nrg_polini Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάρει την προπληρωμένη κάρτα από 10/12, έχω κάνει αγορά με αυτή από 24/12 και ακόμα υπολοιπο πόντων 0 μου βγάζει και στη winbank και στο site του ΑΒ. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Έδωσες τη κάρτα ab plus στο ταμείο; Ή έστω σκάναραν το barcode της προπληρωμένης για να περαστούν οι πόντοι;
sakis543 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάει 3-4 φορές στο τοπικό υποκατάστημα και επιμένουν πως λόγω CC είναι αδύνατη η έκδοση πλέον της μίας κάρτας. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος από την ιστοσελίδα της τράπεζας ή κάτι άλλο;
orck Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να ζητησεις να καλεσουν την εξυπηρετηση πελατων η οποια αλλη εσωτερικη υπηρεσια τους για να τους ενημερωσουν καλυτερα.
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάει 3-4 φορές στο τοπικό υποκατάστημα και επιμένουν πως λόγω CC είναι αδύνατη η έκδοση πλέον της μίας κάρτας. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος από την ιστοσελίδα της τράπεζας ή κάτι άλλο; Αν πήγες 3-4 φορές και σε ταλαιπωρούν τόσο γι αυτή την βλακεία να πας στον διευθυντή και να τον ξεχέσεις. Απαράδεκτοι που δεν πήραν ένα τηλέφωνο τόσες φορές που πήγες να ρωτήσουν. Γιατί αν έπαιρναν το ζήτημα θα είχε λυθεί απ την πρώτη μέρα.
web_assasin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εαν εχουμε λογαριασμο πειραιως χρειαζονται ολα αυτα τα δικαιολογητικα? νομιζω οτι δε μπορει να γινει δημιουργια νεου λογαριασμου πειραιως λογω CC,εκτος κ αν μπορεις να βγαλεις καρτα χωρις να ανοιξεις λογαριασμο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εαν εχουμε λογαριασμο πειραιως χρειαζονται ολα αυτα τα δικαιολογητικα? νομιζω οτι δε μπορει να γινει δημιουργια νεου λογαριασμου πειραιως λογω CC,εκτος κ αν μπορεις να βγαλεις καρτα χωρις να ανοιξεις λογαριασμο. Εγω εχω λογαριασμο Πειραιως και εχω καταθεσει ηδη δυο φορες τα δικαιολογητικα (μια για ανοιγμα λογαριασμου και μια για πιστωτικη), οταν πηγα να αλλαξω την χρεωστικη μου τα ζητησαν ολα απο την αρχη και μου ειπαν οτι ειναι εντολη της ΤτΕ. Στο μεταξυ στο πρωτο υποκαταστημα που ειχα παει μου ειχαν πει να τους δωσω την καρτα και να την κανουν επι τοπου την αλλαγη ΧΩΡΙΣ δικαιολογητικα αλλα δεν την ειχα μαζι μου.
Zus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάει 3-4 φορές στο τοπικό υποκατάστημα και επιμένουν πως λόγω CC είναι αδύνατη η έκδοση πλέον της μίας κάρτας. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος από την ιστοσελίδα της τράπεζας ή κάτι άλλο; Ζητάς δεύτερη χρεωστική ή προπληρωμένη? Γιατί αν ζητάς δεύτερη χρεωστική έχουν δίκαιο.
sakis543 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ζητάς δεύτερη χρεωστική ή προπληρωμένη? Γιατί αν ζητάς δεύτερη χρεωστική έχουν δίκαιο. Προπληρωμένη. Κάθε φορά που πήγαινα τους έλεγα "μιλήστε με τα κεντρικά" και κάθε φορά μου έλεγαν "τα κεντρικά μας έχουν δώσει την εντολή".
Zus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Προπληρωμένη. Κάθε φορά που πήγαινα τους έλεγα "μιλήστε με τα κεντρικά" και κάθε φορά μου έλεγαν "τα κεντρικά μας έχουν δώσει την εντολή". Σε ποιο υποκατάστημα πηγαίνεις αν επιτρέπεται?
sakis543 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σε ποιο υποκατάστημα πηγαίνεις αν επιτρέπεται? Καμία σχέση με Αττική, Θεσσαλονίκη κλπ. Βόρεια Ελλάδα βρίσκομαι. Στο τοπικό υποκατάστημα της πόλης μου εννοούσα.
talos_2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι σαΐνια! Όταν κάτι δεν γίνεται, τους εμφανίζει μήνυμα το σύστημα. Να τηλεφωνήσεις στα κεντρικά κατευθείαν να τους αναφέρεις την συμπεριφορά του υποκαταστήματος. Πάρε στο 210 3288000. Στο μεταξύ, ενώ έκανα αίτηση στις 17-12, ακόμη δεν έχουν έρθει οι δικές μου. Δεν ξέρω αν θα προλάβουν όλοι.Πότε κάνατε αίτηση όσοι παραλάβατε σήμερα; Και πού έχετε πόλη παραλαβής; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από talos_2002 1
tomtoub Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έχεις ρωτήσει στο κατάστημα ή περιμένεις τηλέφωνο;
funbreaker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τι σαΐνια! Όταν κάτι δεν γίνεται, τους εμφανίζει μήνυμα το σύστημα. Να τηλεφωνήσεις στα κεντρικά κατευθείαν να τους αναφέρεις την συμπεριφορά του υποκαταστήματος. Πάρε στο 2310 3288000. Στο μεταξύ, ενώ έκανα αίτηση στις 17-12, ακόμη δεν έχουν έρθει οι δικές μου. Δεν ξέρω αν θα προλάβουν όλοι. Πότε κάνατε αίτηση όσοι παραλάβατε σήμερα; Και πού έχετε πόλη παραλαβής; Έλα ρε που δεν ήρθαν. Απλά δεν πήραν τηλέφωνο. Κι εμένα μου συνέβει 2 φορές και πήρα πρωτοβουλία εγώ. 2
talos_2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και η προηγούμενη είχε κάνει 2 εβδομάδες να έρθει και είχα πάει και δεν είχε φτάσει ακόμα στην Θεσσαλονίκη.ΥΓ: Διόρθωσα τον τηλεφωνικό αριθμό στο προηγούμενο μήνυμά μου.
funbreaker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και η προηγούμενη είχε κάνει 2 εβδομάδες να έρθει και είχα πάει και δεν είχε φτάσει ακόμα στην Θεσσαλονίκη. ΥΓ: Διόρθωσα τον τηλεφωνικό αριθμό στο προηγούμενο μήνυμά μου. Τραγικό, αν συμβεί και τώρα την πατήσαμε όσοι κάναμε αίτηση μετά την πρωτοχρονιά. Σε ποιά τράπεζα έκανες την αίτηση? Κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις