Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω με @maxdore217.. Νομιζω πως οι όποιες διευκρινισεις αναφερει ο @matrixxx οτι υπαρχουν διασκορπισμενες,θα επρεπε να ειναι στο 1ο ποστ..(52 σελ. ειναι το thread απο το κινητο που μπαινω...) Αφου το νομιζεις, μαζεψε τες σε ενα word αν εχεις τον χρονο και το κουραγιο (ή οποιος αλλος το νομιζει) και οταν το εχεις ετοιμο στειλτο με pm να το παω στο 1ο ποστ.
ababapanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά παρέλαβα σήμερα την προπληρωμένη κάρτα από την τράπεζα αλλά επειδή δεν είχα χρόνο δεν την φόρτισα καθόλου χρήματα. Αν πάω αύριο να την φορτίσω η από ταμιο η από μηχάνημα easy pay θα είναι δωρεάν αφού είναι η πρώτη φόρτιση;
soulkeeper4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εσυ @matrixxx ,δεν το νομιζεις? Δυστυχως ουτε χρονο ουτε κουραγιο εχω (οπως και εσυ φανταζομαι για να μην το εχεις κανει ακομα)...Ας ελπισουμε καποιος να τα καταφερει. 1
talos_2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Από το web-baking της τράπεζας πειραιώς ή από το site του ΑΒ. Στο ab.gr δεν βρήκα καμία πληροφορία για τους πόντους των καρτών AB Prepaid. Στο Winbank βρήκα μόνο το σύνολο πόντων ανά κάρτα. Καμιά βοήθεια; Το πρόβλημα το έχει το σύστημα του Βασιλόπουλου. Τα έχουν κάνει λίγο μούτι με τους πόντους. Η μάνα μου έκανε αγορά με την κάρτα της στις 11/12 και οι πόντοι πιστώθηκαν στις 21/12 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών του Βασιλόπουλου από όπου της είπαν απλά «θα το κοιτάξουμε» και στο επόμενο 5 λεπτο είχαν πιστωθεί οι πόντοι. Προτείνω μετά από 3-4 εργάσιμες να καλείτε στην εξυπηρέτηση για να ολοκληρώνει τη διαδικασία, σε περίπτωση που κάπου έχει μπλοκάρει. Στην περίπτωσή μου, δεν μπήκαν 60 πόντοι από χρήση της ΑΒ prepaid limited την Τετάρτη και τους ψάχνω από τότε Αν είναι να γυρνάμε στο σπίτι και να μετράμε που πληρώσαμε, πόσο πληρώσαμε, να ελέγχουμε κάθε μέρα αν έγινε η εκκαθάριση, αν περάστηκαν οι πόντοι, να παίρνουμε τηλέφωνο και.. και.., ε δεν αξίζει η χρήση μετά την λήψη των 1000 πόντων.
eddie1996 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά παρέλαβα σήμερα την προπληρωμένη κάρτα από την τράπεζα αλλά επειδή δεν είχα χρόνο δεν την φόρτισα καθόλου χρήματα. Αν πάω αύριο να την φορτίσω η από ταμιο η από μηχάνημα easy pay θα είναι δωρεάν αφού είναι η πρώτη φόρτιση; Η αίτηση πότε είχε γίνει? Θυμάσαι ακριβώς ημερομηνία? Στο ab.gr δεν βρήκα καμία πληροφορία για τους πόντους των καρτών AB Prepaid. Στο Winbank βρήκα μόνο το σύνολο πόντων ανά κάρτα. Καμιά βοήθεια; Στο winbank σου φάνηκαν οι 1.000 πόντοι?Αν ναι στην επόμενη εργάσιμη θα είναι στην κάρτα ΑΒ Στην περίπτωσή μου, δεν μπήκαν 60 πόντοι από χρήση της ΑΒ prepaid limited την Τετάρτη και τους ψάχνω από τότε Αν είναι να γυρνάμε στο σπίτι και να μετράμε που πληρώσαμε, πόσο πληρώσαμε, να ελέγχουμε κάθε μέρα αν έγινε η εκκαθάριση, αν περάστηκαν οι πόντοι, να παίρνουμε τηλέφωνο και.. και.., ε δεν αξίζει η χρήση μετά την λήψη των 1000 πόντων. Επίσης εγώ έκανα μια αίτηση στις 18/12/15 και δεν έχει εκδοθεί και αποσταλεί στο υποκατάστημα. Φοβάμαι πως θα πρέπει να κάνω πάλι αίτηση διότι στις 18/12 δεν μου είπε ο ταμίας να περάσω από το γραφείο εξυπηρέτησης να υπογράψω αίτηση. Ήταν ώρα που είχε κλείσει η τράπεζα και μου είπε ο ταμίας έλα από εδώ κτλ. και ρώτησε σε κάποιον από γραφείο εξυπηρέτησης εάν χρειάζεται τίποτα άλλο κτλ. Σήμερα ξανά πήγα για 3η κάρτα και μου είπαν περάστε και από το γραφείο εξυπηρέτησης να υπογράψετε αίτηση. Θα δούμε τι θα δούμε. Πάντως καλού-κακού κρατήστε τα αποκόμματα από τα 5 ευρώ που δίνετε.
talos_2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τελικώς άργησαν λίγο, αλλά τώρα βλέπω ότι μπήκαν όλοι μαζί οι πόντοι.
nrg_polini Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει συναλλαγή αλλού πχ στο paypal και να μπήκαν οι πόντοι; Ή πρέπει υποχρεωτικά στον ΑΒ ; 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χρησιμο θα ηταν να γραψει οποιος εχει προσεξει καποια συναλλαγη σε αλλο καταστημα που δινει τσεκαρισμενα ποντους και κυριως αν/να περναει αυθημερόν στην τραπεζα, μηπως κερδισουν καποιες μερες και δεν μεινουν με τις καρτες στο χερι οσοι δεν θα εχουν τον χρονο να περιμενουν 4-5-6-7 εργασιμες που διαβαζω για την καρτα απο την τραπεζα + αλλες τοσες για να μπουν οι 1000 ποντοι απο την συναλλαγη ΑΒ... Εκτος αν η καθυστερηση οφειλεται στην τραπεζα και ειναι παντου ο ιδιος χρονος. 1
Professor Xavier Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χρησιμοποίησα για πρώτη (και μοναδική) φορά την κάρτα στο Βερόπουλο! Τους πήρα τους πόντους αλλά δεν πρόσεξα πόσες μέρες έκαναν να μπουν. Σίγουρα ήταν λιγότερες από 5 μερες 1
soulkeeper4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει περιορισμος οσον αφορα στα "αλλα" καταστηματα που μπορει να χρηιμοποιηθει και να παρουμε τους ποντους? Το μονο που βρηκα στους ορους ειναι "το καταστημα να δεχεται mastercard.." ΥΓ αναφερομαι σε prepaid..
terry308 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιος φίλος από εδώ με προπληρωμενη χωρίς λογαριασμό στην τράπεζα που να έχει winbanking; Πήγα σε κατάστημα να ζητήσω κωδικούς για winbanking και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχω λογαριασμό στη τράπεζα
panosfl22 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιος φίλος από εδώ με προπληρωμενη χωρίς λογαριασμό στην τράπεζα που να έχει winbanking; Πήγα σε κατάστημα να ζητήσω κωδικούς για winbanking και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχω λογαριασμό στη τράπεζα Nαι κα σε εμενα το ιδιο μου ειπε αλλα του ειπα να δει τους ορους στο site τους που λεει οτι μπορεις να βγαλεις κωδικους για win bank και μαλιστα δωρεαν εφοσον εχεις prepaid. Mε στραβοκοιταξε, πειρε ενα τηλ και μετα μου λεει με σκημενο κεφαλι "ναι δικιο εχεται". "Εάν διαθέτετε μόνο πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, η έκδοση κωδικών προσφέρεται δωρεάν και με την χρήση τους θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία, κινήσεις και λογαριασμούς των καρτών σας, χωρίς δυνατότητα εγχρήματων συναλλαγών." http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Trapezikes-Ypiresies/e-Banking/Ilektronika-Kanalia-Eksypiretisis/Eggrafi-winbank-web-banking 1
talos_2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Χρησιμο θα ηταν να γραψει οποιος εχει προσεξει καποια συναλλαγη σε αλλο καταστημα που δινει τσεκαρισμενα ποντους και κυριως αν/να περναει αυθημερόν στην τραπεζα, μηπως κερδισουν καποιες μερες και δεν μεινουν με τις καρτες στο χερι οσοι δεν θα εχουν τον χρονο να περιμενουν 4-5-6-7 εργασιμες που διαβαζω για την καρτα απο την τραπεζα + αλλες τοσες για να μπουν οι 1000 ποντοι απο την συναλλαγη ΑΒ... Εκτος αν η καθυστερηση οφειλεται στην τραπεζα και ειναι παντου ο ιδιος χρονος. Οι πόντοι μπαίνουν κανονικά όταν γίνονται αγορές από άλλα καταστήματα, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρει η τράπεζα. 1 πόντος ανά 10€ αγορών, υπολογιζόμενοι ξεχωριστά σε κάθε αγορά. Πήρα έναν πόντο για online φόρτωση 10€ σε κάρτα Wind. Δυστυχώς, δεν πρόσεξα σε πόσες ημέρες εμφανίσθηκαν. Πήρα κανονικά και τους πόντους από αγορά πετρελαίου, αλλά άργησαν σχεδόν 1 εβδομάδα. Δεν φάνηκαν ακόμη στο Winbank οι πόντοι από αγορά βενζίνης που έγινε την Τρίτη. Χθεσινή αγορά στο ΑΒ δεν φαίνεται στο Winbank αλλά φαίνονται στον λογαριασμό στο ΑΒ.
drdedus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τώρα που άλλαξε η χρονιά μπορούμε να βγάλουμε άλλες 4 κάρτες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις