overpower Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αν ξεπερασετε σε αγορες τα 2000/χρονο αξιζει για τους διπλασιους ποντους που παιρνεις για το ΑΒ. Εγω θα συνεχισω να κανω τις αγορες μου απο την χρεωστικη για να παιρνω τους ποντους. Τα 2000/χρονο τα εχω πιστευω ανετα με σουπερ μαρκετ και καμια αλλη αγορα (εισιτηρια,ρουχα κτλ).
drdedus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 αν δεν εχω web banking και συνδεσω την καρτα με το paypal πως θα δω τον κωδικο επιβεβαιωσης? σε ΑΤΜ η γινετε και τηλεφωνικα?
ababapanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στην προπληρωμένη για να ισχύει η πρώτη δωρεάν φορτιση θα πρέπει να ζητήσω να μπουν λεφτά την ώρα της έκδοσης η όταν παραλάβω την κάρτα πάω στο ταμείο και λέω ότι είναι η πρώτη φόρτιση για να είναι δωρεάν;
funbreaker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 πηγε η ξαδερφη μου να βγαλει καρτα προπληπωμενη και της ειπαν οτι δεν μπορει πανω απο μια με την ιδια καρτα ΑΒ, οτι νανε δηλαδη και τις ζητησαν 10 ευρω 5 για εξοδα φακελου και 5 για την καρτα. το περιεργο ειναι οτι και ο υπαλληλος εκει ηταν ασχετος και πηρε στα κεντρικα να ρωτησει και απο εκει του ειπαν οτι μεχρι μια καρτα προπληρωμενη μπορει να βγει σε καθε ΑΒ plus... Μα καλά πως είναι δυνατόν? Στα είπε σίγουρα καλά η ξαδέρφη? Γιατί το έχουμε κάνει 800 άτομα εδώ και πληρώσαμε όλοι 5 ευρώ ανά κάρτα και βγάλαμε 4 κάρτες. Αν ισχύουν έτσι όπως τα είπες να πάει να πάρει τα επιπλέον χρήματα πίσω και να βγάλει άλλες 3 κάρτες. Ας πάρει τηλέφωνο και στην εξυπηρέτηση να επιβεβαιώσει αυτά που λέμε εμείς και να αναφέρει το περιστατικό.
talos_2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το συμπέρασμα είναι ότι πολλοί υπάλληλοι δεν ξέρουν ούτε να καλέσουν τα κεντρικά για να ενημερωθούν, οπότε δίνουν λάθος πληροφορίες στους πελάτες, εκθέτοντας το υποκατάστημα και κατ' επέκταση την τράπεζα. 2
tata22 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν βγαλει πανω απο μια καρτα.Καθε καρτα πειραιως πρεπει να εχει διαφορετικη ΑΒ Plus καρτα συνδεδεμενη για να παρεις τους 900 ποντους δωρο ή μπορεις στην ΑΒ plus που εχεις να συνδεσεις διαφορετικου τυπου κκαρτες Πειραιως και να εποφεληθεις τους ποντους με την χρηση της Ευχαριστω...
funbreaker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν βγαλει πανω απο μια καρτα.Καθε καρτα πειραιως πρεπει να εχει διαφορετικη ΑΒ Plus καρτα συνδεδεμενη για να παρεις τους 900 ποντους δωρο ή μπορεις στην ΑΒ plus που εχεις να συνδεσεις διαφορετικου τυπου κκαρτες Πειραιως και να εποφεληθεις τους ποντους με την χρηση της Ευχαριστω... Όλες οι κάρτες στην ίδια κάρτα ΑΒ. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως εδώ αποδείχτηκε ότι στην τράπεζα δεν υπάρχει καμία σειρά. Ότι να ναι σε μια επιχείρηση που θέλουν να εμπιστευτείς τις καταθέσεις σου.
pikolini Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εχθές το πρωί παρέλαβα μια prepaid card AB. Το μεσημέρι την ενεργοποίησα τηλεφωνώντας στο 18-28-38. Έχω προσπαθήσει από τότε να την φορτίσω μέσω winbank αλλά μου βγάζει ότι η κάρτα δεν είναι ενεργή. Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία για να ενεργοποιηθεί (π.χ. από ΑΤΜ) ή απαιτείται κάποιος χρόνος;
krokos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εχθές το πρωί παρέλαβα μια prepaid card AB. Το μεσημέρι την ενεργοποίησα τηλεφωνώντας στο 18-28-38. Έχω προσπαθήσει από τότε να την φορτίσω μέσω winbank αλλά μου βγάζει ότι η κάρτα δεν είναι ενεργή. Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία για να ενεργοποιηθεί (π.χ. από ΑΤΜ) ή απαιτείται κάποιος χρόνος; Μάλλον πρεπει να ειναι το κλασσικό λάθος που κάνουν στην Πειραιώς, στην συγκεκριμένη κάρτα. Έγινε και σε έμενα .Με το που μου δωσανε την καρτα, πηγα να βαλω λεφτα στο ταμειο και δεν τα επαιρνε. Πήγαινε και δοκίμασε να φορτίσεις απο το ταμείο εκει που εβγαλες την καρτα. Αν δεν μπορούν τοτε πήγαινε στο γραφείο που έβγαλες την κάρτα και πες οτι κατι ξεχασανε να κανουν και δεν ενεργοποιείται η καρτα (και αυτοι θα δουν στο συστημα οτι η καρτα δεν ειναι ενεργοποιημένη). 1
funbreaker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εχθές το πρωί παρέλαβα μια prepaid card AB. Το μεσημέρι την ενεργοποίησα τηλεφωνώντας στο 18-28-38. Έχω προσπαθήσει από τότε να την φορτίσω μέσω winbank αλλά μου βγάζει ότι η κάρτα δεν είναι ενεργή. Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία για να ενεργοποιηθεί (π.χ. από ΑΤΜ) ή απαιτείται κάποιος χρόνος; Μάλλον πρεπει να ειναι το κλασσικό λάθος που κάνουν στην Πειραιώς, στην συγκεκριμένη κάρτα. Έγινε και σε έμενα .Με το που μου δωσανε την καρτα, πηγα να βαλω λεφτα στο ταμειο και δεν τα επαιρνε. Πήγαινε και δοκίμασε να φορτίσεις απο το ταμείο εκει που εβγαλες την καρτα. Αν δεν μπορούν τοτε πήγαινε στο γραφείο που έβγαλες την κάρτα και πες οτι κατι ξεχασανε να κανουν και δεν ενεργοποιείται η καρτα (και αυτοι θα δουν στο συστημα οτι η καρτα δεν ειναι ενεργοποιημένη). Και σε μένα συνέβει το ίδιο λάθος. Πήγαινε στο ταμείο του καταστήματος που την εβγαλες. Εν τω μεταξύ σήμερα είμαι στην 7η εργάσιμη από τότε που αιτήθηκα τις υπόλοιπες κάρτες και καμία ειδοποίηση ακόμα. Αργούν πολύ στην Θεσσαλονική, λογικά επειδή έρχονται ταχυδρομικά από Αθήνα. 1
terry308 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πάτε στο γραφείο που κάνατε την αίτηση ή στο γραφείο του διευθυντή της τράπεζας, να υπογραψετε τη σύμβαση και ηλεκτρονικά και επιβεβαιωστε εκει κατευθείαν ότι είναι ενεργή, εγώ έφαγα 2 ώρες με το ρολόι πανε - ελα ταμειο γραφεία και δουλειά δεν έκανα.... μετά από 1 εβδομάδα ξαναπηγα στην υπάλληλο που έκανα την αίτηση και τελικά κατάφερε να την ενεργοποιησει.... Πρώτη κίνηση μόλις μπείτε στο κατάστημα είναι να πάρετε νούμερο για το ταμείο... 1
talos_2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ την έβαλα κανονικά στο paypal, δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Και μπαίνουν κανονικά πόντοι με αγορές μέσω Paypal;
funbreaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πήγα σήμερα και πήρα και ενεργοποίησα τις κάρτες. Σημειώνω πως δεν με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα να με ενημερώσουν πως ήρθαν για 2η φορά και πήρα εγώ καθώς είχαν περάσει 8 μέρες. Μέχρι στιγμής δεν φαίνονται online οι αποδείξεις των αγορών που έκανα με τις κάρτες. Παράξενο γιατί σε άλλες αγορές μου εμφανίζονταν αμέσως. Πάντως οι αγορές καταχωρήθηκαν κανονικά στις κάρτες ΑΒ γιατί φαίνεται στις αποδείξεις που πήρα. Σε σας εμφανίζονταν αμέσως? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2015 από matrixxx
diplo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 εμένα ακόμη δεν έχει εμφανιστεί η πρώτη απόδειξη της καρτας της πειραιώς ενώ έχω ήδη πάρει τις επιταγές !! μιλάμε έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις