koslol8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μια λεπτομερεια...πρεπει ο λογαριασμος της Πειραιως να εχει το ιδιο ονομα με το ονομα που βγαλαμε την καρτα ΑΒ; Η καρτα ΑΒ ειναι στο ονομα της γυναικας μου, Οχι οτι μου ειναι προβλημα να βγαλω και μια στο ονομα, απλα μην παω στην τραπεζα και φαω ακυρο. Επισης οι καρτες που βγαζει ο ΑΒ ειναι ανεπαφες, αν τη χρησιμοποιησουμε για αγορες απο το σουπερμαρκετ, εκτος απο τους 1000 συνολικα ποντους, θα παρουμε και 50 λογω της προσφορας που τρεχει μεχρι τα μεσα Νοεμβριου;
insi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μια λεπτομερεια...πρεπει ο λογαριασμος της Πειραιως να εχει το ιδιο ονομα με το ονομα που βγαλαμε την καρτα ΑΒ; Η καρτα ΑΒ ειναι στο ονομα της γυναικας μου, Οχι οτι μου ειναι προβλημα να βγαλω και μια στο ονομα, απλα μην παω στην τραπεζα και φαω ακυρο. Επισης οι καρτες που βγαζει ο ΑΒ ειναι ανεπαφες, αν τη χρησιμοποιησουμε για αγορες απο το σουπερμαρκετ, εκτος απο τους 1000 συνολικα ποντους, θα παρουμε και 50 λογω της προσφορας που τρεχει μεχρι τα μεσα Νοεμβριου; οταν θα παραλαβεις την καρτα θα εχει ληξει το προμο....
kwgwkou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ωραία περίπτωση φαίνεται, μάλλον θα πάω για την prepaid limited αύριο. Thanks savvinio82 κι όσοι άλλοι εμπλουτίσατε με τις γνώσεις & το ψάξιμο σας. Μήπως ξέρει κανείς αν εκδίδεται & συμπληρωματική κάρτα στις prepaid; Είναι καλή περίπτωση για να δοθεί σε παιδιά.
eddie1996 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ωραία περίπτωση φαίνεται, μάλλον θα πάω για την prepaid limited αύριο. Thanks savvinio82 κι όσοι άλλοι εμπλουτίσατε με τις γνώσεις & το ψάξιμο σας. Μήπως ξέρει κανείς αν εκδίδεται & συμπληρωματική κάρτα στις prepaid; Είναι καλή περίπτωση για να δοθεί σε παιδιά. Σημπληρωματική κάρτα δεν βγαίνει στις prepaid.
pjdbo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σημερα την εκανα(limited prepay).Σαν πελατης δεν μου ζητησαν χαρτια μονο το ταληρο.Σε μια εβδομαδα θα την εχω.
overpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εχω λογαριασμο στην τραπεζα εδω και 2 χρονια (και χρεωστικη εννοειται) Εχω βγαλει και prepaid. Θα μου πουν τιποτα αν απλα παω και ζητησω μια καινουργια prepaid?
kostakiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν κανω αιτηση για την καρτα τη δευτερα προλαβαινω το προμο;
sotiriadisc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 το promo για τους 1000 ποντους δεν το χανεις ειναι μεχρι στην Ιανουαριο - αυτο που ελεγε το παιδι ποιο πανω ειναι για την ανεπαφη συναλλαγη που τελειωνει στις 14 του μηνα εαν δεν κανω λαθος ... και ετσι όμως παλι κερδος θα εχεις τα 25 ευρω 1
MakisCE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εχω λογαριασμο στην τραπεζα εδω και 2 χρονια (και χρεωστικη εννοειται) Εχω βγαλει και prepaid. Θα μου πουν τιποτα αν απλα παω και ζητησω μια καινουργια prepaid? κι εγώ είχα βγάλει "Mastercard Prepaid" στην Πειραιώς (όχι ΑΒ) πριν 2-3 εβδομάδες, μιας και έβγαινε άμεσα και την ήθελα για το "Ανέπαφο" σήμερα έβγαλα "ΑΒ Mastercard Prepaid" χωρίς να μου πουν τίποτα.. έγινε η αίτηση κανονικά 1
overpower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας AB Plus MasterCard, με κάθε αγορά συμμετέχουν στην κλήρωση που 10 τυχεροί θα κερδίσουν από € 3.000 σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus. Ισχύει από 1/11/2015 έως 15/01/2016. http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/prosfores-karton/prosfores-pistotikon-karton/epitages-ekptosis-ab-plus-mastercard Απο τους ορους διαβαστε το 2.1. ΟΛΟΙ μπορουν μα πουν στην κληρωση, Δεν βρηκα το αλλο ομως. Πως θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδισω? Οσα πιο πολλα ξοδεψω?
killertomato Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μα καλά πιστεύεις ακόμα στις πιθανότητες; αυτά είναι καραστημένα 1
nikomas50 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 €3 για κάθε εκφόρτιση ή ανάληψη Τί σημαίνει "εκφόρτιση";
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 €3 για κάθε εκφόρτιση ή ανάληψη Τί σημαίνει "εκφόρτιση"; Φαντάζομαι, χωρίς να είμαι σίγουρος, η πλήρης ανάληψη, να την αδειάσεις δηλαδή. Από ό,τι καταλαβαίνω, μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με προπληρωμένες, δίνεις 5Ε και την παίρνεις άδεια, κάθε φορά που βάζεις λεφτά σου κρατάνε 1Ε και κάθε φορά που παίρνεις λεφτά σου κρατάνε 3Ε. Ας μας πει κάποιος που ξέρει, αν στο κάθε φορά που παίρνεις λεφτά , συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές, δηλαδή κάθε φορά που χρησιμοποιώ την κάρτα για αγορά να μου αφαιρούν 3Ε.
ziaba Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στο PayPal ή τουλάχιστον για να περνάμε χρήμα στο balance;
Sotosgl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 €3 για κάθε εκφόρτιση ή ανάληψη Τί σημαίνει "εκφόρτιση"; Να την αδειασεις στον λογαριασμο σου λογικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις