Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο υποκατάστημα της οδού Λαγκαδά, στην Σταυρούπολη.
Θα πάω την Πέμπτη κι ελπίζω να ξέχασαν να με καλέσουν. Όχι για 'μένα, για τους φουκαράδες τους συμφορουμήτες μου :)

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο υποκατάστημα της οδού Λαγκαδά, στην Σταυρούπολη.

Θα πάω την Πέμπτη κι ελπίζω να ξέχασαν να με καλέσουν. Όχι για 'μένα, για τους φουκαράδες τους συμφορουμήτες μου :)

γενικα δεν παιρνουν τηλεφωνο...εσυ πρεπει να παρεις η να περασεις απο εκει...σε 4 εργασιμες ερχονται

οι καρτες παντου :mellow: :-)

Δημοσ.

Ωραία πράγματα!

Μετά τα συνεχόμενα "δεν γίνεται" που μου έλεγαν στην τράπεζα, ξαναπέρασα σήμερα και μου είπαν άλλο πράγμα.

Πως τελικά γίνεται να βγουν οι 4 κάρτες, αλλά οι 1000 πόντοι ΑΒ θα ισχύσουν μόνο για τη μία.

Μήπως τελικά ο Βασιλόπουλος, τώρα στο τέλος της προσφοράς αυτής, πήγε χαμπάρι τι γινόταν και σταμάτησε το πανηγύρι;

Ή πάλι μπούρδες μου είπαν από την τράπεζα;

Κάποιος που πήρε τις κάρτες εντός του 2016, μπορεί να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα ή μη του παραπάνω;

Να το ρισκάρω ή όχι;

Δημοσ.

φίλε μου παπαριές σου λένε.

αγορά 5/1 και σήμερα βλέπω ότι μπήκαν οι πόντοι κανονικά.

είναι η δεύτερη μου κάρτα με τον ίδιο αριθμό ΑΒ.

ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει με μερικούς υπαλλήλους τραπεζών!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία πράγματα!

Μετά τα συνεχόμενα "δεν γίνεται" που μου έλεγαν στην τράπεζα, ξαναπέρασα σήμερα και μου είπαν άλλο πράγμα.

Πως τελικά γίνεται να βγουν οι 4 κάρτες, αλλά οι 1000 πόντοι ΑΒ θα ισχύσουν μόνο για τη μία.

Μήπως τελικά ο Βασιλόπουλος, τώρα στο τέλος της προσφοράς αυτής, πήγε χαμπάρι τι γινόταν και σταμάτησε το πανηγύρι;

Κάποιος που πήρε τις κάρτες εντός του 2016, μπορεί να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα ή μη του παραπάνω;

Να το ρισκάρω ή όχι;

βαριουνται που ζουν...θελουν να σε διωξουν απο το κεφαλι τους...

σημερα μπηκαν κανονικα 3000 ποντοι απο 3 καρτες....

πανε ταμειο και βγαλε 4 αποδειξεις των 5 ευρω για εκδοση 3+1

prepaid cards.

Δημοσ.

Υπαρχει κινδυνος να απομαγνητιστουν οι καρτες που τις εχω και τις 7 μαζι? (δεν εχω κανει αγορα ακομα για αυτο κουβαλαω).

Απλα η χρεωστικη ειχε απομαγνητιστει και την αλλαξα, για αυτο ρωταω.

Ξερω οτι δεν πρεπει να τις εχουμε κοντα στα κερματα και εννοειτε σε μαγνητη.

Δημοσ.

Ωραία πράγματα!

Να το ρισκάρω ή όχι;

Χώσου

pontoi_zpsifzaelmn.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Αχχαχ, το Χώσου μου άρεσε...

Η φωτό μου άρεσε ακόμα πιο πολύ, καθώς θα τους τη δείξω σίγουρα.

Να δω τι θα πούν αυτήν τη φορά.

Δημοσ.

Μέχρι πόσα άτομα μπορούν να μπουν κάτω από μία κάρτα Βασιλόπουλου είπαμε και να επωφεληθούν της προσφοράς?

Δημοσ.

Μέχρι πόσα άτομα μπορούν να μπουν κάτω από μία κάρτα Βασιλόπουλου είπαμε και να επωφεληθούν της προσφοράς?

Τι σημασία έχει απ την στιγμή που μπορείς να βγάλεις άλλες κάρτες ΑΒ για όποια άτομα θες online και την ίδια στιγμή? Νομίζω στο παρελθόν κάποιοι είπα πως έβαλαν και prepaid άλλων ατόμων στην ίδια κάρτα αλλά ποιος ο λόγος να το ρισκάρει κανείς?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Αχχαχ, το Χώσου μου άρεσε...

Η φωτό μου άρεσε ακόμα πιο πολύ, καθώς θα τους τη δείξω σίγουρα.

Να δω τι θα πούν αυτήν τη φορά.

Χ?σε τους! Εσύ πάρε τις κάρτες ανεξαρτήτως τι σου λένε.

Και να πηγαίνεις να τους ζαλίζεις αν έφτασαν , γιατί πιθανώς δεν θα σου τηλεφωνήσουν, όπως στην περίπτωσή μου.

Α, σήμερα μου είπαν ότι οι πόντοι μπαίνουν μετά από  2 αγορές :D Που όταν πήγα για την 1η δεν ήξεραν τίποτα και ρωτούσαν εμένα τι παίζει με αυτές τις κάρτες :D

Δημοσ.

Παρέλαβα την προπληρωμένη την Δευτέρα. Την φόρτισα 5 ευρώ και την Τρίτη έκανα αγορά απο ΑΒ 4.97. Μεχρι και σήμερα 4η εργαςιμη Δεν έχουν μπει καθολου πόντοι. Μήπως πρέπει να παρω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση του ΑΒ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...