Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πόντοι θα φανούν στην κάρτα ΑΒ όχι στο winbank. 

Η συναλλαγή της βενζίνης φαίνεται στο winbank?

Όχι ακόμα δεν φαίνεται κάτι////

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα ΑΒ πιστωτική την Δευτέρα, έκανα ενεργοποίηση και χθες την χρησιμοποίησα για να βάλω βενζίνη... ακόμα δεν βλέπω πόντους στο Winbank! Να ανησυχώ;;

post #536

Δημοσ.

παιδια η διαδικασια στο ταμειο για να γινει η πρωτη αγορα ποια ειναι?

διαβασα λιγο τις πρωτες σελιδες αλλα δεν ειδα να το αναφερει κανεις.

εχω βγαλει τις καρτουλες,εχω φορτισει και τις prepaid,ειμαι ετοιμος για ψωνια.

τι παιζει τωρα,παω και ψωνιζω 5 πραματα,τα πληρωνω με καθε μια απο τις 4 καρτες  ξεχωριστα και μπαινουν αυτοματως οι ποντοι?

Δημοσ.

μολις γυρισα απο ΑΒ,την χρεωστικη την περασα κανονικα,τις αλλες 3 prepaid τις απερριψε ολες το μπουρδελο.

στο webbanking τις βλεπω κανονικα ομως.

τι προβλημα παιζει να υπαρχει?

μηπως επειδη ειναι φορτισμενες η καθεμια με 3 ευρω αλλα το συνολο μου ηταν αρκετα παραπανω?

Δημοσ.

Αν ήθελες να πληρώσεις με όλες τις κάρτες έπρεπε να χωρίσει το ποσό. Μπορείς να πας να δοκιμάσεις σε ένα ΑΤΜ να δεις άμα στις δεχθεί το μηχάνημα. Αν όχι, οι κάρτες απομαγνητιστηκαν και μόνο ηλεκτρονικές αγορές για να προλάβεις την προσφορά.

Δημοσ.

Προφανώς το "μπουρδέλο" δεν περνάει την κάρτα αν δεν έχει επαρκές υπόλοιπο. Δεν μπορείς να κάνεις αγορά σε μία απόδειξη 30€ και να έχεις μέσα 3!

Απορία για τον απομαγνητισμό: αν απομαγνητιστεί η ταινία, οι ανέπαφες δεν επηρεάζονται αφού χρησιμοποιούν NFC σύστημα, σωστά;

Δημοσ.

Ναι αν το ποσό είναι μεγαλύτερο δεν την δέχεται, το είχα πάθει κι εγώ.

Χώρισε αυτά που θα αγοράσεις σε 3ευρα και πλήρωσε ξεχωριστά.

Δημοσ.

Προφανώς το "μπουρδέλο" δεν περνάει την κάρτα αν δεν έχει επαρκές υπόλοιπο. Δεν μπορείς να κάνεις αγορά σε μία απόδειξη 30€ και να έχεις μέσα 3!

Απορία για τον απομαγνητισμό: αν απομαγνητιστεί η ταινία, οι ανέπαφες δεν επηρεάζονται αφού χρησιμοποιούν NFC σύστημα, σωστά;

Επηρεάζονται δυστηχως. Μπορείς μόνο ηλεκτρονικά πλεονπλέον. Εγώ θα βάλω ένα ποσό και θα βρω κάτι να αγοράσω. Θα χάσω 1 ευρώ από την 2η φόρτιση αλλά θα πάρω ππερισσότερα πίσω.

Δημοσ.

το λεω ετσι γιατι καποιοι ειπαν οτι περασαν μαζι ολες τις καρτες,στον ιδιο λογαριασμο,ενω σε εμενα δεν εγινε.

πηγα στα καπακια σε αλλο ΑΒ που ειχα γνωστη μου και περασα ξεχωριστα τα προιοντα και ολα καλα.

Δημοσ.

Και βασικα γινεται να χωρισεις το υπολοιπο και να πληρωσεις με μετρητα και καρτα ή και με ξεχωριστες καρτες. Προφανως ο υπαλληλος ή δεν το γνωριζε, ή δεν ειχε την ορεξη να ασχοληθει.

• Like 1
Δημοσ.

Και βασικα γινεται να χωρισεις το υπολοιπο και να πληρωσεις με μετρητα και καρτα ή και με ξεχωριστες καρτες. Προφανως ο υπαλληλος ή δεν το γνωριζε, ή δεν ειχε την ορεξη να ασχοληθει.

Σίγουρα γίνεται αυτό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...