Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκει είμαι δεν ξέρουν και τηλεφωνούν.

Ούτε στις προπληρωμένες ξέρουν.

Λέει η εγκύκλιος 3+1 ανά έτος αλλά δεν μπορούν να το ερμηνεύσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Χαρά που θα κάνει η τράπεζα τώρα που θα καταλάβει λόγω της απληστίας κάποιων ότι πρέπει να αλλάξει τους όρους των promotions που κάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι τώρα λέμε εμάς απληστους που θέλουμε 8 και σωστούς όσους έβγαλαν 4.

Τώρα είμαστε εμείς αλήτες και οι τράπεζες σωστές.

Τώρα κλαίω για την Τράπεζα.

Συγγνώμη φίλε που είπαμε τα "κάλαντα" στην τράπεζα και θέλουμε να τα ξαναπούμε.

• Like 3
Δημοσ.

τελικα τι εγινε???γινεται???

Δημοσ.

Μου τα είπαν λιγο μπερδεμένα, ότι μπορώ να βγάλω αν ακυρώσουμε για κάποιο λόγο κάποια από αυτές που έχουμε.

Αλλά και ότι αν βγει καινούργια "μάλλον" θα βγει ως συνέχεια της άλλης που ακύρωσαν οπότε και μπορεί να μην πάρουμε πόντους.

Μόνο αν παει κάποιος στο ταμείο πάρει μια 5η κάρτα και παει μετά σε γραφείο θα μάθουμε.

Εγω θα στείλω την γυναίκα να βγάλει άλλες 4 "για να είμαστε σωστοί και με τις τραπεζες".

Δημοσ.

δεν βγαινουν αλλες....τελος

μολις πατησει enter για εκδοση 5ης καρτας

βγαζει σημερα:

εχετε υπερβει το μεγιστο επιτρεπομενο

οριο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα αλλα για να ισχυσει η προσφορα που ειναι μεχρι τις 15/01/2016 θα πρεπει μεχρι τοτε να εχουμε παραλαβει και φορτωσει με ενα αρχικο ποσο την καρτα; Να εχουμε κανει τα προηγουμενα και μια αγορα απο ΑΒ; Ολα τα προηγουμενα και να εχουν περασει οι 5-7 μερες μεχρι να εμφανιστουν οι ποντοι και τα κουπονια;
Ξερει κανεις;
Ειπα σε φιλικο μου προσωπο και πηγε σημερα και εκανε αιτηση για 3 καρτες, λογικα την επομενη Δευτερα θα τις εχουν στο καταστημα. Θα προλαβει;

Δημοσ.

Χαρά που θα κάνει η τράπεζα τώρα που θα καταλάβει λόγω της απληστίας κάποιων ότι πρέπει να αλλάξει τους όρους των promotions που κάνει.

Γιατί ρε φίλε απληστία? Με αυτή την λογική απληστία είναι οποιαδήποτε προσφορά. Απ την στιγμή που είσαι εντός των όρων δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπάρχει. Ο σκοπός κάθε τέτοιου thread εξάλλου είναι να εκμεταλευτούμε την κάθε προσφορά όσο μπορούμε και όχι μέχρι ένα όριο ηθικής που θα ορίσει ο κάθενας σαν εσένα.

δεν βγαινουν αλλες....τελος

μολις πατησει enter για εκδοση 5ης καρτας

βγαζει σημερα:

εχετε υπερβει το μεγιστο επιτρεπομενο

οριο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ωραία σε ευχαριστούμε για την πληροφορία ώστε να τελειώσει κι αυτό το ζήτημα.

Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα αλλα για να ισχυσει η προσφορα που ειναι μεχρι τις 15/01/2016 θα πρεπει μεχρι τοτε να εχουμε παραλαβει και φορτωσει με ενα αρχικο ποσο την καρτα; Να εχουμε κανει τα προηγουμενα και μια αγορα απο ΑΒ; Ολα τα προηγουμενα και να εχουν περασει οι 5-7 μερες μεχρι να εμφανιστουν οι ποντοι και τα κουπονια;

Ξερει κανεις;

Ειπα σε φιλικο μου προσωπο και πηγε σημερα και εκανε αιτηση για 3 καρτες, λογικα την επομενη Δευτερα θα τις εχουν στο καταστημα. Θα προλαβει;

Απ ότι έχω καταλάβει πρέπει απλά να έχει γίνει μια αγορά με τις κάρτες μέχρι 15/1 άρα ο φίλος σου προλαβαίνει άνετα καθώς σε μια βδομάδα θα έχουν βγει οι κάρτες και μπορεί να πάει την ίδια μέρα να κάνει τις αγορές. Θα περισσέψουν και 3-4 μέρες. Οι πόντοι θα μπουν όταν το σύστημα του ΑΒ τους βάλει αλλά τι φταις εσύ αν αργήσουν και μπουν μετά τις 15/1?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε απληστία? Με αυτή την λογική απληστία είναι οποιαδήποτε προσφορά. Απ την στιγμή που είσαι εντός των όρων δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπάρχει. Ο σκοπός κάθε τέτοιου thread εξάλλου είναι να εκμεταλευτούμε την κάθε προσφορά όσο μπορούμε και όχι μέχρι ένα όριο ηθικής που θα ορίσει ο κάθενας σαν εσένα.

Μα και βεβαια ειναι απληστια οταν παμε να βγαλουμε τιποτα ψιχουλα εμεις, οταν η Τραπεζα (με κεφαλαιο τ σαν ενδειξη σεβασμου και υποταγης) σε σκιζει στα παρανομα επιτοκια ειναι απλα κερδος, αναπτυξη και προοδος. Seems legit.

Σε ευχαριστω για την απαντηση στο ερωτημα μου. Ελπιζω να εχεις δικιο αλλιως θα φαω κραξιμο. Ταλαιπωρηθηκε οπως ταλαιπωρηθηκα και εγω.

Δημοσ.

Μιας και δεν το έκανε κανείς άλλος και είχα χρόνο είπα να το κάνω.

Επειδή προφανώς θα έχει ελλείψεις ας γίνουν προσθήκες αν βρείτε κάτι και ας μπει στο 1ο post.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τώρα, κάθε… Νέος κάτοχος κάρτας ΑΒ Plus MasterCard κερδίζει € 30 σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus!

Σύνδεσμοι:

Οδηγίες έκδοσης καρτών από το site της Πειραιώς:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εάν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς

Εάν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς, επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και

• προσκομίστε την κάρτα πιστότητας AB Plus ή δηλώστε τον αριθμό της
  • ζητήστε την έκδοση της AB Plus MasterCard Prepaid
  • θα παραλάβετε την κάρτα μαζί και τον κωδικό PIN σε 4-5 εργάσιμες ημέρες από το ίδιο κατάστημα

Αμέσως μετά, φορτίστε τη για να τη χρησιμοποιήσετε στις καθημερινές σας αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση με το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να βγαίνετε κερδισμένοι κάθε φορά! Κάθε αγορά σάς χαρίζει αυτόματα πόντους ΑΒ Plus και διπλάσιους πόντους* στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, που εξαργυρώνονται με επιταγές έκπτωσης ΑΒPlus.

* Οι διπλοί πόντοι δεν ισχύουν για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά πόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες πόντων.

Εάν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς

Εάν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς, επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και

• προσκομίστε την κάρτα πιστότητας AB Plus ή δηλώστε τον αριθμό της
  • ζητήστε την έκδοση της AB Plus MasterCard Prepaid και προσκομίστε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έναρξη συνεργασίας με την Τράπεζα
  • θα παραλάβετε την κάρτα μαζί και τον κωδικό PIN σε περίπου 4 εργάσιμες ημέρες πάλι από το κατάστημα.

Αμέσως μετά, φορτίστε τη για να τη χρησιμοποιήσετε στις καθημερινές σας αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση με το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να βγαίνετε κερδισμένοι κάθε φορά! Κάθε αγορά σάς χαρίζει αυτόματα πόντους ΑΒ Plus και διπλάσιους πόντους* στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, που εξαργυρώνονται με επιταγές έκπτωσης ΑΒPlus.

