kotsosp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα γίνεται. Κι 'γω δεν το ήξερα και με κατατόπισε σχετικά η ταμίας στο ΑΒ! 1
web_assasin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 η συγκεκριμενη που πηγα και βιαζοταν,και δε γουσταρε που ηθελα να εμεταλλευτω την προσφορα και δεν εδειχνε να ξερει και πολλα. σκεψου οτι με εβαλε να πατησω το pin στην prepaid και μου εβαλε και χερι να μην αργησω με τα pin γιατι ειχε κοσμο. ευτυχως για αυτη η εννοια μου ηταν αλλη εκεινη τη στιγμη,αλλιως θα το συζητουσαμε.. το θεμα μου ομως ειναι οτι οι 3 prepaid εχουν απο 1000 ποντακια η καθεμια,αλλα η χρεωστικη δειχνει 0.. τι παιζει? η προσφορα παιζει να ισχυει για τις καρτες που βγηκαν μεχρι και τις 15,η επρεπε να γινει αγορα μεχρι τις 15? αν χασω τους 1000 απο τη χρεωστικη θα παω στην ταμια και θα τα ακουσει πολυ ασχημα,υποτιθεται οτι την περασε την καρτα αλλα δεν ξερω αν της χρεωσε κατι,εγινε ενα μπλεξιμο εκει και πληρωσε ενα μερος με μετρητα.. 1
funbreaker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ναι έπρεπε να γίνει η αγορά μέχρι τις 15 και πιθανόν να έγινε και με την χρεωστική και να μην μπήκαν ακόμα οι πόντοι της, Δεν σου έδωσε 4 ξεχωριστές αποδείξεις? Δεν έχεις και αυτή της χρεωστικής να δεις αν είναι οκ?
web_assasin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 την εχω,αλλα δε γραφει κατι για ποντους η κατι τετοιο..
Zus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τώρα που τέλειωσε η προσφορά, να ευχαριστήσω τον TS για τα 360€ σε επιταγές - τα 60€ σε έξοδα, aka 300€ καθαρό κέρδος για τα ψώνια δύο μηνών. 12.000 πόντους συγκέντρωσε η κάρτα μου, από 3 άτομα! 1
talos_2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εμένα, δεν μπήκαν ακόμη πόντοι μου από αγορές που έγιναν την Τετάρτη15 Ιανουαρίου. Δεν φαίνονται ούτε στο e-banking, ούτε στον λογαριασμό στον ΑΒ.
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εμένα, δεν μπήκαν ακόμη πόντοι μου από αγορές που έγιναν την Τετάρτη15 Ιανουαρίου. Δεν φαίνονται ούτε στο e-banking, ούτε στον λογαριασμό στον ΑΒ. Εχουμε πει οτι θελει 3 εργασιμες, υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις απο οτι φανηκε που μπηκαν αμεσως. Απο Τριτη λοιπον τωρα. η συγκεκριμενη που πηγα και βιαζοταν,και δε γουσταρε που ηθελα να εμεταλλευτω την προσφορα και δεν εδειχνε να ξερει και πολλα. σκεψου οτι με εβαλε να πατησω το pin στην prepaid και μου εβαλε και χερι να μην αργησω με τα pin γιατι ειχε κοσμο. ευτυχως για αυτη η εννοια μου ηταν αλλη εκεινη τη στιγμη,αλλιως θα το συζητουσαμε.. το θεμα μου ομως ειναι οτι οι 3 prepaid εχουν απο 1000 ποντακια η καθεμια,αλλα η χρεωστικη δειχνει 0.. τι παιζει? η προσφορα παιζει να ισχυει για τις καρτες που βγηκαν μεχρι και τις 15,η επρεπε να γινει αγορα μεχρι τις 15? αν χασω τους 1000 απο τη χρεωστικη θα παω στην ταμια και θα τα ακουσει πολυ ασχημα,υποτιθεται οτι την περασε την καρτα αλλα δεν ξερω αν της χρεωσε κατι,εγινε ενα μπλεξιμο εκει και πληρωσε ενα μερος με μετρητα.. Αν εγινε ενα μερος της αγορας σε μετρητα τοτε εισαι οκ, αν εγινε ολοκληρη με μετρητα τοτε δεν θα παρεις ποντους για αυτην την καρτα. Μπες winbank και δες ή σε καποιο ΑΤΜ και δες υπολοιπο.
web_assasin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ολα οκ, φανηκαν σημερα οι 1002!! ποντοι της. δεν ειμαι ανυπομονος,απλα με ειχε εκνευρισει η υπαλληλος ετσι κ αλλιως. ευχαριστουμε λοιπον τον TS,κερναω 6δα αυγα! τωρα εξαργυρωνονται απευθειας οι ποντοι? παω ταμειο και παιρνω τις δωροεπιταγες? μπορω να τις παρω ολες? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από web_assasin 1
kotsosp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Στην επόμενη αγορά που θα κάνεις σε ΑΒ, στο ταμείο θα σου δώσουν όλες τις δωροεπιταγές.
web_assasin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 πηρα σημερα 15 δωροεπιταγες. 20 δεν επρεπε να ειναι? η επειδη αργησαν να φανουν σε εμενα δεν εχουν φανει και σε εκεινους?
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 πηρα σημερα 15 δωροεπιταγες. 20 δεν επρεπε να ειναι? η επειδη αργησαν να φανουν σε εμενα δεν εχουν φανει και σε εκεινους? Μπες αβ και δες ποσους ποντους εχεις. Αν εχεις ακομα 1000+ τοτε θα τις παρεις την επομενη φορα, αμα δεν εχεις τοσους, τοτε απλα η ταμιας δεν σου εδωσε σωστα τις δωροεπιταγες. 1
Professor Xavier Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 πηρα σημερα 15 δωροεπιταγες. 20 δεν επρεπε να ειναι? η επειδη αργησαν να φανουν σε εμενα δεν εχουν φανει και σε εκεινους? Με κάθε απόδειξη βγαίνει ένα έξτρα χαρτάκι που λέει πόσους πόντους και πόσες 6ευρες έχεις κερδίσει! Επίσης, πριν σου δώσει τις επιταγές σε βάζει να υπογράψεις σε χαρτάκι που λέει πόσες επιταγές έχεις κερδίσει. Θυμάσαι πόσες επιταγές έγραφε?
drdedus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ εδώ να ευχαριστήσω ξανά τον Ts! 1
overpower Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αγορα Παρασκευη (τελευταια μερα προσφορων) και σημερα βλεπω τους ποντους στο winbank αλλα οχι στο ΑΒ. Να παρω κανα τηλ ή να περιμενω καμια μερα ακομα?
talos_2002 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εμφανίζονται νωρίτερα στο Winbank. Περίμενε 2-3 ημέρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις