Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αγορά την Παρασκευή και σήμερα μπήκαν οι 1000 πόντοι. Αυτά επί δύο. Να ευχαριστήσω πολύ τον φίλο που μας ενημέρωσε.

Δημοσ.

Παίδες, να κάνω μιά χαζή ερώτηση;

Αυτές οι κάρτες φορτίζουν και σε ΑΤΜ ή υποχρεωτικά στο ταμείο;

Για ΑΤΜ δεν ξέρω πάντως από το winbank γίνεται σίγουρα.

Δημοσ.

Παίδες, να κάνω μιά χαζή ερώτηση;

Αυτές οι κάρτες φορτίζουν και σε ΑΤΜ ή υποχρεωτικά στο ταμείο;

Ισως αλλα μονο σε οσα ΑΤΜ μπορεις να κανεις και καταθεση.

Δημοσ.

Εγώ έβγαλα 4 κάρτες και οι 4 unlimited! Το έμαθα σήμερα καθώς η μια έβγαζε μήνυμα "έχετε ξεπεράσει το όριο φόρτισης". Απο ότι μου είπαν στην τράπεζα είναι λάθος μιας εκ των της τραπέζης! Πρέπει λέει την ακυρώσω και να ξανακάνω αίτηση για limited!!

Δημοσ.

Εγώ σχεδόν πριν ένα μήνα είχα βγάλει καταλάθος (από λάθος υπαλλήλου) Τρίτη κάρτα.

Αφού είδαμε το λάθος αποφάσισα να την κρατήσω, αλλά ήταν limited, ενώ είχα ήδη μια.

Δεν φορτιζε με τίποτα. Την κάναμε unlimited και πάλι τίποτα!

Απίστευτη ταλαιπωρία, πρέπει να επισκέφτηκα το κατάστημα τους πάνω από 10 φορές.

Ο τελευταίος υπάλληλος ήταν ο χειρότερος από όλους. Τελείως άσχετος! Δεν είχε μάθει να πληκτρολογει. Μετακινοταν με απίστευτη βαριεστημαδα! Κάποια στιγμή πήρε έναν γνωστό του να μάθει "τα νέα του"! Και τον ακούω να λέει" εδώ έρχονται όλο για κάρτες και είναι τα ίδια ατομα"!

Κάποια στιγμή φαντασιωθηκα πως είχα ένα ρόπαλο και άρχιζα να σπάω κεφάλια (μήπως χρειάζομαι ψυχολογο).

Με έβαλε να υπογράφω ένα χαρτί για την ακύρωση της κάρτας και πως ζητάω τα 5€ που πλήρωσα για την έκδοσή της να μπουν σε μια από τις άλλες 2 προπληρωμενες.

Δεν ξέρω αν γίνετε, ο υπάλληλος τα είχε γράψει! Θα δούμε αν θα γίνει και αν θα μπουν όλα!

Πήγα με την κοπέλα μου σε άλλο κατάστημα και βγάλαμε 2 στο όνομά της. Σε μισή ώρα είχαμε ξεμπερδέψει!

Δημοσ.

Εγώ σήμερα πήρα 2 κάρτες. Η μία όλα καλά ενεργοποιήθηκε αμέσως. Τη δεύτερη δεν κατάφερε ο υπάλληλος να μου την ενεργοποιήσει γιατί μου είπε ότι του έγραφε "προς έγκριση". Με έστειλε στο ΑΤΜ να δοκιμάσω να βάλω λεφτά, μπήκαν κανονικά, αλλά ακόμα η κάρτα δεν φαίνεται ούτε στο winbank μου. Ελπίζω αύριο να ξεμπερδέψω για να μην χάσω την προσφορά.

Επίσης όταν έφτασα σπίτι παρατήρησα ότι οι κάρτες δεν γράφουν όνομα! Όχι ότι με νοιάζει πολύ, αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν έχω ξαναδεί κάρτα χωρίς όνομα!

Δημοσ.

Στο διαφημιστικό έχει πάντως την κάρτα σε φωτογραφία που γράφει CARDHOLDER NAME, οπότε θεώρησα ότι θα έγραφε και στις άλλες! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Παιδια τις καρτες σας τις βγαζουν επιτόπου στο κατάστημα;

Τώρα είδα τη προσφορά. Έχει νόημα να δοκιμασω εκδοση αυριο ή το χάσαμε το κορμι? :P

Δημοσ.

Παιδια τις καρτες σας τις βγαζουν επιτόπου στο κατάστημα;

Τώρα είδα τη προσφορά. Έχει νόημα να δοκιμασω εκδοση αυριο ή το χάσαμε το κορμι? :P

δε προλαβαίνεις παλικάρι, θέλει τουλάχιστον 2-3 εργάσιμες να βγουν οι κάρτες

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα ΑΒ πιστωτική την Δευτέρα, έκανα ενεργοποίηση και χθες την χρησιμοποίησα για να βάλω βενζίνη... ακόμα δεν βλέπω πόντους στο Winbank! Να ανησυχώ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...