Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα ακόμη δεν έχει εμφανιστεί η πρώτη απόδειξη της καρτας της πειραιώς ενώ έχω ήδη πάρει τις επιταγές !!

μιλάμε έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας...

Οι πόντοι όμως είχαν εμφανιστεί ε?

Εμένα οι πόντοι μπήκαν σήμερα, 1η αγορά με την προπληρωμενη 17/12

6 μέρες? 'Ελεος...

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι, εβγαλα καρτα "ΑΒplus" σε καταστημα ΑΒ πριν μια βδομαδα ακριβως, εκανα και μια αγορα επι τοπου για να ενεργοποιηθει οπως μου ειπαν τοτε (βγηκε και χαρτακι με τους 0 ποντους της και τον αριθμο της) και σημερα στην τραπεζα η καρτα ΑΒplus δεν υπηρχε στο συστημα οποτε δεν προχωρουσε τιποτα!

Δεν εχω λογια...   :mad:

Δημοσ.

Εγω παλι, εβγαλα καρτα "ΑΒplus" σε καταστημα ΑΒ πριν μια βδομαδα ακριβως, εκανα και μια αγορα επι τοπου για να ενεργοποιηθει οπως μου ειπαν τοτε (βγηκε και χαρτακι με τους 0 ποντους της και τον αριθμο της) και σημερα στην τραπεζα η καρτα ΑΒplus δεν υπηρχε στο συστημα οποτε δεν προχωρουσε τιποτα!

Δεν εχω λογια...   :mad:

Εγω θα παω αυριο για την prepaid,αλλα προχθες εκανα ηλεκτρονικα αιτηση για την καρτα και μου την δειχνει ενεργη στο σαιτ.

Εκανα και μια αγορα για σιγουρια και περασανε ποντοι.

Δημοσ.

Το πρόβλημα το έχει το σύστημα του Βασιλόπουλου. Τα έχουν κάνει λίγο μούτι με τους πόντους. Η μάνα μου έκανε αγορά με την κάρτα της στις 11/12 και οι πόντοι πιστώθηκαν στις 21/12 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών του Βασιλόπουλου από όπου της είπαν απλά «θα το κοιτάξουμε» και στο επόμενο 5 λεπτο είχαν πιστωθεί οι πόντοι.

Προτείνω μετά από 3-4 εργάσιμες να καλείτε στην εξυπηρέτηση για να ολοκληρώνει τη διαδικασία, σε περίπτωση που κάπου έχει μπλοκάρει.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο μια διευκρίνηση.
Έβγαλα μια prepaid και μια mastercard ΑΒ ταυτόχρονα αλλα με μία κάρτα Βασιλόπουλος. Δικαιούμαι μόνο 30ε δωροεπιταγές ή 60?
Έκανα αγορά με την prepaid στο Βασιλόπουλο και το ταμείο έβγαλε αυτόματα 5x6€ δωροεπιταγές. Καπάκια έκανα αγορά με την πιστωτική και δεν έβγαλε τίποτα. Θα έπρεπε να δηλώσω άλλη κάρτα Βασιλόπουλου για να πάρω και με τις 2?

Δημοσ.

Όχι, θα σου πιστωθούν και οι άλλοι πόντοι εφόσον η πιστωτική σου είναι ΑΒ. Δες στο winbank της Πειραιώς αν σου έχουν πιστωθεί στην πιστωτική οι πόντοι και κάνε υπομονή μέχρι να πιστωθούν οι πόντοι στην κάρτα του Βασιλό.

Μήπως οι κάρτες της Πειραιώς έχουν διαφορετική ημερομηνία έκδοσης μεταξύ τους?

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος παρακολούθησης των πόντων που μπαίνουν από την χρήση της κάρτας σε άλλες επιχειρήσεις;

Από το web-baking της τράπεζας πειραιώς ή από το site του ΑΒ.

Δημοσ.

Από το web-baking της τράπεζας πειραιώς ή από το site του ΑΒ.

Ναι σώθηκες...

Εμένα ακόμα κολημένο είναι και περιμένω πότε θα μπουν να πάω να πάρω τα κουπόνια...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν φυγει ηδη απο προηγουμενες μερες-βδομαδες καμια 10-20αρια "τετοια" ποστς του (πανω απο 50 συνολικα - ολων), παροτι δεν ειχε γινει ουτε εχει γινει μεχρι σημερα κανενα report ή pm οπως θα επρεπε να κανει (συμφωνα με τους ορους χρησης) οποιος εχει μια αποψη οπως η παραπανω.

Διευκρινησεις δεκαδες μεσα στο τοπικ (ολα ειναι διπλο και τριπλογραμμενα και ξεκαθαρισμενα), το οποιο φυσικα ξεκινησε περιεργα και ασχετα μεσα σε αλλο τοπικ (οσοι εχουν παρακολουθησει τι εχει συμβει...)... Παραινεσεις για να μενουμε στην ουσια κλπ. Τι αλλο;

Συνεχιζουμε.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Συμφωνω με @maxdore217..

Νομιζω πως οι όποιες διευκρινισεις αναφερει ο @matrixxx οτι υπαρχουν διασκορπισμενες,θα επρεπε να ειναι στο 1ο ποστ..(52 σελ. ειναι το thread απο το κινητο που μπαινω...)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...