Σε μια εβδομαδα θα την εχω. Τελικά μόνο ταυτότητα χρεάζεται όταν είσαι η δεν είσαι πελάτης??
moredread Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Η prepaid έχει φόρτιση 1 ευρώ σε κάθε φόρτιση. Γνωρίζετε αν μέσω winbank είναι δωρεάν? Υπάρχει έστω η δυνατότητα φόρτισης μέσω winbank? Ευχαριστω
Lnk Hlk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Η prepaid έχει φόρτιση 1 ευρώ σε κάθε φόρτιση. Γνωρίζετε αν μέσω winbank είναι δωρεάν? Υπάρχει έστω η δυνατότητα φόρτισης μέσω winbank? Ευχαριστω Η διαχείριση της κάρτας σας, δηλαδή η φόρτιση / εκφόρτιση και η παρακολούθηση κινήσεων, γίνεται εύκολα και αμέσως, οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο: μέσω winbank web & phone banking, τηλεφωνικά στο 182838 μέσω ATM (μόνο ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας) μέσω easypay kiosks (μόνο φόρτιση κάρτας)
MakisCE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 φορτωνεις μεσω winbank (απο λογαριασμο σου), αλλά οι χρεωσεις ισχυουν κανονικά. στο android app για καποιο λογο δεν ειναι διαθεσιμες οι MasterCard prepaid
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ειναι χρεωστική ΑΒ και επιδη δινει πόντους ειπε να παρει και η τράπεζα την μιζα της Συν ότι είναι MasterCard και όχι VISA.... Δυστυχώς. Οπότε ούτε καν δελεαστικό είναι.
moredread Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 φορτωνεις μεσω winbank (απο λογαριασμο σου), αλλά οι χρεωσεις ισχυουν κανονικά. στο android app για καποιο λογο δεν ειναι διαθεσιμες οι MasterCard prepaid ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις