Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα στο υποκαταστημα που πήγα για την prepaid εκτός απο ταυτότητα ζήτησαν:

1)Φετινό εκκαθαριστικο

2)Λογαριασμο ΔΕΚΟ

3)Βεβαιωση Εργοδοτη

και φυσικα την κάρτα ΑΒ. Εχετέ το υπόψιν σας όσοι πάτε 

Ποιοί τρόποι φορτισης ειναι καλύτεροι για την συγκεκριμενη κάρτα αν καποιος δεν εχει λογαριασμο σε τράπεζα Πειραιώς ;

Μολις ειδα στο site του Βασιλοπουλος οτι μου βαλαν τους 900 ποντους! Οι 100 του καλωσορισματος δεν μπηκαν ακομα. Ειχα κανει αιτηση πριν 2 εβδομαδες αλλα με τις αργιες αργησε να βγει και τελικα την πηρα την Δευτερα και χθες εκανα την πρωτη αγορα. Η καρτα ειναι η prepaid AB Vasilopoulos Limited που βγαινει μονο με ταυτοτητα και κοστιζει 5 euro.

Ποιός τρόπος φορτισης θεωρείται καλύτερος για την συγκεκριμένη κάρτα για καποιον που δεν εχει λογαριασμό σε Τρ. Πειραιώς ;
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη ειμαστε αρκετα off με το θεμα της καρτας απλα δυστυχως μην το ψαχνετε για το τι εγγραφα ζητουν στις τραπεζες ισχυει και το εκαθθαριστικο (τελευταιο) και βεβαιωση εργοδοτη (κανει και τελευταια μισθοδοσια). λογαριασμος για διευθυνση και ταυτοτητα σταθερα.

χωρις αυτα δεν θα κανετε τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα που είχα ρεπό ήταν ευκαιρία να πάω να βγάλω την κάρτα, αλλά έπεσα σε άσχετη υπάλληλο!

Επέμενε ότι ήθελε εκκαθαριστικό και τα λοιπά, της είπα ότι δεν χρειάζεται. Ρωτούσε αριστερά δεξιά, έπαιρνε τηλέφωνα, το είδε και στο Ιντερνετ, και στο τέλος μου λέει θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε ποια είναι τα δικαιολογητικά!

Έφυγα (απογοητευμένος από την εξυπηρέτηση). πήρα τηλέφωνο τα κεντρικά και μου είπαν πως θα χρειαστεί 1) ταυτότητα, 2)την κάρτα ΑΒ, και 3) ένα χαρτί που αποδεικνύει πως είστε ο κάτοχος του τηλεφώνου (Βεβαίωση ή λογαριασμός).

Υ.Γ. Για προπληρωμένη ΑΒ με περιορισμένα όρια συναλλαγών

Δημοσ.

Έχεις ιδέα από κόκκινα δάνεια και κάρτες ; :-D

Δεν μπορώ να κατανοήσω τον κίνδυνο που αναλαμβάνει το πιστωτικό ίδρυμα σε prepaid προϊόν...

Αν βάλω μέσα λεφτά έχει καλώς, μπορώ να τα ξοδέψω... αν όχι δεν μπορώ... τόσο απλά...

Που κολλάει το δάνειο και τι μπορεί να "κοκκινήσει" σε prepaid προϊόν δηλαδή;

Άντε να το κατανοούσα σε περίπτωση πιστωτικής και μόνο, και πάλι με την προϋπόθεση ότι έπιασες πρόσφατα δουλειά και τα εισοδήματά σου (που δείχνουν ότι μπορείς να καλύψεις το πιστωτικό όριο που σου δίνουν) δεν εμφανίζονται ακόμα στο τελευταίο εκκαθαριστικό που έχουν. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δε βλέπω το λόγο...

Σταματάω εδώ όμως μιας και μάλλον είναι off topic όλα αυτά...

• Like 4
Δημοσ.

Σήμερα που είχα ρεπό ήταν ευκαιρία να πάω να βγάλω την κάρτα, αλλά έπεσα σε άσχετη υπάλληλο!

Επέμενε ότι ήθελε εκκαθαριστικό και τα λοιπά, της είπα ότι δεν χρειάζεται. Ρωτούσε αριστερά δεξιά, έπαιρνε τηλέφωνα, το είδε και στο Ιντερνετ, και στο τέλος μου λέει θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε ποια είναι τα δικαιολογητικά!

Έφυγα (απογοητευμένος από την εξυπηρέτηση). πήρα τηλέφωνο τα κεντρικά και μου είπαν πως θα χρειαστεί 1) ταυτότητα, 2)την κάρτα ΑΒ, και 3) ένα χαρτί που αποδεικνύει πως είστε ο κάτοχος του τηλεφώνου (Βεβαίωση ή λογαριασμός).

Υ.Γ. Για προπληρωμένη ΑΒ με περιορισμένα όρια συναλλαγών

τελευταιο οφ απο εμενα.

προφεσορα εγω ειχα παρει τηλ στα κεντρικα για αντικατασταση χρεωστικης (ακομα χειροτερα δηλαδη εφοσον δεν εκανα κατι καινουργιο, απλως αντικαθιστουσα την παλια καρτα με καινουργια) και η απαντηση τους ηταν οτι πατε με την ταυτοτητα και την κανετε επιτοπου.

πηγα σε καταστημα και δεν εκαναν τιποτα εαν πρωτα δεν εκανα επικαιροποιηση στοιχειων λογω cc. μα τιποτα ομως...

τα ιδια και σε αλλη τραπεζα. ισως στα κεντρικα δεν βλεπουν εαν εχεις επικαιρα στοιχεια και δεν το λενε...

• Like 2
Δημοσ.

Βεβαίωση εργοδότη , Δεκο και εκκαθαριστικό για να βγάλεις pre paid....  :shock:  Και άμα δεν εργάζεσαι- οι λογαριασμοί δεν είναι στο όνομά σου τι κάνεις.. ;

• Moderators
Δημοσ.

Ανοιξα το παρον νεο θεμα οπου και μετεφερα τα παραπανω 52 μηνυματα ωστε να συζητιεται ανετα η συγκεκριμενη προσφορα.

• Like 8
Δημοσ.

Βεβαίωση εργοδότη , Δεκο και εκκαθαριστικό για να βγάλεις pre paid.... :shock: Και άμα δεν εργάζεσαι- οι λογαριασμοί δεν είναι στο όνομά σου τι κάνεις.. ;

Αν δεν εργάζεσαι και είσαι φοιτητής, τους πας το πάσο σου. Αν δεν εργάζεσαι ούτε είσαι φοιτητής αλλά είσαι ωραμμεβος στον οαεδ, τους πας την κάρτα ανεργίας. Αν τίποτε από; υτά, good luck, δεν ξέρω!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει συνδρομή 15€ το χρόνο κ χρεώνεται με την έκδοση.

Ρε παίδες αν θέλετε να γράψετε κάτι γράψτε το καλά!!! Διαβάζοντας την πρώτη σελίδα εδώ π.χ. δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Έχει παραγίνει το κακό με τα ποστ που δεν βγάζεις άκρη εκτός αν διαβάζεις όλο το  νήμα! μπορείς αν θέλεις να βάλεις στην περιγραφή ότι ή προσφορά η ισχύει για κάρτες με σηματάκι ΑΒ και μάλλον σε αυτές πρέπει να υπάρχει επιπλέον χρωστική 15€.

Ακόμα και ο mod χάθηκε με το μπέρδεμα ...ααα και κάτι ακόμα η χρεωστική η απλή που είναι σε λογαριασμό δεν έχει χρέωση γιατί έχω στην Πειραιώς χρόνια τώρα και δεν με χρεώνουν τίποτα. 

Κατά τα λοιπά Μπράβο που το άνοιξες θέμα γιατί είναι αξιόλογο!

Πάντρεψε αυτό με τη περιγραφή σου στο πρώτο ποστ για να είναι ευανάγνωστο και κατανοητό.

Ανοίγεις τα χαρακτηριστικά της καρτας που σε ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα:

Συνδρομή

Η ετήσια συνδρομή της κάρτας ΑΒ Plus MasterCard Debit είναι €15.

Η συνδρομή της AB Plus MasterCard Credit της Τράπεζας Πειραιώς είναι δωρεάν τον πρώτο χρόνο. Η δωρεάν συνδρομή μπορεί να συνεχιστεί, εφόσον χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για αγορές πάνω από € 2.000 το χρόνο. Διαφορετικά, από το δεύτερο χρόνο και μετά η συνδρομή είναι δωρεάν μόνο για τα πρόσθετα μέλη. Για τον κύριο κάτοχο της κάρτας η συνδρομή είναι € 15.

Η προπληρωμένη κάρτα ΑΒ Plus MasterCard Prepaid δεν έχει ετήσια συνδρομή.

Δημοσ.

Αν καταλαβα σωστα τους ποντους τους πιστωνει μετα απο την πρωτη αγορα.

Ξερει κανεις στα σιγουρα αν εχει καποιο ελαχιστο ποσο αγορων για την πρωτη χρηση της prepaid?

Δημοσ.

Τι σας είπαν σε όσους καταφέρατε να ολοκληρώσετε την αίτηση,  4-5 εργάσιμες κάνει να βγει ; Την στέλνουν σπίτι ή πας και παίρνεις από το κατάστημα ;

Δημοσ.

Συγχαρητήρια σε όλους που ξετρύπωσαν την ενέργεια κάρτα ΑΒ. Ισχύουν όλα όσα αναφέρονται παραπάνω σχετικά με δικαιολογητικά..γιατί είναι η ΤΤΕ που τα ζητάει όλα αυτά αλλά μην ξεφεύγουμε.. Θα πω επίσης ότι υπάρχει και η limited που δεν ζητάει τπτ άλλο παρά ταυτότητα. Ψυχραιμία γιατί για όλους έχει μέχρι 15 Ιαν. Γονείς, αδέρφια κλπ..

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ πήγα σήμερα το πρωί  ακούστε πως γίνεται η διαδικασία τουλάχιστον για εμένα που έβγαλα prepaid ab plus.

1.Πάτε σε ένα γραφείο εξυπηρέτησης πελατών.

2.Ζητάτε την συγκεκριμένη κάρτα δίνετε δικαιολογητικά(σε εμένα δεν χρειάστηκε τίποτα αφού είμαι ήδη πελάτης της πειραιώς)  και τον αριθμό κάρτας AB plus

3. Σας δίνουν ένα χαρτάκι  με αυτό πάτε στο ταμείο και δίνετε τα 5 ευρώ είτε μετρητά  είτε από ανάληψη από τον προσωπικό λογαριασμό της πειραίως που έχετε.

4. Μετά  πάτε σε ένα γραφείο πάλι υπογράφετε την αίτηση και μετά από 4-5 μέρες έρχεται η κάρτα στο υποκατάστημα της αίτησης.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...