Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,εγω σημερα εβγαλα 3+1 καρτες,μια χρεωστικη και 3 προπληρωμενες.

πρεπει να φορτισω τις prepaid μολις τις παραλαβω?

Δημοσ.

Ναι, μπαίνεις τράπεζα, παίρνεις χαρτάκι και μόλις παραλάβεις τις prepaid πας καρφί ταμείο για να τις φορτίσεις.

Δημοσ.

ευτυχως εμενα με εξυπηρετησε μια πολυ ευγενικη κυρια και πηγαμε μαζι στο ταμειο για να βγαλω τις 3 prepaid,φανταζομαι οτι και οταν θα τις παραλαβω θα γινει το ιδιο,αλλα θα βγαλω και νουμερακι καλου κακου.

το ελαχιστο που μπορω να τις φορτισω ειναι 3 ευρω?

μου ειπε η κυρια οτι εχει 1 ευρω κοστος φορτισης καθε φορα η prepaid,για αυτο εβγαλα και μια χρεωστικη που δεν εχει χρεωση φορτισης.

η διαδικασια μετα ειναι οτι παω και ψωνιζω π.χ 4 κοκακολες και πληρωνω την καθεμια με διαφορετικη καρτα για να ενεργοποιηθει η προσφορα?

επισης,ξερουμε αν πρεπει να γινει η αγορα μεχρι τις 15 για να επωφεληθουμε της προσφορας,η αρκει να τις φορτισω μεχρι τις 15?

Δημοσ.

η διαδικασια μετα ειναι οτι παω και ψωνιζω π.χ 4 κοκακολες και πληρωνω την καθεμια με διαφορετικη καρτα για να ενεργοποιηθει η προσφορα?

επισης,ξερουμε αν πρεπει να γινει η αγορα μεχρι τις 15 για να επωφεληθουμε της προσφορας,η αρκει να τις φορτισω μεχρι τις 15?

Η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεις.

Πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί αγορά μέχρι και τις 16/1 αλλιώς χάνεις την προσφορά.

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,εγω σημερα εβγαλα 3+1 καρτες,μια χρεωστικη και 3 προπληρωμενες.

πρεπει να φορτισω τις prepaid μολις τις παραλαβω?

το ελαχιστο που μπορω να τις φορτισω ειναι 3 ευρω?

μου ειπε η κυρια οτι εχει 1 ευρω κοστος φορτισης καθε φορα η prepaid,για αυτο εβγαλα και μια χρεωστικη που δεν εχει χρεωση φορτισης.

Δείτε εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα άλλες 4 κάρτες. Πρώτη φορά που με πήραν και τηλέφωνο.

Τις ενεργοποίησα κιόλας με αγορές.

Μένουν 3 μέρες μέχρι την λήξη της προσφοράς, ελπίζω να πάνε όλα κανονικά και να μπουν οι πόντοι πριν ή μετά τις 15/1.

Δημοσ.

Μπορει και να ειμαι ο πιο ατυχος ολων. Απομαγνητιστηκε και 2η καρτα στο συνολο, μονο που αυτην δεν προλαβαινω να την αλλαξω. Μια αγορα απο εξωτερικο αρκει? 

Δημοσ.

Μπορει και να ειμαι ο πιο ατυχος ολων. Απομαγνητιστηκε και 2η καρτα στο συνολο, μονο που αυτην δεν προλαβαινω να την αλλαξω. Μια αγορα απο εξωτερικο αρκει? 

Εάν περάσει ναι. Η κάνεις κάποια αγορά μέσω internet εδώ για Ελλάδα.

Γενικά ωραία προσφορά ήταν. Νομίζω πως όλοι κάτι πήραμε.

Υ.Γ: Εσείς με τόσα πλαστικά( Κάρτες) τι θα τα κάνετε?

Δημοσ.

Σπιτι μεχρι να ληξουν. Δεν υπαρχει λογος να βιαστω και να παω να την ακυρωσω και να χασω χρονο.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο πως δεν έχουν καμία χρέωση και δεν θα έχουν και στο μέλλον ε?

Να μην ασχοληθούμε με ακυρωσεις δηλαδή.

Ναι απολύτως. Εάν δεν έχει λεφτά μέσα τίποτα δεν γίνεται...

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σίγουρο πως δεν έχουν καμία χρέωση και δεν θα έχουν και στο μέλλον ε?

Να μην ασχοληθούμε με ακυρωσεις δηλαδή.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει χρέωση όταν έρθει η ημερομηνία λήξης της και ανανεωθεί αυτομάτως (όρος 3.1).

Πιθανώς η τράπεζα θα την ακυρώσει αν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα αχρησίας της (όρος 3.5).

Εγώ θα αφήσω μία κάρτα να υπάρχει στο αυτοκίνητο, για ώρα ανάγκης.

Πιθανώς θα αφήσω άλλη μία στο σπίτι, για τον ίδιο λόγο, αντί μετρητών.

Μία θα κρατήσω για online πληρωμές λογαριασμών (π.χ. Cyta) και βενζίνες, ώστε να μπαίνουν και λίγοι πόντοι στην ΑΒ. Και μία εξάευρη στους 3-4 μήνες, είναι κέρδος.

Η 4η χρησιμοποιείται από την μαμά. Ψωνίζει από τα ΑΒ, οπότε την εκπαίδευσα. ;)

Δημοσ.

Εγω την χρεωστικη θα την κρατησω σιγουρα. Μονο τα ταξιδια που κανω καθε χρονο μου βγαινουν γυρω στο 400 (εισιτηρια). Ε κανα σουπερ, κανα ρουχο κτλ θα φτασω τα 2000 για να μην πληρωνω καθε χρονο 15 ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...