* Οι διπλοί πόντοι δεν ισχύουν για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά πόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες πόντων.

Εάν έχετε ήδη επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα AB Plus MasterCard Prepaid με περιορισμένα ετήσια όρια χρήσης

Εάν έχετε ήδη κάρτα ΑΒ Plus MasterCard Prepaid με περιορισμένα ετήσια όρια χρήσης, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν την αναβάθμισή της, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, για να απολαμβάνετε υψηλότερα όρια συναλλαγών μεγαλύτερη ευελιξία στις καθημερινές σας συναλλαγές.

Εάν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς θα χρειαστεί να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έναρξη συνεργασίας με την Τράπεζα. Η αναβάθμιση γίνεται άμεσα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ενώ διατηρείτε το ίδιο πλαστικό κάρτας.

Για να αποκτήσετε χρεωστική κάρτα ΑΒ Plus MasterCard Debit:

1.  Επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, προσκομίζοντας την κάρτα AB Plus και ζητείστε την έκδοση της χρεωστικής κάρτας ΑΒ Plus MasterCard Debit.

Εάν δεν διατηρείτε ήδη λογαριασμό στην Τράπεζα, θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε έναν, σύμφωνα με τις διατάξεις της ΠΝΠ. Για περισσότερες διευκρινίσεις πατήστε εδώ.

Μέσα σε λίγα λεπτά παραλαμβάνετε τον προσωπικό κωδικό PIN της κάρτας, απαραίτητο για κάθε συναλλαγή.

2.  Την κάρτα ΑΒ Plus MasterCard Debit με τυπωμένο το barcode της ΑΒ Plus στην πίσω όψη της, θα την παραλάβετε μετά από μερικές μέρες από το κατάστημα ή στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας.

3.  Πριν τη χρησιμοποιήσετε για αγορές, πρέπει να αλλάξετε το PIN σας, σε οποιοδήποτε ATM της Τράπεζας Πειραιώς, επιλέγοντας τη συναλλαγή «Αλλαγή PIN». Χωρίς αυτήν τη συναλλαγή, δεν θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για αγορές.

1.  Για την έκδοση της Πιστωτικής Κάρτας Πειραιώς συμπληρώνετε την Αίτηση με τα στοιχεία σας:

• Ατομικά στοιχεία
    • Στοιχεία επικοινωνίας
    • Επαγγελματικά στοιχεία
    • Οικονομικά στοιχεία

2.  Η συμπλήρωση της αίτησης μπορεί να γίνει:

• Τηλεφωνικά στο 18 28 38
    • Σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Στην αίτηση αυτή επιλέγετε επίσης το είδος της κάρτας που σας ενδιαφέρει και το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που σας εξυπηρετεί.Σε αυτό το κατάστημα θα υπογράψετε την αίτησή σας, θα προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και στο τέλος θα παραλάβετε την κάρτα Πειραιώς και το PIN της.

3.  Υπογράφετε την αίτησή σας.
Για να το κάνετε αυτό είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που επιλέξατε στην αίτησή σας. Μαζί σας πρέπει να έχετε τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτησή σας, όπως:

• Ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης
    • Πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας
    • Tελευταία απόδειξη μισθοδοσίας, εάν είστε μισθωτός
    • Tριμηνιαία εκκαθάριση ή το τελευταίο απόκομμα σύνταξης, εάν είστε συνταξιούχος

4.  Η Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει την αίτησή σας με τα δικαιολογητικά που έχετε προσκομίσει.
Εφόσον την εγκρίνει, εκδίδει την πιστωτική κάρτα σας και τη στέλνει στο κατάστημα που επιλέξατε στην αίτησή σας. Από εκεί σας ειδοποιούν ότι είναι έτοιμη να την παραλάβετε.

Η διαδικασία από την έγκριση της αίτησής σας μέχρι την έκδοση της κάρτας σας διαρκεί συνήθως 5 με 10 εργάσιμες μέρες.

5.  Παραλαμβάνετε την πιστωτική σας κάρτα Πειραιώς με τους όρους χρήσης της και τον προσωπικό κωδικό PIN της, απαραίτητο για κάθε συναλλαγή, από το κατάστημα που επιλέξατε στην αίτησή σας. Η κάρτα σας είναι δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένη. Για να την χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσετε.

6.  Ενεργοποιείτε την πιστωτική κάρτα που αποκτήσατε στο ΑΤΜ του καταστήματος από όπου την παραλάβατε ή σε άλλο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς.
Για λόγους ασφαλείας, το σύστημα σας προτείνει να επιλέξετε νέο προσωπικό κωδικό PIN.

Με την ενεργοποίηση της κάρτας σας μπορείτε πλέον να τη χρησιμοποιείτε για αγορές, πληρωμές και ανάληψη μετρητών από ATM σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επισήμανση για τα δικαιολογητικά

Εγώ αν και ήμουν πελάτης πήγα με τα δικαιολογητικά που έτσι κι αλλιώς θέλουν ανανέωση ανά κάποια χρόνια ώστε να μην ξανατρέχω.

Αυτά εν τάχει είναι:

• Ταυτότητα
  • Εκκαθαριστικό (έκδοση online από το taxisnet)
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (αν τους πάτε μόνο ΔΕΗ θα ζητήσουν και τηλεφώνου)
  • Βεβαίωση αποδοχών (αν είστε άνεργος βγάλτε online μια βεβαίωση ανεργίας)
  • Κάρτα ΑΒ (δείτε παρακάτω τις διευκρινήσεις)

Για την κάρτα ΑΒ

Δίνετε τον αριθμό αν έχετε ήδη κάρτα και καλό είναι να την συνδέσετε και με online λογαριασμό που θα ανοίξετε εδώ ώστε να παρακολουθείτε πότε θα μπούνε οι πόντοι .

Αν δεν έχετε κάρτα ΑΒ ανοίγετε online λογαριασμό εδώ. Η πλαστική κάρτα θα έρθει ταχυδρομικά περίπου 2 βδομάδες μετά αλλά μέχρι τότε μπορείτε να εξυπηρετείστε κανονικά με τον αριθμό της κάρτας που θα σας δοθεί. Τον αριθμό αυτόν θα δώσετε και για την έκδοση των prepaid καρτών.

Όρια καρτών:

• Τα όρια είναι 3 απλές prepaid κάρτες ΑΒ, 1 limited prepaid AB, 1 χρεωστική και 1 πιστωτική ανά άτομο.
  • Είναι πολλαπλώς επιβεβαιωμένο και αν σας φέρουν αντίρρηση επιμένετε και λέτε ότι μιλήσατε και με την εξυπηρέτηση.
  • Πρόβλημα με τα cc δεν υπάρχει.
  • Δεν γίνεται να βγάλουμε ξανά κάρτες επειδή άλλαξε το έτος σύμφωνα με αυτό το post.
  • Η κατοχή άλλων καρτών δεν αποτελεί εμπόδιο για τα όρια (δεν είμαι σίγουρος για την περίπτωση που εκδόσατε κι άλλη prepaid μέσα στο ίδιο έτος)

Κόστη καρτών

Όταν πάτε στην τράπεζα για την έκδοση των καρτών

• Να έχετε μαζί σας χρήματα για το κόστος της κάθε κάρτας που θα βγάλετε
  • Τα παραπάνω δικαιολογητικά.
  • Μόλις μπείτε μέσα πηγαίνετε σε γραφείο για την έκδοση των καρτών αλλά βγάλτε και χαρτάκι για να μην περιμένετε μετά στο ταμείο.
  • Υποτίθεται πως θα ειδοποιηθείτε σε 5 μέρες για την παραλαβή. Εγώ και τις 2 φορές δεν ειδοποιήθηκα και πήρα πρωτοβουλία και τηλεφώνησα πρώτος και πήγα και τις πήρα.

Όταν πάτε να παραλάβετε

• Πάρτε πάλι χαρτάκι γιατί θα ξαναπάτε ταμείο για να τις φορτίσετε
  • Συνιστώ να τις φορτίσετε από το ταμείο και όχι από το winbank γιατί είναι συνηθισμένο ένα λάθος των υπαλλήλων και χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση για να μπορείτε να τις φορτίσετε. Έτσι είναι πιθανό απ το ταμείο να σας ξαναστείλουν στον αρχικό υπάλληλο να το κάνει.
  • Ελάχιστο όριο φόρτισης 3 ευρώ.

Ενεργοποίηση, φόρτωση πόντων και κουπόνια

• Η κάθε κάρτα ενεργοποιείται μόλις γίνει μία αγορά με αυτήν.
  • Μπορεί να γίνει με αγορά οπουδήποτε και όχι μόνο σε ΑΒ.
  • Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι 15/1 για να πάρετε τους 1000 πόντους ανά κάρτα.
  • Μετά την πρώτη αγορά οι πόντοι μπαίνουν σε 3 εργάσιμες (πολύ συχνά και περισσότερο) και το ελέγχετε είτε από τον λογαριασμό ΑΒ είτε από το winbank. Στο winbank φαίνονται νωρίτερα αλλά για να πάρετε τα κουπόνια πρέπει να φανούν και στον λογαριασμό ΑΒ. Αν δεν μπουν μετά από κάποιες μέρες παίρνετε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και το φτιάχνουν άμεσα.
  • Όταν βεβαιωθείτε πως μπήκαν οι πόντοι πηγαίνετε σε ένα ΑΒ με την κάρτα ΑΒ σας και παίρνετε οτιδήποτε θέλετε ακόμη και με μετρητά και σας δίνουν 5 6ευρα κουπόνια ανά κάρτα. Έμμεσο όφελος 25 ευρώ ανά κάρτα.

Μα και βεβαια ειναι απληστια οταν παμε να βγαλουμε τιποτα ψιχουλα εμεις, οταν η Τραπεζα (με κεφαλαιο τ σαν ενδειξη σεβασμου και υποταγης) σε σκιζει στα παρανομα επιτοκια ειναι απλα κερδος, αναπτυξη και προοδος. Seems legit.

Σε ευχαριστω για την απαντηση στο ερωτημα μου. Ελπιζω να εχεις δικιο αλλιως θα φαω κραξιμο. Ταλαιπωρηθηκε οπως ταλαιπωρηθηκα και εγω.

Ε κοίτα επειδή κι εγώ κι εγώ δεν τον κόβω κιόλας καθώς αυτό που είπα εδώ μέσα το διάβασα, η καλύτερη λύση είναι ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών που θα σου το επιβεβαιώσουν.

• Like 10
Δημοσ.

Έχω πάρει την προπληρωμένη κάρτα από 10/12, έχω κάνει αγορά με αυτή από 24/12 και ακόμα υπολοιπο πόντων 0 μου βγάζει και στη winbank και στο site του ΑΒ. Το έχει πάθει κάποιος άλλος;

Δημοσ.

Καλή Χρονιά σε όλους! Dr εσύ καλά τα λες αλλά κι ο φίλος δεν έχει άδικο - είδαμε τι έγινε με τους +50 πόντους των ανέπαφων στον αβ όταν άλλαξαν εν μία νυκτί τους όρους...

Δημοσ.

Η τραπεζα δεν εχει καμια σχεση σε αυτην την περιπτωση. Οι οροι θα πρεπει να αλλαχτουν απο το ΑΒ. Αυτοι δεν εχουν θεμα με το να βγαλεις 4 καρτες, το ΑΒ εχει το θεμα που χανει για καθε καρτα 25 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει την προπληρωμένη κάρτα από 10/12, έχω κάνει αγορά με αυτή από 24/12 και ακόμα υπολοιπο πόντων 0 μου βγάζει και στη winbank και στο site του ΑΒ. Το έχει πάθει κάποιος άλλος;

Τηλέφωνο ASAP πρώτα στην τράπεζα και ακολούθως στον Πουλιουτογαλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...